• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Söyle Rahatla

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan warkortali
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
facebook az önce baktım da iğrenç bir çöplüğe dönüşmüş. iyi ki kullanmıyorum.

Valide hanımlar facebook hesabı açtığı gün ben hesabımı kapattım:D

zaten tek mesajlaşmak için kullanıyorum. yoksa direk silerim hesabı. başka bi halta yaradığı yok. son durum , son durum....

facebook bi garip benim iki çakma diye bağıran facebook hesabım duruyor ablam kendine hesap açıyor onu siliyor...
not 3 hesap var 3'üde cep numarasıyla doğrulama yapılmış durumda.

Bir irc bot kuralım dedik pythondan girdik cmdden çıktık. Ne sıkıntı işmiş arkadaş. Linux olsa 2 dakikada yapılır Allah bilir...

Ahmet Kural'la Murat Cemcir'in yeni dizisinde Ali İhsan Varol da oynuyormuş güzel. İnşallah fiyasko olmaz bu dizi de

İyi geceler. Kimse yok

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Yıktın interaksiyonları eyledin viran. Mesaj kasıyorsun bari bir şeyler yaz konulara, hasta ruh ya.

Onurludur belki. İstenmediğini anlayıp bir daha gelmez :mrgreen:

Last seen at galiba sana göre sevmeler... Bundan sonra whatsapp kullanmayacam sıkıntı, gerçekten sıkıntı...

dropbox yine göçmüş.. artık bu yetti bütün dosyaları drive'a yükleyip hesabı silme zamanı geldi, google'dan başkası yalan bu alemde.

[MENTION=56637]mendocino[/MENTION] saldırı falan filan hikayesi oldu ya sonrasında daha tam düzelmiş değil hizmetleri

[MENTION=56637]mendocino[/MENTION] saldırı falan filan hikayesi oldu ya sonrasında daha tam düzelmiş değil hizmetleri

aynen öyle zaten o mevzudan sonra iyice yavaşlamıştı komple gitti yine. zaten kırk takla attırıp hepi topu 5gb alan verecekler onuda adam gibi veremediler, bu saaten sonra hiç veremezler.
drive habersiz 15gb vermiş kullansan da kullanmasan da orda öyle duruyor. Herkes çöker google çökmez bu alemde, zaten bir kısmını oraya taşımıştım gerisinide taşıyıp kapatacam. Boşa heyecan arıyoruz başka bişey değil.. box,mega alayı hikaye

dropbox açılmış hemen taliye işlemlerine başlıyorum.

ya windows 8.1 var pc de ve mouse da click sesi çıktı. ne yaptıysam kapatamadım. nerden kapatacam bu gıcık sesi? denetim masasından ses ve fare başlıklarını denedim ama olmadı. ses'e tıklayıp varsayılan yaptım hala duruyor.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

hatta ses yok seçtim gene o ses var.

Zaten internet denince akla ilk gelen bir kaç kelimeden biri google ve adamlar bu işin hakkını da veriyor. Bende iş yerinde mecburiyetten dropbox kullanmak zorunda kaldım yoksa kullanacağım yok. İşin ilginç tarafı ise zaten google apps kullanıyor ve bir çok hizmetini oradan alan insanlar neden dropbox'a bulaşmış anlamak zor. :confused1:
[MENTION=56637]mendocino[/MENTION]

Facebook'un yaptığı iş hikaye yemin ediyorum. 3-4 güncellemedir verimli bellek kullanımı diyor ama hala aynı bellği kullanıyor. Ölme eşşegim ölme.
y4y6unyq.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...