LeechTurk Rezaleti

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Dephree
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

-Hewal-

Dekan
Reaksiyon puanı
11
Torent =hırsızlık Genel anlamda bu iş için kullanılıyor iyi şeyler için kullanılsada Genel anlamda yukarda belirttiğim tanımlama Uzerine kullanılıyor velhasıl çalıntı bir mal ile iş yapıyor san eğer hak hukuk dersi vermenin anlamı yok birde Türk Torent siteleri Genel anlamda kendilerini bulunmaz nimet sanıyorlar

kutup95

Asistan
Reaksiyon puanı
0
http://forum.shiftdelete.net/tavsiy...ent-sitesi-yerli-kat-ph-gibi.html#post3198873

boyle bir konu açıp torrent nedir demenin mantığı nedir gerçekten anlıyamadım maksatnız nedir acaba ?

Anlatmak istediğim , torrentin veri paylaşımı amacında olduğu ve private sistemlerin ,yani sadece belli kişilerin üye olup , sanki çok özel bir şey paylaşıyormuşcasına hava oluşturmak istemeleri nedeniyle ; torrentin mantığını anlatan wikipedia linki verdim.

Tepki göstermek yerine okumanızı tavsiye ederim ; bknz : http://en.wikipedia.org/wiki/BitTorrent

Açtığım konuyada gelince ,kendi geliştirdiğim bir public tracker sistemini tanıtmak istedim.

RAMMSTEIN18

Asistan
Reaksiyon puanı
14
cok kotu bir sitede arkadaslar surekli bir neden buluyorlar ve sizi bos yere ban ediyorlar sonra yazimiz zmana yoneticilere vip oluniz siteye sizi kimse ban etmez yok yaaaa napkor

soulreaver

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar merhaba.Bu Sitelerden Davetiye İçin Yardımcı Olabilecek Arkadaşlardan Rica Etsem Davetiye Atabilirler Mi??? Şimdiden Teşekkürler...

leechturk
turktorrent.eu

muhsinpala@hotmail.com

vesaire86

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Yönetimi pek bir uyanık o sitenin. belli upload upload yapanları (10 tb ve üzeri) izlemeye alıp en ufak hatada şutluyorlar. userlarda problem yok. Arkadaşlar 4-5 yıldır user hiç sorun yaşamadı. Benim 2 kere hesabım banlandı. Bende bıraktım uploadı, user neyime yetmiyor. :)

aliasikar

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ben afk oldum die bloke oldum ii mi leechturk yöneticisi varsa buırada açabilirse seviniirim

penguin

Profesör
Reaksiyon puanı
201
Turk torrent sitelerinde site yönetimi daima haklıdır. İtiraz kabul etmezler. Zaten özel mesaj kutuları sürekli kapalıdır. Ola ki bir yol buldunuz ve itiraz ettiniz. Bu yüzden ban yersiniz. Ülkeyi yönetenlerin zihniyeti neyse, ülkenin sitelerini yönetenlerin de zihniyeti odur. Seçilinceye, popüler bir site oluncaya kadar sürekli hava gazı verirler. Seçilince, popüler bir site olunca insan tanımazlar. Hep demokrasiden, insan/user haklarından dem vururlar. Lakin ilk eleştirinizde onlar ve çıkar sağlamak için onlar taraf olmuş tayfaları tarafından linç edilmeye, sindirilmeye çalışılırsınız. Düzelir mi? Zor. Welcome to the turkey! Çağdaş yönetim anlayışını benimseyen siteleri ve yöneticilerini tenzih ederim.