G2,Note 3,Z1 hakkında

TURKER

Profesör
Reaksiyon puanı
11
LG G Pro 2 çıkacak. Muhtemel özellikleri s800 işlemci, 3gb ram, 6" ekran. Bu özellikleri ve arayüzü, ayrıca kasa yapısıyla Note 3'ten çok daha iyi bir cihaz olacak. Phablet sınıfının en iyisi diyebiliriz.

6'' ekrandan korkmayın G2 de gördünüz çerçeveleri ;)

x10minirom

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Ben Sony Xperia Z1 Compact Yada Z1 Almayı Düşünüyorum.Fakat Şöyle Bir Durum Var.Ben Sony'nin Timescape Arayüzü'nü Hiç Beğenmiyorum.Tamam Düzeltilebilir Bir şey Fakat Yinede Beğenmiyorum.Birde Kasma Yapmasından Korkuyorum.Benim Aklım LG G2'de Kaldı.Çünkü Abimde LG Optimus G Var.Android Sürümü 4.1.2'de Galiba Kaldı.Ama Telefon Alalı 5 Ay Oldu.İçine Sadece Whatsapp,Line,Facebook,Kahve Falı(:D),Chrome,Real Racing 3,Ve Glow Hockey Yükledik.Galiba 720p Diye Telefon Hiç Birkere Kasmadı Menü Geçişlerinde Bile.Arayüzü Falan Hoşuma Gitti.Bence Ya Z1 Ya LG G2 Al.Fakat Bir Mağazaya Git #Bloother Arkadaşın Dediği Gibi Ondan Sonra Kendin Karar Ver.

emirozcopur

Doçent
Reaksiyon puanı
1
G2 bence tamamen oyun telefonu.Sağlamlılık dayanıklılık istiyorsan z1 al derim ben.G2 ile note 3 de harika telefonlar ama touchwiz gerçekten kötü g2 de touchwiz gibi zaten samsung gibi duruyor telefon.Ben burda telefonları kötülemiyorum kesinlikle zaten alcak olsam g2 alırım şuan da ama oyun oynamam hız stabil olmasını istiyorum diyosun o yüzden z1 .)

TURKER

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Ben Sony Xperia Z1 Compact Yada Z1 Almayı Düşünüyorum.Fakat Şöyle Bir Durum Var.Ben Sony'nin Timescape Arayüzü'nü Hiç Beğenmiyorum.Tamam Düzeltilebilir Bir şey Fakat Yinede Beğenmiyorum.Birde Kasma Yapmasından Korkuyorum.Benim Aklım LG G2'de Kaldı.Çünkü Abimde LG Optimus G Var.Android Sürümü 4.1.2'de Galiba Kaldı.Ama Telefon Alalı 5 Ay Oldu.İçine Sadece Whatsapp,Line,Facebook,Kahve Falı(:D),Chrome,Real Racing 3,Ve Glow Hockey Yükledik.Galiba 720p Diye Telefon Hiç Birkere Kasmadı Menü Geçişlerinde Bile.Arayüzü Falan Hoşuma Gitti.Bence Ya Z1 Ya LG G2 Al.Fakat Bir Mağazaya Git #Bloother Arkadaşın Dediği Gibi Ondan Sonra Kendin Karar Ver.

Bende bir aralar böyle arada kalmıştım. Timescape arayüzünü sevmiyosun siyah basit diye G2 nin arayüzünü renkli kişiselleştirme felan var diye seviyosun :D Bende şuan böyle düşünüyorum çünkü şuan Sony kullanıyorum :D . Ben derimki 4.3 inç ekran yeterliyse Z1C al yetmiyorsa G2 al 2 side uçurur seni :D

- - - Mesaj Güncellendi - - -

G2 bence tamamen oyun telefonu.Sağlamlılık dayanıklılık istiyorsan z1 al derim ben.G2 ile note 3 de harika telefonlar ama touchwiz gerçekten kötü g2 de touchwiz gibi zaten samsung gibi duruyor telefon.Ben burda telefonları kötülemiyorum kesinlikle zaten alcak olsam g2 alırım şuan da ama oyun oynamam hız stabil olmasını istiyorum diyosun o yüzden z1 .)

