Akıllı telefon almak istiyorum tavsiyeler ?

kadirirdem

Dekan
Reaksiyon puanı
708
arkadaslar herkese yaptığı yorumlar icin tesekkür ederim lumia 625 we GMD arasındayım artık birini alcam maksimum 750 800 tl bütcem war o yüzden bunları düsünüyorum cewremde gmd alanlar gercekden çok fazla we gayet memnun ama güwenemiyorum özelliklerine göre ucuz olması yanıltıyo beni

- - - Mesaj Güncellendi - - -

ewet fiyatı çok uygun sunduğu özelliklere göre ama güwenemiyorum bi anda yaygınlastı cewremdede çok war sonradan sorun cıkarmasın basıma

:) kardeş benim yakın arkadaşım piyasaya ilk çıktıgında aldı hatta ben önerdim ona hiç bir sıkıntısı yok vallaha takır takır çalışıyor zaten 2 yıl garantiside var... hatta ben discovey ile s3 ü yan yana koyup bizzat karşılaştırdım nerdeyse s3 ün performansına yakın bir performans veriyor oyun performansıda tatmin edici lumia ya filan hiç bakma..... sen al bunu kullan Aldıktan sonra kullandıktan sonra bana burdan mesaj atıp teşekkür edeceksin bu kadar diyorum bak...:)

fatihrednight1

Doçent
Reaksiyon puanı
1
:) kardeş benim yakın arkadaşım piyasaya ilk çıktıgında aldı hatta ben önerdim ona hiç bir sıkıntısı yok vallaha takır takır çalışıyor zaten 2 yıl garantiside var... hatta ben discovey ile s3 ü yan yana koyup bizzat karşılaştırdım nerdeyse s3 ün performansına yakın bir performans veriyor oyun performansıda tatmin edici lumia ya filan hiç bakma..... sen al bunu kullan Aldıktan sonra kullandıktan sonra bana burdan mesaj atıp teşekkür edeceksin bu kadar diyorum bak...:)

Arkadaş için işçilikte önemli.Yoksa bende Gmd al derdim.Ayretten,Lumia lar da yabana atılacak telefonlar değiller.Hele ki bunlardan biri Lumia 625 ise.

kadirirdem

Dekan
Reaksiyon puanı
708
Arkadaş için işçilikte önemli.Yoksa bende Gmd al derdim.Ayretten,Lumia lar da yabana atılacak telefonlar değiller.Hele ki bunlardan biri Lumia 625 ise.
bak sana şöyle söyleyim discovey nin üstünde general mobile değilde samsung yada sony yazsaydı o telefonun fiyatını 1000 tl isterlerdi sen burdan pay biç bide işçiligi kötü değil gayet saglam fiyatına göre...

fatihrednight1

Doçent
Reaksiyon puanı
1
bak sana şöyle söyleyim discovey nin üstünde general mobile değilde samsung yada sony yazsaydı o telefonun fiyatını 1000 tl isterlerdi sen burdan pay biç bide işçiligi kötü değil gayet saglam fiyatına göre...
Bazı düşüncelerinde haklısın,ama bazı düşüncelerinde biraz haksızsın veya yanlış düşünüyorsun.Yalan söyleyemem,doğruya doğru telefon çok iyi.Özellikle de fiyatına göre.Zaten şuan 1000 Tl altı en iyi f/p telefonu.Ama,işçilik gerçekten 0.Yani,o telefondan dayanıklılık falan beklenilmez.

kadirirdem

Dekan
Reaksiyon puanı
708
Zaten bende saglam dediysem o fiyata göre dedim o fiyat segmentindeki baska telefonlar o kadar bile saglam degil.

Zaten bende saglam dediysem o fiyata göre dedim o fiyat segmentindeki baska telefonlar o kadar bile saglam degil.

arkadaslar buaralar akıllı telefon almak istiyorum android-wifi vb.. özelliği olan maksimum 800 tl kadar neler tavsiye edersiniz ?:huh:
Discovery isini görecektir

CAN GÜLER

Asistan
Reaksiyon puanı
2

Discovery isini görecektir
haklısın GMD alcam

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
119
kardeşim bence gmd de çok zarif bir telefon 7.59 çok çok ince ve zarif bir tasarımı var

benim demek istediğim uygulama çeşitliliği şuanda wp8 e çıkmayan bi dolu oyun uygulama var wp8 i kötülemiyorum ama eksikleri var.Kullanıcısına göre değişir ben android kullanımını daha rahat buluyorum...

fatihrednight1

Doçent
Reaksiyon puanı
1
hangi 600 tllik telefonda gorilla glass 2 var...

Bu malzeme kalitesine giriyor hocam.
Gorilla glassı falan boşver et şimdilik.Örnek;S2,bir metre yükseklikten yere düşsün,bide Gmd düşsün (Zemin ahşap veya beton olabilir,fark etmez.).S2,az zararla kurtulurken,Gmd'nin ya herhangi bir köşesi zedelenip,kasasında içe göçme falan olur ya da dokunmatiği bozulabilir.Kısacası;Gmd,dayanıklılık konusunda segmentinde en kötülerden,hatta (Bildiğim kadarıyla.) en kötü olması lazım (Gmd'den daha kötüsü de olabilir.).

kadirirdem

Dekan
Reaksiyon puanı
708
Bu malzeme kalitesine giriyor hocam.
Gorilla glassı falan boşver et şimdilik.Örnek;S2,bir metre yükseklikten yere düşsün,bide Gmd düşsün (Zemin ahşap veya beton olabilir,fark etmez.).S2,az zararla kurtulurken,Gmd'nin ya herhangi bir köşesi zedelenip,kasasında içe göçme falan olur ya da dokunmatiği bozulabilir.Kısacası;Gmd,dayanıklılık konusunda segmentinde en kötülerden,hatta (Bildiğim kadarıyla.) en kötü olması lazım (Gmd'den daha kötüsü de olabilir.).
ya sen s2 ile niye kıyaslıyorsun s2 tabi daha saglam olacak koskoca samsung un ürünü :))