HTC One'a Android 4.4.2 KitKat Sonunda Geldi!

BthnYlmz09

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Tarayıcı Flash Player desteği neden kaldırıldı?

Asteriks

Profesör
Reaksiyon puanı
3
HTC ilk defa güncellemelerde bu kadar hızlı.

BLUEEYES_8206

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
evet hızlı ama indirip kullananalr sanki memun degil gibiler face bir grup da yazıyorlar ben daha indirmedim

Ɲevermore

Profesör
Reaksiyon puanı
249
Android 4.4.2 ilk önce Note 3'e daha sonra HTC ONE'a geldi galaxy s4'e niye gelmedi hala diyeniniz olacaktır ben de bunlardan biriyim artık şunu anladım bir firmanın en güçlü ve en yeni telefonu hangisi ise ilk ona geliyor güncellemeler nedeni ise satış politikası Allah kahretsin Android seni ..

S

SDN Okuru

SDN Okuru
wifi de sorun var dyorlar doğru mu ? bide flasplar kaldırıldı mı ? ben daha indirmedmm . wifi de sorun olcaksa indirmicemm biri bilgi verebilir mi ?

BLUEEYES_8206

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
wifide sorun oldugu her yer yazıyor ama ne kadar dogru bilmiyorum ama internet tarayıcıda flahs player kaldırmıslar o ksin flahsız bir tel nasıl kullanılacak bilmiyoruz şimdiden bekleyip bakalım

lpsln

Asistan
Reaksiyon puanı
0
ya bu otg dediğiniz htc sync manager değil mi?..
hiçbişey görülmüyor..

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaş yeni güncelleme ile ilgili olumsuz bir durum varmı,ona göre yükleyeceğim.

BLUEEYES_8206

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ya bu otg dediğiniz htc sync manager değil mi?..
hiçbişey görülmüyor..
telefon üzerinden ayarlar ve hakkında ya kısmına girip orda güncellemelere basıp güncelleme varsa güncelliycektiniz bu otg kablosu htc sync baska bişey

lpsln

Asistan
Reaksiyon puanı
0
telefon üzerinden ayarlar ve hakkında ya kısmına girip orda güncellemelere basıp güncelleme varsa güncelliycektiniz bu otg kablosu htc sync baska bişey

ilgin için tşkler,her güncellememi bende telefon üzerinden yapıyorum zaten,ama haberde otg üzerinden değilce yanılttı beni,neyse şu an güncellemeyi yapıyor zaten..

wanda

Asistan
Reaksiyon puanı
2
wifi de sorun var. ağı görüyor, bağlanmıyor. indirmeyin..

BLUEEYES_8206

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ilgin için tşkler,her güncellememi bende telefon üzerinden yapıyorum zaten,ama haberde otg üzerinden değilce yanılttı beni,neyse şu an güncellemeyi yapıyor zaten..
otg degil ota heyecan olsa gerek 4,4,2 yi görünce htc güncellemeyi :=))) şaka bir yana güle güle kur güncelle kuran arlkadaşalrdan haberi bekliyoruz yorumları

BthnYlmz09

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Ben kurdum. Telefonda kasma vs yaşamadım. Suan wi-fi bağlı sorunsuz.. Başka bi sorunuz varsa cevaplamaya çalışırım..

BLUEEYES_8206

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
wifide sorun yoksa gerisi önemli degil diycem peki ram de ne kadar bir küçülme var 4,3 göre bir farklılık varmı ram de

lpsln

Asistan
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar saniyele önce güncellemeyi yapmış bulunmaktayım,karşılaştığım herhangi bir sorun yok,hTC yi tebrik ediyorum,helal olsun geçen haftalarda yapılan açıklamalarda avrupaya ocak sonu güncelleme vereceğiz dediklerinde eyvahh bize marta ancak gelir diyordum,helal olsun,benim bi sözüm var,bazı kesimi gıcık eden bi söz,birkez daha söylemek istiyorum''forever hTC one'',''forever hTC one red''.. :)

BthnYlmz09

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Birkaç uygulama açık 1.7 GB görünenin 840 MBi kullanılıyor şuan. Yani pek bi değişiklik yok..

lpsln

Asistan
Reaksiyon puanı
0
ben hep wifi kullanıyorum herhangi bir sorun yok arkadaşlar ''hTC to get''
forever hTC one red..

wanda

Asistan
Reaksiyon puanı
2
wi-fi sorunsuz mu? ben neden bağlanamıyorum ya? çıldırıcam..

wanda

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Android sürümü
4.4.2
Yazılım numarası
4.19.401.4
Wi-fi bağlanmıyor. Çözümünü bilen varsa yardımcı olabilir mi?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
gece çekimlerinde pembeleşme sorunu çözüldümü. bilgi verirseniz memnun olurum

BLUEEYES_8206

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bir sizde degilki genel demesekte bazı kişilerde wifi sorunu yaşıyorlar ben daha kurmadım önce kuran arkadaşlardan bilgi alıyorum ama wifi genel bir sorun sanrıım

BthnYlmz09

Profesör
Reaksiyon puanı
5
teşekkürler sizin gözünüzde bir degişiklikler varmı sizlerden biraz bilgi alsak

"Hızlı İnternet Bağlantısı" gibi bildirimler oluyordu ekranda o yazıların tipi değişmiş falan filan :) pek bir şey yok yani anlayacağınız :) (görünüm olarak)

- - - Mesaj Güncellendi - - -

gece çekimlerinde pembeleşme sorunu çözüldümü. bilgi verirseniz memnun olurum

Maalesef pembelesme sorunu çözülmedi bence çözülemez de yazılımsal bir sorun olduğunu sanmıyorum şahsen ki çoğu kişi de böyle söylüyor. Duzelenler vardır elbet ama onların kamerasında sorun yoktur baştan güncelleme ile duzelmistir..

alpertunga8

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bende de girmedi sağ üstteki 3 noktaya bastıktan sonra wi-fi direct dedim telefonun adını değiştirdim bağlandı ne hikmetse anlamadım

sistem olarak bi iyileştirme fark edemedim ben arayüz aynı zaten sense 5.5 görünümde bi değişiklik beklemeyin sense 6'nın sonbahara doğru çıkacağını söylüyolar

pembeleşme sorununa gelecek olursak kamerayı karanlık bi tarafa çevirdiğimde oluyo yine ama kamera odaklandıktan sonra geçiyor

wanda

Asistan
Reaksiyon puanı
2
HTC One wi-fi bağlantı sorunu çözümü:

cihazın adını değiştirin ve takrar wi-fi bağlanın.

smnfrkn

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Kullanıyorum hiçbir sıkıntısı yok henüz. Performans da artmış biraz. Tabi ki benim sıkıntı yaşamıyor olmam kimsenin sıkıntı yaşamayacağı anlamına gelmez. :) Ama HTC'nin hatası olan bir yazılımı piyasaya süreceğini sanmam.