Hangi markayı alıcaz

onurer453

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
uzun süredir araştırdığım bı konuydu bu ne zamandır telefon alcam samsunga niyetlenıyorum türkiyede kullanılan işlemcileri yabancılara gore daha kötü diyolar e burası afrika ülkesimi ? lg ye niyetleniyorum android güncellleme satış sonrası destek düşük htc ye niyetleniyorum hiç o paralara degmeyen bı telefon gm ye nıyetlenıyorum cekmeme sorunu varmış appele nıyetlenıyorum yurtdısında 200 dolar olan telefon burda 2200 lira insan kendı salak zannedıyor peki ne alınır parasını hakeden bı telefon yok mu?

ThaLees

Asistan
Reaksiyon puanı
1
özellik diyorsan samsung Note serisi al keyfine bak. kasa sağlam olsun diyorsan apple al. özellikle Note III harika bi telefon. N-9000 TR de ki serisi bile özellik olarak işlemci olarak en iyisi. bide getirtebilirsen N-9005 yemede yanında yat. kısaca şu an piyasadaki en iyi telefon Note III. o kadar param yok diyorsan ondan sonraki en iyi telefonda Note II. Birde garanti sıkıntı değil dersen room yuklersın. Alanın Aalası olur. kısa ve öz. (Tabiiki bence ki bir çok telefon kullandım)

FnlDstntN

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Sony lere bakabilirsin Z1 veya ekran boyutu sorun olmayacaksa z1 ultra suya ve toza karşı dayadıklı ve kaliteli malzemesi var...Samsung işlemci konusunda çok fark yok ve türkiyede farklı olmasının sebebi samsungun kendi exynıos işlemcilerini kullanması fakat bunlar 4g lte desteklemediği için bazı ülkelerde snapdragon işlemci kullanıyor...Ayrıca iphone hiçbir ülkede 200 dolar değil 500 dolardan başlıyor güncel modeller 200 dolar dediğiniz 2 yıl sözleşmeli fiyatı...lg konusunda halısınız güncelleme konusunda sıkıntılılar...Ayrıca htc bence fiyatını hakeden bir marka...Nexus 5 e de bakabilirsiniz şu anda en güncel sürümlere sahip fiyat performansı yüksen bir telefon...(lg olması sizi yanıltmasın)

LittleMonster

Profesör
Reaksiyon puanı
33
Xperia Z1 öneririm
Dayanıklılık
Ram yönetimi
Arayüz Optimizasyonu
Ses Kalitesi
Kamera
Güncelleme desteği
Tasarımı
Su + toz geçirmezliği
Premium Sony arayüzü
Gibi özellikleriyle muadilindeki cihazlardan ayrılıyor

_EmiR_

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
pişman olmayacağın tek telefon iphone 5 yada 5s dir..
samsung 5 para etmez
lg özellik ve fiyat açısından çok iyi ama destek ve garanti sorunu yaşarsın
htc hakkını veremiyor
xperia z1 de kocaman kasa küçücük ekran devede kulak gibi hiç hoş değil
sağlamlık destek özellik stabillik = iphone

S

SDN Okuru

SDN Okuru
uzun süredir araştırdığım bı konuydu bu ne zamandır telefon alcam samsunga niyetlenıyorum türkiyede kullanılan işlemcileri yabancılara gore daha kötü diyolar e burası afrika ülkesimi ? lg ye niyetleniyorum android güncellleme satış sonrası destek düşük htc ye niyetleniyorum hiç o paralara degmeyen bı telefon gm ye nıyetlenıyorum cekmeme sorunu varmış appele nıyetlenıyorum yurtdısında 200 dolar olan telefon burda 2200 lira insan kendı salak zannedıyor peki ne alınır parasını hakeden bı telefon yok mu?

Çevren biraz kafanı bulandırmış belli. Bu soruların hepsinin cevabı var.
1-) Samsung , daha LTE gelmemiş ülkelere, LTE'siz modeller yapıp sunuyor. LTE çipi, işlemci ve bütün gövdeye birleşik olduğundan bazen farklı bir işlemci kullanabiliyor. Ama kullandığı işlemci ile normalde kullandığı LTE'li işlemci arasında çok aman aman bir performans farkı yok.

2-) LG'nin yazılım desteği diğerlerine göre zayıf olabilir ama ona göre de fiyatı var.

3-) HTC 'ye gelince... HTC büyük bir firma. Kullandığı işlemciler, malzeme kalitesi, en hızlı android güncellemeleri vermesi, en stabil androidlerden olması... Genel olarak parasının hakkını veriyor.

4-) General Mobile Discovery günümüzde 700 TL'ye alınabilecek en iyi android telefonlardan biri. O fiyata çoğu android daha fazla sıkıntı çıkaracaktır.

5-) Apple'lar yurtdışında 200$ değil bir kere. Kontratlı fiyatı o. 200$ 'a aldığın zaman operatör haşırt diye aylık bilmem kaç $ 'lık tarife kitliyor. iphone 5S 16GB'ın Amerika'da normal satış fiyatı 649$. Bizim ülkede de her telefonda ödediğin vergilerle birlikte 2100TL oluyor.