Playstore - GTA IV Complete Edition Sorunu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Odessa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Odessa

Profesör
Reaksiyon puanı
432
Playstore dan 23 tl'ye indirim zamanında almıştım. Birşeylerin olduğunu anlamam gerekirdi. Konuya gelecek olursak aldığım oyun yüklenmiyor arkadaşlar. Setup bölümünden sonra normal yüklemeyi seçiyorum benden cd istiyor ama bu oyun dijital. İnternette araştırdım daemon tools ile teker teker dosyaları, kalıp dosyası olarak eklerim, sonrada browse kısmından sürücü seçer yüklerim dedim. Ama ne mümkün. Sistem dosyayı görmüyor bile. Bu olayı hem Gta IV hem de Liberty City dosyalarında denedim. Sonuç başarısız. Bu durumla karşılaşıpta sonuca ulaşan oldu mu ?

jack bauer

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Konuyu kirletmek istemem ama sanırım başka biri daha crysis3 alıp aynı sorunla karşılaşmıştı.

Odessa

Profesör
Reaksiyon puanı
432
Konuyu kirletmek istemem ama sanırım başka biri daha crysis3 alıp aynı sorunla karşılaşmıştı.

Yok dostum kirletmiyorsun :) Şimdi burda Playstore u kötülemek istemem ama gerçekten şevkimi kırdı. Bu piyasada ciddi söz sahibi olmak istiyorsan bu tip hatalara yer verilmemesi gerek bence. İnternetten baktığım konularda, hep Gta 4 ün piyasaya çıktığı zamanlarda açılmış. Yani bu zamana kadar düzeltmediysen yada düzeltemediysen satışa neden koyuyorsun ? Hem de indirime. Burada art niyet aramamak mümkün değil.

rozabay

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
34
Play store da ki dosyalar uzantısı falan nedir ? iso değil mi ?

DumDumaq

Dekan
Reaksiyon puanı
9
1.5 aydır oynuyorum daha bitiremedim gta full complationu yüzde 16 oynamış görünüyorum :D

günde en az 3 saat oynadıgım halde :D

jack bauer

Profesör
Reaksiyon puanı
1
TTnet servisi ne beklenir ki ben zamanında almıştım steamden 7 dolara komple daha kurmuşluğum yok :D