Kardeşim G2 yi Samsung a benzetmeyin çok özgün tasarımı ve kişiselleştirmeleri var. Sen hız ve stabil istiyosun ve Z1 diyosun niye G2 stabil değilmi :D Kullanıcılardan harika yorumlar geliyor stabilite açısından :) Bence Z1 yerine Z1C beklesinler beğenmezlerse G2 alsınlar 4.3 inç ekran yeterliyse Z1C almalarını öneririm :D

emirozcopur

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Bende bir aralar böyle arada kalmıştım. Timescape arayüzünü sevmiyosun siyah basit diye G2 nin arayüzünü renkli kişiselleştirme felan var diye seviyosun :D Bende şuan böyle düşünüyorum çünkü şuan Sony kullanıyorum :D . Ben derimki 4.3 inç ekran yeterliyse Z1C al yetmiyorsa G2 al 2 side uçurur seni :D

Kardeşim G2 yi Samsung a benzetmeyin çok özgün tasarımı ve kişiselleştirmeleri var. Sen hız ve stabil istiyosun ve Z1 diyosun niye G2 stabil değilmi :D Kullanıcılardan harika yorumlar geliyor stabilite açısından :) Bence Z1 yerine Z1C beklesinler beğenmezlerse G2 alsınlar 4.3 inç ekran yeterliyse Z1C almalarını öneririm :D
Sağlamlık ta ekledim başında kotulemedim zaten diğerlerini alcak olsam g2 alırım zaten alcaktim fakat olmadı ben kendim z ile Note 2 yi kullandığım için ne bileyim note daha çok hoşuma gitti ama ilk başlarda z güzel bir gelmişti telefondan çabuk sıkılan biriyim bi g2 den sıkılmam heralde :D

TURKER

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Sağlamlık ta ekledim başında kotulemedim zaten diğerlerini alcak olsam g2 alırım zaten alcaktim fakat olmadı ben kendim z ile Note 2 yi kullandığım için ne bileyim note daha çok hoşuma gitti ama ilk başlarda z güzel bir gelmişti telefondan çabuk sıkılan biriyim bi g2 den sıkılmam heralde :D

Arayüzden çabuk sıkılıyorsan ve bu durum seni rahatsız ediyorsa Sony almamalısın :D Timescape arayüzü pek iyi değil ama ram yemez çok iyi bir arayüz. LG G2 alırsan arayüzden memnun kalıcağın kesin sırf 1 saat kişiselleştirmelerle uğraşırsın :D Bende beğendim arayüzünü :D

Elusive

Dekan
Reaksiyon puanı
260
Arayüzden çabuk sıkılıyorsan ve bu durum seni rahatsız ediyorsa Sony almamalısın :D Timescape arayüzü pek iyi değil ama ram yemez çok iyi bir arayüz. LG G2 alırsan arayüzden memnun kalıcağın kesin sırf 1 saat kişiselleştirmelerle uğraşırsın :D Bende beğendim arayüzünü :D
ya bilader sony arayüzünün neresi iyi değil ? Bana göre kullanımı en basit en premium en yakışıklı arayüzdür ki bir çok kişiye göre de öyle. İyi değil diyorsun eyvallah da bunun arkasından bir "çünkü" gelmeli. öyle atıp tutmak kolay.

LittleMonster

Profesör
Reaksiyon puanı
33
ya bilader sony arayüzünün neresi iyi değil ? Bana göre kullanımı en basit en premium en yakışıklı arayüzdür ki bir çok kişiye göre de öyle. İyi değil diyorsun eyvallah da bunun arkasından bir "çünkü" gelmeli. öyle atıp tutmak kolay.
Bende öyle düşünüyorum hem ram sömürmüyor.
Hemde en şık ve premium arayüz.
Sony'nin kendi uygulamalarını söylemiyorum bile Walkman , select , filmler , albümler...

ss1984

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arayüz tartışması yapıyoruz ama herhangi bir android telefon kullanıcısının arayüz için onlarca alternatifi olduğunu unutmayalım. Ben Sony hariç ( İphone dahil ) popüler tüm arayüzleri denemiş birisi olarak " Sense 5 ve 5,5 " üzerine arayüz tanımıyorum. Şu an Note 3 kullanıyorum . İlk kez bir samsung telefon aldım. Bencede Samsung arayüzü çok iyi bir arayüz değil. Ama eğer elinizdeki telefon güçlü ise marketten bir launcher indirip kurarsınız ve değişik arayüzler denersiniz. Sonuçta Android platformu özgür ve özelleştirmeye çok açık bir platform. Arayüz bir telefon seçiminde kesinlikle 4 veya 5. şeçenek olmalı.

obmann

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Kardeş sen note 3 al keyfine bak. Harika performansi kullandigi grafik islemci hicbirinde yok fazla atiyolar samsung hakkinda adamlar o yüzden mi milyonlarca satiyolar.s peni yeter.super amoled ekranin canliligi yeter sony hala cansiz soluk tft ekran kullansin.sen bana uy note 3 al.ama bu kadar seye ragmen de illaa almayacam diyosan g2 al derim.bence son tercihin xperia olsun.

