Gs_Li
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 0
Arkadaşlar ben kendi sistemime assasins creed 4 black flag yükledim ve oyunu açtım oyunun ilk bölümünde oyun çok yavaş bu sorunum nasıl düzelebilir ??
Sistem özellikleriniz nedir?
dvd olarak aldım crack içinde dediler ama istiyosan crack linki at bi deneyim bakalım. birde okadar yavaş die tüm ayarları low yaptım çözünürlüğü düşürdüm aynıı şekilde devam ediyor.Crack değiştirmeyi denedin mi?
nasıl yani biraz anlayacağımız dilde anlatırmısın ?Ubisoft, optimizasyon yapmadıklağı için grafikleri donuyor oyun.
nasıl yani biraz anlayacağımız dilde anlatırmısın ?
genel olarak mı donuyor sistem ozellikleri cod mw3 ile yakın orta seviyede ve highde kasmaması lazım ama işteYani sadece senin sistemde donmuyor oyun. Crack'le falan pek alakası yok ama sen yinede yeni crackler kullan. Ufak tefek FPS artışı görürsün.
genel olarak mı donuyor sistem ozellikleri cod mw3 ile yakın orta seviyede ve highde kasmaması lazım ama işte
bende şuanda en düşükte crack degiştirdim ve oyun biraz da olsa düzeldi eskisinden hayli hayli iyi şuan ama gene yavaslık devam ediyor . yokmu bunun kesin çözümüBen en düşükte bile zor oynadım.Sonunda da bitirmiştim.
![]()
kardeşim low da diyorum ya cod mw3 ile ozellikleri çok yakın cod mw3 ü full highde 0 kasmada bitirdim ama bu lowda kasıyor şuan gemi bölümlerinin savesini indirdim ve gemi hariç diger bolumleri kendim oynadım %93 şuan oyun onuda yarın bitircemUbisoft'un oyun optimizasyonun da sorun yok HD 7870 full detay neredeyse akıcı bir şekilde oynayıp bitirdim.
Senin pc den kaynaklanan bi sorun degil. Sorun Assasins creed black flagde bende ayni seyleri yasadin ve yasayan cok arkadasim var buyuk bi ihtimal cracke bi hata var internette baska crackler bul sorununu kesin cozmez ama bi parca azaltabilir.ama oyunda ilerledikce kasma giserek azaliyor.Arkadaşlar ben kendi sistemime assasins creed 4 black flag yükledim ve oyunu açtım oyunun ilk bölümünde oyun çok yavaş bu sorunum nasıl düzelebilir ??
Senin pc den kaynaklanan bi sorun degil. Sorun Assasins creed black flagde bende ayni seyleri yasadin ve yasayan cok arkadasim var buyuk bi ihtimal cracke bi hata var internette baska crackler bul sorununu kesin cozmez ama bi parca azaltabilir.ama oyunda ilerledikce kasma giserek azaliyor.
arkadaşım oyun donmuyor yavaş sadece donma yok .. konuşma ve su efektlerinde yok gemi sürerken oyun yavaşlıyo1-Başlat-DirectX Control Panel aç
2-Yukarıdaki seçeneklerden DirectX 3D'ye tıkla ve eğer seçili değilse Use Retail versiona bas.
Ben bu şekilde çözmüştüm donma sorununu
bir tanıdık orjinalini aldı ve oyunu tamamladı gemi savelerini aldım diğer bölümleri kasma yapmadan %93 yaptım
- - - Mesaj Güncellendi - - -
arkadaşım oyun donmuyor yavaş sadece donma yok .. konuşma ve su efektlerinde yok gemi sürerken oyun yavaşlıyo
bir tanıdık orjinalini aldı ve oyunu tamamladı gemi savelerini aldım diğer bölümleri kasma yapmadan %93 yaptım
arkadaşım oyun donmuyor yavaş sadece donma yok .. konuşma ve su efektlerinde yok gemi sürerken oyun yavaşlıyo
kardeşim benim tanıdık gemi savesini bana geçiverdi ve flash bellek yoluyla bana attık daha sonra diğer bölümleri %93 tamamladım.Bence arkadasin dedigi yontemi bi dene.deneye deneye bi sonuc bulursun.ama ben oyunun korsan oldugundan dolayi oyle sorunlar verdigini dusunuyorum.muhtemelen oyunun crackinde bi sorun var.
la olm delimisin nesin lan ne yazıyorum iyi bi oku kasma yok diyom oyunda oyunun oynanışı yavas kim onyargılı davranıyor gördük ?? hepsini denedim merak etme sen ondan sonra verdim cevaplarımı . iyi oku ve anla . sen lanet etmişindir anladıysan önyargılı davranmamanı.İnsanlar ön yargılı olmayı bıraktıklarında neler düzeleceğini bilseler geçmişine lanet okurlardı.
