Xperia Z 4.3 Yayınlanan Ülkeler Hangileri?

necatitasar

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Baslıkta belirttigim gibi Xperia Z icin 4.3 yayınlanan ülkelerin listesi olan veya bilgisi olan varsa yazabilir mi? Yayınlanmasını bekleyen ülkelerin listesi de bulunabilirse cok güzel olur :) cünkü hala bana 4.3 gelmedi ve artık sinir olmus durumdayım. gold.com.tr den aldıgım cihaz paralel ithalat olarak getirtilmis sanırım getirtildigi ülkenin güncellemeyi almasını bekleyecegim.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Kardeşim geldi haberin yokmu telefonu bilgisayara bağla ve 4.3 sürüme yükselt ben 2 hafta önce yaptim

ProRat`

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Arabistan'sa güncelleme gelmez. :D

jack bauer

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Bende gold.com.tr den almıştım telefonda psn mobile vardı bu da demek oluyor ki 8-7 ülkeden bir tanesinden ithal edilmişti. ( Hepsi Avrupa ülkeseydi. ) Ben bekleyememiştim daha ilk ayda Türkiye romu kurdum güncellemeyi direk buradan alıyorum artık.

necatitasar

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kardeşim geldi haberin yokmu telefonu bilgisayara bağla ve 4.3 sürüme yükselt ben 2 hafta önce yaptim

Ciddi misin zeki cocuk :D

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Bende gold.com.tr den almıştım telefonda psn mobile vardı bu da demek oluyor ki 8-7 ülkeden bir tanesinden ithal edilmişti. ( Hepsi Avrupa ülkeseydi. ) Ben bekleyememiştim daha ilk ayda Türkiye romu kurdum güncellemeyi direk buradan alıyorum artık.

Pm den nasıl yaparım bi yol gösterir misin? Cıldırcam artık bekle bekle sıkıldım.

emirozcopur

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Oncelikle herkese aynı anda gelecek diye bir şey yok arkadaşım. Forumda Sony bölümünde Android3 paylaşmisti. İsviçre romu atarak da 4.3 kullanabilirsiniz. Bende suan isviçre romu kurulu ve normal Türkiye romundan farkı yok aynı Rom dağıtılıyor zaten ülkelere