LittleMonster

Profesör
Reaksiyon puanı
33
Kardeş sen note 3 al keyfine bak. Harika performansi kullandigi grafik islemci hicbirinde yok fazla atiyolar samsung hakkinda adamlar o yüzden mi milyonlarca satiyolar.s peni yeter.super amoled ekranin canliligi yeter sony hala cansiz soluk tft ekran kullansin.sen bana uy note 3 al.ama bu kadar seye ragmen de illaa almayacam diyosan g2 al derim.bence son tercihin xperia olsun.
Cansız soluk ekran diyorsun ama en geniş renk yelpazesi hala Triluminos'ta öyle kontrastı artırmakla olmuyor bu işler
Ekran teknolojisinde kıstas gerçekliğe yakınlıktır bunuda Samsung'un yapamadığı ortada.
Birde millete o şişirilmiş ram canavarı touchwiz'i tavsiye ediyorsun

AneztesiPardusu

Asistan
Reaksiyon puanı
1
bende tekrar LG G2 alacaktım aile boyu G2 ama LG G Pro 2 çıkacak bende araştırdım 3 GB ram - Snapdragon 800 işlemci - 13 MP ois destekli kamera - 16-32 GB depolama alanı vs yani görmek gerek 1800 TL mevcut suan ama G Pro 2 bekliyorum eğer beğenirsem alacağım beğenmezsem G2 ,

öncelikle Samsung note 3 , işlemciden kaybediyor dedikleri gibi
Z1 ise yani çerceveleri nedir abi öyle ya alt kısımda bosuna o kadar yer üst kısımda vs , tabi kimisi 20 MP kamera için alır vs orasını bilemem ama kasa yapısında Z1 çöp , sağlam diyorlar sağlam olsa ne yazar 5' telefon mu kullanıyorum , yoksa 72 ekran lcd mi yani

buraya G2 kalıyor çerceve minimun ,hafif özellikli bir telefon , Z1 sadece kasa yapasını begenmiyorum yoksa 2side aynı cihaz

LittleMonster

Profesör
Reaksiyon puanı
33
[MENTION=36351]mr_rain[/MENTION] gördüğün gibi iğnelemelerde üstüne yok arkadaşın cevap yazıncada suç bizde kalıyor... :)

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
:D bu konuları kapatmak lazım. kitleyelim lütfen :D

Kesinlikle artık telefon konularına bir son vermek lazım. Çok sıktı. Özellikle kıyaslama konuları yasaklanmalı. Herkes aldığı telefonun bölümünde cihazı hakkında sorular sorsun. Milletin tek yaptığı kendi kişisel zevklerini başkalarına empoze etmeye çalışmak. Cihazlar arasında kalan da her cihazın bölümüne girip kullanıcı yorumları okusun. Bu nedir ya bu kaçıncı AYNI KONU?!

Ahbârî

Dekan
Reaksiyon puanı
346
ama forumda bazı kişiler yüzünden ilginç bir çekişme oldu. abicim eni sonu telefon. arkadaşın dediği gibi kişisel tercihe saygı noktası biraz aşıldı :)

Elusive

Dekan
Reaksiyon puanı
260
Kişisel görüşe saygı duyarım da öyle işkembeden sallamak da olmuyor işte. Beğenmezsin eyvallah . Üstüne iyi değil diye yazarsın buraya ona da eyvallah AMA sebep belirterek. Yani şu şu sebepten dolayı bana göre iyi değil dersin tamam. Benim lafım "sony aryzü ktü bnceeee" diyip kaçanlara. Zaten arayüz için telefon alın diyecek değilim. Bahsettiğim mevzuyu anlamışsınızdır umarım.İyi forumlar.

Ahbârî

Dekan
Reaksiyon puanı
346
Kesinlikle artık telefon konularına bir son vermek lazım. Çok sıktı. Özellikle kıyaslama konuları yasaklanmalı. Herkes aldığı telefonun bölümünde cihazı hakkında sorular sorsun. Milletin tek yaptığı kendi kişisel zevklerini başkalarına empoze etmeye çalışmak. Cihazlar arasında kalan da her cihazın bölümüne girip kullanıcı yorumları okusun. Bu nedir ya bu kaçıncı AYNI KONU?!
foruma üye olup hemen konu açıp soruyorlar. aynen aslında. kategoriler açılacak. Bilmem şu telefonun ana konusu diye. altında kullananlara sorsun sorusunu :thumbup1:

ProRat`

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Kullanmadan cansız, soluk ekran diyen vatandaş b konuyu terk etsin. TFT Panelde bakış açısı değişince kontrast oranı azalır. Bu sorun değil sonuçta telefona yandan falan bakmıyoruz, bi' anlatamadık gitti size şunu.