Güzel kardeşim burda insanlar sana yardım etmeye çalışıyor.Onları sorgulamadan bir söylediklerini denesen.Hayır ya yardım isteme yana sana söylenenleri yap eğer olmazsa o zaman ne diyceksen dersin.
Oyun orjinal miydi?Yavas derken tam olarak neyi kastediyorsun? Baslarda hic sorun yasamamistim sahsen..
kardeşim benim tanıdık gemi savesini bana geçiverdi ve flash bellek yoluyla bana attık daha sonra diğer bölümleri %93 tamamladım.
la olm delimisin nesin lan ne yazıyorum iyi bi oku kasma yok diyom oyunda oyunun oynanışı yavas kim onyargılı davranıyor gördük ?? hepsini denedim merak etme sen ondan sonra verdim cevaplarımı . iyi oku ve anla . sen lanet etmişindir anladıysan önyargılı davranmamanı.
Oyun orjinal miydi?
Zaten sorun oyunun crackınde o yüzden orjinal oyunlarda sorun yok.
delimisin sadece gemi bolumunde yavaslama olsu sonralarda biraz daha hızlanma oldu iyi oku anla .Oyun orjinal miydi?
Yav kardesim en basta oyun başlarda çok yavaş dıyon yardım ıstıyon şimdi de %93 tamaladım dıyon ozamn ne soruyon.!!!
benim oyunum korsan ondan
delimisin sadece gemi bolumunde yavaslama olsu sonralarda biraz daha hızlanma oldu iyi oku anla .
benim oyunum korsan ondan![]()
sen neyazdın ''Yav kardesim en basta oyun başlarda çok yavaş dıyon yardım ıstıyon şimdi de %93 tamaladım dıyon ozamn ne soruyon.!!!'' bende cevabımı onceden yazdım ilk bölümde yavaştı daha sonra arkadasımdan gemi bolumunun savesini aldım dğer bolumler yavaslamadı yazdım sen bilmiyosan bas git . sen kim bana akıl vermek kim ??"Arkadaşlar ben kendi sistemime assasins creed 4 black flag yükledim ve oyunu açtım oyunun ilk bölümünde oyun çok yavaş bu sorunum nasıl düzelebilir ??" noktasına virgülüne kadar bu yazıyı sen yazdın.daha açtığın konuda yazdıgın yazıyı bilmiyon sonra da bana iyi bak diyon benim sana cevabım sen de iyi kavra ne yazdıgı bil.:clap:
Daha kendini savunuyo.Sana akıl versem de bi işe yaramaz.Daha ne yazdığını unutuyon benim tavsiyemi mi hatırlaycan.sen neyazdın ''Yav kardesim en basta oyun başlarda çok yavaş dıyon yardım ıstıyon şimdi de %93 tamaladım dıyon ozamn ne soruyon.!!!'' bende cevabımı onceden yazdım ilk bölümde yavaştı daha sonra arkadasımdan gemi bolumunun savesini aldım dğer bolumler yavaslamadı yazdım sen bilmiyosan bas git . sen kim bana akıl vermek kim ??
bak forumdayım azımı açtırma salak herif iyi oku bi ilk bölümde gemi yerinde donuyor dedim sonra arkadaşımdan gemi olan yeri bitirip saveyi flash yoluyla kendime attım sonra diğer bolumleri tamamladım anlama özrünmü var birde akıl vermeye kalkısıyo ya .iyi okusan kimin akıl alması gerektiğini anlarsın .Daha kendini savunuyo.Sana akıl versem de bi işe yaramaz.Daha ne yazdığını unutuyon benim tavsiyemi mi hatırlaycan.![]()
diğer bölümlerde donma olmuyor diyorum iyi okusan anlarsın heralde ....Daha kendini savunuyo.Sana akıl versem de bi işe yaramaz.Daha ne yazdığını unutuyon benim tavsiyemi mi hatırlaycan.![]()