Sony Xperia Z2'den Detaylar

Ritchie

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Çıksın bi an öncede Z1 fiyatını düşürsün artık.

El Padrino

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
70
1080p ekranla gelecekse şimdiden kaybetti demektir.

cm0091

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Çerceveleri daraltirsa 5s i aninda bırakıp alırım

cagatayz

Asistan
Reaksiyon puanı
7
Tek kelime ile efsane olacak... İnş söylenen gibi 2k İle gelmez. 1080p 5 inç bir telefon için yeterince iyi. Fazlasını ne işlemci ne batarya kaldırır!

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
Masaustu bılgısayarınız 2k degılken telefona 2k olmazsa kaybettı demek cok manıdar olmus:)
720den yukarısı gereksız faydasız hatta gunahtır:)

El Padrino

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
70
720p ile 1080p yi ayırt edemezken
Full Hd ile 2k ekranı nasıl ayırt edeceksin çok merak ediyorum ?
5katmanlı mercek falan kullanacaksın heralde.

Daha kucuk alana daha cok piksel sigdirmak madem artik anlamsiz olmus herkes biraksin bu isi.Daha iyi tv ler daha iyi monitorler daha iyi ekranlar uretmesinler.Nasil olsa bizim gozumuz 720 p den fazlasini ayirt edemiyor.Bosuna ugrasiyor demek insanlar yazik...

Fanboylugunda boylesi birader ayiptir ya.Adamlar ekransiz telefon uretecez deseler "zaten ekran ise yaramiyor, insan beyni şoyle boyle, insan gozunde perde var zaten aslinda goremioz biz hicbisey, zaten körduk" diye turlu turlu bahaneler uyduracaksiniz.Komiksiniz vallahi ya ...

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
Zaten ortalıkta 2k 4k çözünürlükteki cihazlardan geçilmiyor 1080p olmaz ki ama 8k olması lazımdı.

Sadece ekrandaki açı sorunu düzeltseler yeterli..

LittleMonster

Profesör
Reaksiyon puanı
33
Daha kucuk alana daha cok piksel sigdirmak madem artik anlamsiz olmus herkes biraksin bu isi.Daha iyi tv ler daha iyi monitorler daha iyi ekranlar uretmesinler.Nasil olsa bizim gozumuz 720 p den fazlasini ayirt edemiyor.Bosuna ugrasiyor demek insanlar yazik...

Fanboylugunda boylesi birader ayiptir ya.Adamlar ekransiz telefon uretecez deseler "zaten ekran ise yaramiyor, insan beyni şoyle boyle, insan gozunde perde var zaten aslinda goremioz biz hicbisey, zaten körduk" diye turlu turlu bahaneler uyduracaksiniz.Komiksiniz vallahi ya ...
Samsung , LG şuan dünyadaki panel satıcıları arasında ilk 5 in arasında yer alıyorlar . Tabiki 2k yı getireceklerki diğer telefon şirketleride onlardan panel talep etsin .
Ayrıca 1080p çözünürlükte bir ekranda Snapdragon805 veya S800AB 3GB Ram ile performansta kral olur ve ekranda daha az batarya tüketir tabi sizin bunu anlamanız için ilk önce bakış açınızı değiştirmeniz ve laflarımı çarpıtmamanız gerekki bu özellikleride sizde göremiyorum ne yazıkki.

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
1080p ile gelırse sımdıden kaybettı demekle teknolojı gelıssın demek aynı sey degıl. Teknolojı Tabıkı gelıssın ama önce bı daha lazım olan ekranlarda gelıssın telefon ekran basamagında en sonlarda.

El Padrino

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
70
Samsung , LG şuan dünyadaki panel satıcıları arasında ilk 5 in arasında yer alıyorlar . Tabiki 2k yı getireceklerki diğer telefon şirketleride onlardan panel talep etsin .
Ayrıca 1080p çözünürlükte bir ekranda Snapdragon805 veya S800AB 3GB Ram ile performansta kral olur ve ekranda daha az batarya tüketir tabi sizin bunu anlamanız için ilk önce bakış açınızı değiştirmeniz ve laflarımı çarpıtmamanız gerekki bu özellikleride sizde göremiyorum ne yazıkki.

Kardes sen tereciye tere mi satiyon!?

Teknoloji her daim gelişmek ve degismek zorundadir.Ben burada 1080p ekranin veya 2K ekranin gereklilikleri hakkinda en ufak kelime etmedim.Bunu soyleyen sizsiniz ve yeni cevaplarinizda kendinizle çelişende sizlersiniz.5" lik bir ekranin 2K veya 4K olmasinin size gore herhangi bir faydasi olmayabilir ancak bi başkasi icin belkide cok muhim bu durum.

Benim "bastan kaybetti" derken bahsettigim husus yeni cikacak butun telefonlarin ekranlarinin 2K ile gelecegi ve eger Sony 1080p ekranla gelirse rakiplerinden geri kalacagi ve bu yarista kaybedecegiydi.Ben 1080p ekran yetersiz diye birsey soylemedim.Sizin bunu anlamamaniza neden olan yegane sebep gözü dönmüş fanboylugunuzdur.Ben yeri gelir Samsung'u yererim, yeri gelir iPhone'u överim, yeri gelir HTC'yi severim.Sizin gibi gözü dönmus fanboy degiliz biz.

Abdüsselam FCB

Doçent
Reaksiyon puanı
1
2k ile gelirse kötü olur bataryanın çabuk bitmesi ve işlemcinin zorlanması gibi nedenlerden dolayı 2k ile geleceğini düşünmüyorum