Boş yere niye hortlatıyosunuz şu konuyu onu anlamıyorum. Amaç tartışma çıkarmak sanırım.

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
foruma üye olup hemen konu açıp soruyorlar. aynen aslında. kategoriler açılacak. Bilmem şu telefonun ana konusu diye. altında kullananlara sorsun sorusunu :thumbup1:
En az 100 mesaja sahip olmayanların konu açması yasaklanmalı bence.
Kişisel görüşe saygı duyarım da öyle işkembeden sallamak da olmuyor işte. Beğenmezsin eyvallah . Üstüne iyi değil diye yazarsın buraya ona da eyvallah AMA sebep belirterek. Yani şu şu sebepten dolayı bana göre iyi değil dersin tamam. Benim lafım "sony aryzü ktü bnceeee" diyip kaçanlara. Zaten arayüz için telefon alın diyecek değilim. Bahsettiğim mevzuyu anlamışsınızdır umarım.İyi forumlar.
Dostum kesinlikle haklısın. Sana bir lafım yok. Ama bunları dert edinmeyin. Kendiniz memnunsanız görmezden gelin. Bundan sonra böyle..

LittleMonster

Profesör
Reaksiyon puanı
33
Kullanmadan cansız, soluk ekran diyen vatandaş b konuyu terk etsin. TFT Panelde bakış açısı değişince kontrast oranı azalır. Bu sorun değil sonuçta telefona yandan falan bakmıyoruz, bi' anlatamadık gitti size şunu.

Boş yere niye hortlatıyosunuz şu konuyu onu anlamıyorum. Amaç tartışma çıkarmak sanırım.
Hocam boşver kişisel görüşe saygısızlık yapıyorsun .
Onlar bol keseden sallayıp kaçarken birşey yok sen yazınca kişisel görüşe saygısızlık oluyor boşver :))
Ekranın kalitesini kullanan biliyor zaten ;)

Tükenir Kalem

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Her telefonun en azından 5-10 inceleme videosu var sadece youtube da,olmadı teknoloji mağazaları sergiliyor inceleyebiliyoruz,her telefonun kendi sitesi de dahil olmak üzere özellikleri vs. her türlü açıklama internette var,zaten bir telefon konusu açılıyor,biri z1 diyorsa hemen alttaki g2 diyor,üstüne üstlük durduk yere tartışmalar çıkıyor.Bıktık! :)

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327

Ben son noktayı koymuştum halbuki :p

Elusive

Dekan
Reaksiyon puanı
260
Bi g2 satan eleman eksikti anasini satim o da geldi...

Ahbârî

Dekan
Reaksiyon puanı
346
bu arada bende sony kullanıcısıyım. uzun müddet s2 kullandım. artık android telefondan ne istediğimi biliyorum. burada iş s....k yarıştırmaya döndü biraz. hiç gerek yok.

şu ana kadar başka marka kullanıcısına da laf söylemedim. hiç de gerek yok. burada kişisel tercih vardır. objektiflik kaybediliyor. iş bunu aşıp karalamaya da varıyor.

Bi g2 satan eleman eksikti anasini satim o da geldi...
sonradan fark ettim :w00t:

LittleMonster

Profesör
Reaksiyon puanı
33
OBjektiflik gerçekten önemli
Ben artık burada bazı tavsiye verenlerin komisyon aldıklarını düşünmeye başladım.
Söz meclisten dışarı :thumbdown:
Kimse üzerine alınmasın.

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Sony'nin arayüzü soluk değil ki, sony'nin duvar kağıdı soluk. Nerden bulduysa şu duvar kağıdını artık. Ben de 1,5 sene önce Xperia S kullanıyordum gayet hoştu yani. Arka planı değiştirince canlanıyor telefon. :p

Elusive

Dekan
Reaksiyon puanı
260
Aslında şu telefon tavsiyelerini bir konuda birleştirelim diye aylardır üyeler olarak bas bas bağırıyorz, hatta konusu bile var ama hala tınlayan yok. Açın bir konu forum kirlenmez hem. Ne güzel olur işte. [MENTION=130683]android3[/MENTION] yapılacak mı oyle bir sey ?

Ahbârî

Dekan
Reaksiyon puanı
346
Sony'nin arayüzü soluk değil ki, sony'nin duvar kağıdı soluk. Nerden bulduysa şu duvar kağıdını artık. Ben de 1,5 sene önce Xperia S kullanıyordum gayet hoştu yani. Arka planı değiştirince canlanıyor telefon. :p
PicSpeed Wallpaper programı sağolsun. Gayet güzel ekran resimleri var. bunlar ufak şeyler amiral telefonlar için.