Taahhüt Hakkındaki Sorum .

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Gs_Li
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Gs_Li

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar Vodofone Operator Markasından İphone 5C Almayı Düşünüyorum. Ve Telefonun Taksidi Benim Aylık Faturamla Birlikte 110 Tl Oluyor. Bu Fiyat İlerleyen Zamanlarda Artma İhtimali Varmı ? Önceden 2 Ay Sınır Aşmadım Ama 21 Tl lik Faturam 25 Tl Olarak Geldi Aynı Sorunu Tekrar Yaşarmıyım ? Alıntılayarak Cevap Yazarsanız Makbule Geçer .

krkmzmrt

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Tel kontrati sabit gelir paketinizi asar veya satin alma işlemi yaparsaniz faturanizda oynama olabilir ama tel için hep sabit ücret odersin

Gs_Li

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Tel kontrati sabit gelir paketinizi asar veya satin alma işlemi yaparsaniz faturanizda oynama olabilir ama tel için hep sabit ücret odersin

okadarını biliyorumda 2 ay faturamın daha 100küsür dakikası varken 21 tl degil 25 tl geldi buyüzden eger 110 dan 120 gibi oynamalar yapıcaksa almıycam şimdi biri çıkıp der 10tlden nolcak die 10 tlye bir öğün yemek yersin buyüzden .

xtrem06

Top-notch Сasual Dating - ****** *****
Cezalı
Reaksiyon puanı
4
kardeşimin 1 yıllık zamanı varken 1 gb hakkını 500 mb ye düşürdü sorgusuz sualsiz.vodafonsa herşeye hazır olmak gerek :)

Gs_Li

Asistan
Reaksiyon puanı
0
aynen ben çok kızıyorum bunu adam olmayanlar yapıyor malesef :( bir insanın kazandıgı rıskı bosu bosuna sömürterek alıyorlar . keşke kesin olarak oynama olmaz diyebilsek.

FullScreen

Profesör
Reaksiyon puanı
2
O değil de , 5C ve 5s ne farkı var ? Konuyu bölmek gibi olmasın