19 Ocak 2014 #1 P _prof_ Öğrenci Katılım 19 Ocak 2014 Mesajlar 23 Reaksiyon puanı 0 Puanları 0 samsung galaxy tab 2 im var s-pen alsam tabletimle uyumlu olur mu.Tableti çizer mi? İleride bir sorun olurmu
samsung galaxy tab 2 im var s-pen alsam tabletimle uyumlu olur mu.Tableti çizer mi? İleride bir sorun olurmu
22 Ocak 2014 #2 tashi 107 Asistan Katılım 14 Ağustos 2013 Mesajlar 356 Reaksiyon puanı 0 Puanları 16 Uyumlu olup olmayacağını bilmiyorum ama ekranı çizmeyeceğini sanıyorum. İleride de bir sorun olmaz muhtemelen
Uyumlu olup olmayacağını bilmiyorum ama ekranı çizmeyeceğini sanıyorum. İleride de bir sorun olmaz muhtemelen
23 Ocak 2014 #3 realdgnc Doçent Katılım 1 Mart 2013 Mesajlar 720 Reaksiyon puanı 7 Puanları 18 Yaş 29 _prof_ dedi ki: samsung galaxy tab 2 im var s-pen alsam tabletimle uyumlu olur mu.Tableti çizer mi? İleride bir sorun olurmu Genişletmek için tıkla ... Yanlış biliyor olabilirim ama sanırım desteklemez. Onun için ekrana bişe yapıyolar ama tam bilgim yok.
_prof_ dedi ki: samsung galaxy tab 2 im var s-pen alsam tabletimle uyumlu olur mu.Tableti çizer mi? İleride bir sorun olurmu Genişletmek için tıkla ... Yanlış biliyor olabilirim ama sanırım desteklemez. Onun için ekrana bişe yapıyolar ama tam bilgim yok.