- Reaksiyon puanı
- 260
Bugün otobüste gelirken çocuğun biri şöyle bir espri yaptı;
-Alfabede 1 harf eksik, 28 harf var.
-Peki niye?
-Çünkü "E" Okulda.

Bugün otobüste gelirken çocuğun biri şöyle bir espri yaptı;
-Alfabede 1 harf eksik, 28 harf var.
-Peki niye?
-Çünkü "E" Okulda.
Bütünlemede 40 alsam hele hele geçerim.![]()
O sizin sorununuz dermişler.Bizde en az 50 almak gerekiyor. Vize ne olursa olsun. :hammer:
aferin, artık adam olmuşsun.:hammer:Kantinciyi 1 lira kazıkladım.
ayıp ayıp, büt müt yakışıyor mu size :laugh:
Büte kalınca bile geçemeyeceğim dersin finaline girmek ne kadar mantıklı?
Ben de öyle diyorum emme hocalar dinlemiyor.
DiPNoT: Bazı hocaları insanlık namına asmalı :hammer:
Calculus var,onun finaline girdim ama girmesem de sorun değildi, ikinci dönem alıyorum her türlü. bi de muhasebe var, ona her türlü giriyim diyorum 4krediydi galiba ortalamanın içine etti ama ne kadar kurtarabilirsem artık. Gerçi muhasebe hocası bi güzellik yapabilir, 110 kişinin alması gereken dersi 250kişi alıyo şu anda.hangi dersmiş o![]()
Calculus var,onun finaline girdim ama girmesem de sorun değildi, ikinci dönem alıyorum her türlü. bi de muhasebe var, ona her türlü giriyim diyorum 4krediydi galiba ortalamanın içine etti ama ne kadar kurtarabilirsem artık. Gerçi muhasebe hocası bi güzellik yapabilir, 110 kişinin alması gereken dersi 250kişi alıyo şu anda.
Sene başında atlaklım ettik, ilk sınavlar en basitiymiş. İyi bi ders oldu bize. Bundan sonra baştan sıkı tutarım İnşallah. (Çok klişe oldu ama gerçek böyle5 kredi ders, ne yap et güzel bir harfle geçmeye bak ikinci dönem. O dersi AA-BA ile geçersen sırtın daha da yere gelmez![]()
Sene başında atlaklım ettik, ilk sınavlar en basitiymiş. İyi bi ders oldu bize. Bundan sonra baştan sıkı tutarım İnşallah. (Çok klişe oldu ama gerçek böyle)
Hocalar rahatlarını bozup yazın açmıyo ya, açsalar alabildiğim kadar alttan-üstten alcam ama..Bir iki fireden bişey olmaz ya, yaz okulunda çok rahat kapatılıyor o açıklar![]()
Hocalar rahatlarını bozup yazın açmıyo ya, açsalar alabildiğim kadar alttan-üstten alcam ama..
Bir iki fireden bişey olmaz ya, yaz okulunda çok rahat kapatılıyor o açıklar![]()
Yaz okulu olmayan garibanlar ne yapacaklar![]()
Bizim de geçen yıla kadar bütümüz yoktu ona bakarsan![]()
telefon 1 gün 14 saat 33 dakikadır şarza takılmadı ve %56 da. bu sefer adamlar yapmış aga![]()
telefon 1 gün 14 saat 33 dakikadır şarza takılmadı ve %56 da. bu sefer adamlar yapmış aga![]()