Turkcell'e geçmeyi düşünüyorum

GOLD_CT

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar ben AVEA lıyım 10dk arandığımda 5dk hediye geliyor. TURKCELL'de de var mı böyle bir uygulama yoksa boşuna geçmeyeyim ?

sdelta

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
145
Yok diye biliyorum. Zaten ekonomik olsun diye geçiyorsan hiç geçme Turkcell pahalı. Ancak Turkcell fiyatının hizmetini hakkıyla veriyor, ses şebekesi de interneti de her yerde çekiyor.

G0LGE

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Aveaya geçtim. Pişmanım. Cekmiyor düzgün. İnterneti yavaş. Müşteri hizmetleri iki çaldırıp kapatıyor. Sen arasan 10 dk müzik dinletiyorlar bakan yok. Hizmet sıfır. Kalite sıfır.
Turkcell ise müşteriye çok değer veriyor. Maille smsle her yolla kısa sürede cevap veriyor. Ve hiç çekim sıkıntısı yaşamadım bi kere bile turkcellle.

GOLD_CT

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Aveaya geçtim. Pişmanım. Cekmiyor düzgün. İnterneti yavaş. Müşteri hizmetleri iki çaldırıp kapatıyor. Sen arasan 10 dk müzik dinletiyorlar bakan yok. Hizmet sıfır. Kalite sıfır.
Turkcell ise müşteriye çok değer veriyor. Maille smsle her yolla kısa sürede cevap veriyor. Ve hiç çekim sıkıntısı yaşamadım bi kere bile turkcellle.

TURKCELL Tabi ki kaliteli ama Avea nın kötü olduğunu bende biliyorum sorum şu benim ben fazla görüşme yapan biri değilim sadece mesaj internet, konuşmada arada lazım oluyor aylık bi 15-20 dk hediye veren bi tarife olsa süper olur mesela aveda 30 dk arnıyorum 15dk kazanıyorum güzel bi uygulama turkcell de olsa hemen geçecem.

derya1978

Asistan
Reaksiyon puanı
26
vodafone geçin o avea yüz çeker + interneti bile türkcellden daha iyi

Micuvan

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
57
Turkcell kalitedir.

kubrasafak

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Gelirsen kazık yersin olduğun yer de kal derim

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,126
o faturalı ve avea hala zayıf çekim gücüne sahip.

Da Vinci's

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Avea kullanmaktansa Turkcele 2 kat fazla para vermek bile daha mantıklıdır.
Avea pişmanlıktır.

vfor

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Aveanın interneti yavaş mı çekmiyor mu siz nerde yaşıyorsunuz ya bende avea kullanıyorum avea nın çekmediği bir yer hiç rastlamadım istisnalar hariç üstelik internetide gayet hızlı zaten internet hızı kullanılan cihazlada alakalı birşeydir.

dadashomer89

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Vodafoneda sınırsız net olsa turkcell e bin çeker ama yok malesef

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,126
vodofone asla turkcell'e bin çekemez kafasını değiştirmesi gerek insanlar 19liraya 80dakika her yöne sesli,görüntülü görüşme+ 1gb sınırsız (1gb sonrası 128kb) internet ister bunu kim yaparsa herkes ona gider demedi deme ibrahim...
bunu turkcell yapsa çok güzel olurdu.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
turkcell A plas 3G yi niye aldı onca fazla para vererek diğerleri ihalede alsalardı en iyi internet Türkcell