Connectify Yüklü Win7 Açılmıyor.

tuskilidi

Profesör
Reaksiyon puanı
17
win7 ile interneti wireles yoluyla paylaşmaya yarayan bir program arıyordum ve Connectify isimli programı buldum. laptopa kurdum gayet güzel çalıştı fakat ertesi gün laptopu açtığımda hoşgeldiniz kısmında takılı kaldı. sistem geri yüklemeyle sorun düzeldi. daha sonra tekrar kurdum ve yine aynısı oldu. bu sorun bana mı özel yoksa herkesin başına gelmiş midir diye merak ettim.

CAMBAZ

Asistan
Reaksiyon puanı
7
buna benzer sorun bende de oluyor.bazende laptopu kapatırken,oturum kapatılıyor yazısında kalıyor.mecbur ya fişi çekiyorum ya da kapama tuşuna basılı tutarak açıyorum ancak böyle bi sorunun çözümünü bende tam olarak bilmiyorum.sürekli arkaplanda açık tutmamaya çalışmanı yeğlerim...

rise

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,247
Yazılım otomatik olarak başlatılıyorsa başlangıçtan kaldırmayı deneyebilirsiniz.
Windows masaüstü geldikten sonra bahsettiğiniz yazılımı kısayolundan başlatabilirsiniz.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
win7 ile interneti wireles yoluyla paylaşmaya yarayan bir program arıyordum ve Connectify isimli programı buldum. laptopa kurdum gayet güzel çalıştı fakat ertesi gün laptopu açtığımda hoşgeldiniz kısmında takılı kaldı. sistem geri yüklemeyle sorun düzeldi. daha sonra tekrar kurdum ve yine aynısı oldu. bu sorun bana mı özel yoksa herkesin başına gelmiş midir diye merak ettim.
Kardeş konuyu hortlatmış olcam ama bu sorunu çözdün mü format attıktan sonra aynıları bende de oldu?

PAŞA TORUNU

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ya bende de şu problem var ; Herşey tamam, telden bağlanıyorum şuan bağlı mesela ama gogıla bile girmiyo?

Elusive

Dekan
Reaksiyon puanı
260
Ya bende de şu problem var ; Herşey tamam, telden bağlanıyorum şuan bağlı mesela ama gogıla bile girmiyo?

Bu sekmeye gelip telefonun yanında işaretlediğim kısımda üzerinde kırmızı çarpı olan bir simge varsa ona tıkla. Kaybolursa tamamdır.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
connectify açmaya çalışıyorum connectify show windows tarafından bulunamıyor diye hata alıyorum yardım ederseniz sevinirim