Whatsapp windows 7 64 bit için var mı ?

Carmelo Anthoni

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar pcde whatsapp kullanmak ıstıyorum yalnız apk dosylarını acan programlar ucretlı bluestacks hata veıyor kurulumda apk dosya boyutu whatsapp ıcın
9 mb ancak kurulum gerceklesmıyor bluectack en son versıyonu yukleyın dıyor ama zaten sıtesınden ındırdım en sonuncusun yardımcı olursanız sevınırım

pumperking

Profesör
Reaksiyon puanı
3
http://www.whatsapp.com/download/

görüldüğü gibi windows'a kurulmuyor.emulatör ile çalıştırabilirsin.
ben youwave ile çalıştırmıştım ama bilgisayarda açınca telefondaki gidiyordu. 2sini aynı anda aktif tutmak zor anlayacağın

Carmelo Anthoni

Asistan
Reaksiyon puanı
0
http://www.whatsapp.com/download/

görüldüğü gibi windows'a kurulmuyor.emulatör ile çalıştırabilirsin.
Ben youwave ile çalıştırmıştım ama bilgisayarda açınca telefondaki gidiyordu. 2sini aynı anda aktif tutmak zor anlayacağın

hacim o youwave zikkimini kurdum parali o ya galiba 7 gun sonra gidiyor whatsapp da gidermi bide kullanmi zor bluestack var
ancak oda hata veriyor ben zaten telde kullanmiyacam sadece pcde cunku tel whatsapp i desteklemiyor nokia 11 10 :))

pumperking

Profesör
Reaksiyon puanı
3
hacim o youwave zikkimini kurdum parali o ya galiba 7 gun sonra gidiyor whatsapp da gidermi bide kullanmi zor bluestack var
ancak oda hata veriyor ben zaten telde kullanmiyacam sadece pcde cunku tel whatsapp i desteklemiyor nokia 11 10 :))

ilaçları mevcut (bende yok) sadece pc üstünden kullanacaksanız iş görüyor.

Buğra Y.

Profesör
Reaksiyon puanı
36
Whats Remote uygulaması var. 3 gün deneme sürümü, sonrasında paralı. Ama telefonun da rootlu olması gerek tabi. Telefon internete bağlıyken (aynı ağda olmanız önemli değil sanırım) Whats Remote'u açıyorsun, root erişimine izin veriyorsun sonra whatsremote.com'a google hesabınla girip bilgisayarından kullanıyorsun.

Carmelo Anthoni

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Whats Remote uygulaması var. 3 gün deneme sürümü, sonrasında paralı. Ama telefonun da rootlu olması gerek tabi. Telefon internete bağlıyken (aynı ağda olmanız önemli değil sanırım) Whats Remote'u açıyorsun, root erişimine izin veriyorsun sonra whatsremote.com'a google hesabınla girip bilgisayarından kullanıyorsun.

kardes ben zaten smartphone kullanmıyorum sen yanlıs anladın ben androdı pc de calıstırmak ıstedım sadece vısualdrıver gıbı bı program yanı harıcı bır eklentı olmadan

Buğra Y.

Profesör
Reaksiyon puanı
36
kardes ben zaten smartphone kullanmıyorum sen yanlıs anladın ben androdı pc de calıstırmak ıstedım sadece vısualdrıver gıbı bı program yanı harıcı bır eklentı olmadan

Anladım, yani whatsapp çıkarmadan pc üzerinden direk açılması biraz zor gibime geliyor. Ama şey de yapabilirsin, android direk pc için kurulabilen iso dosyaları var, virtual pc ile kurabilirsin veya çift işletim sistemi yaparsın? Ancak öyle kurabilirsin yani.

Carmelo Anthoni

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Anladım, yani whatsapp çıkarmadan pc üzerinden direk açılması biraz zor gibime geliyor. Ama şey de yapabilirsin, android direk pc için kurulabilen iso dosyaları var, virtual pc ile kurabilirsin veya çift işletim sistemi yaparsın? Ancak öyle kurabilirsin yani.

yok kurdum kullanıyorum ayarı verdım eyw sadece fotoları nasıl pc ye atıcam ona bulamadım cunku atamysun