İphone 4s alınır mı

kir

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
1000 tl den fazla verilmez...

kir

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Vatan bazen indirime giriyor 1300 e kadar bulursun ama anlamsız yinede...
Sıfır alacağına 2. el tr garantili 5 al
bir cihaz alırken aldığın günün 2.el piyasasına göre para ver.

freekays

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
750 TL den fazla verilmez bi dünya telefon çıktı

quantintrntn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Tabiki alınır. Appstore uygulamalarının %100 ünü sorunsuz şekilde çalıştırabilirsin. Tabiki ikinci el temiz bulabilirsen fiyat avantajı da var.

IuTKuI

Profesör
Reaksiyon puanı
4
sıfır 1000 tl ye alabileceğim bir yer varmı 1100 tl ye kadar

Eğer 2. el arıyorsan Maltepe tarafında bulabilirsin.
Ben epey zamandır giderim oradan 2.el telefon alımı yaparım, çok temiz ve garantili ürünlerin satışını yapıyorlar.
Ben hiç sorun yaşamadım, senin de yaşayacağını sanmıyorum.

huseyinacar

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
alınırda sıfırına 1000 den fazla ver me ikinci elide 700 fazla etmez

msamci

Asistan
Reaksiyon puanı
0

Abdüsselam FCB

Doçent
Reaksiyon puanı
1
http://www.sahibinden.com/ilan/alis...cell-genpa-garantili-tertemiz-147305676/detay renktaş 10 Ay Genpa garantisi devam ediyor 32gb rahat rahat kullanabilirsin faturası ilanda mevcut ilgilenirsen işini fazlasıyla görür. ayrıca belirtilen fiyatlar genelde 16 gb. fiyatlarıdır
size bir şey sormak istiyorum diyelimki ben 0 iphone 4s aldım iphone 4s heralde ios 5 ile geliyor bunu ios 5.1 yada ios 6 yapamazmıyım i tunes den felan illa ios 7,en son sürümümü yüklüyor TEŞŞEKKÜRLER

Abdüsselam FCB

Doçent
Reaksiyon puanı
1

windows8

Profesör
Reaksiyon puanı
3
size bir şey sormak istiyorum diyelimki ben 0 iphone 4s aldım iphone 4s heralde ios 5 ile geliyor bunu ios 5.1 yada ios 6 yapamazmıyım i tunes den felan illa ios 7,en son sürümümü yüklüyor TEŞŞEKKÜRLER
İos 5 ile gelen 4s ler eski üretimdir ios 6 çıktıktan sonra üretilen iphone4s ler ios 6 ile gelir.ama 5 ile gelen 4s bulursanız direk ios 7 ye yükseltmeniz gerekir. Yada ios 5 de kullanmanız gerekiyor yani anlıyıcağınız telefonun ne zaman üretildiğine bağlı

Abdüsselam FCB

Doçent
Reaksiyon puanı
1
acaba eski mi yeni mi olduğunu nasıl anlayabiliriz 4G desteği olunca yeni mi oluyor çünki gördüğüm kadarıyla bazılarında 4G desteği varken bazılarında yok acaba şu yeni üretim olabilirmi 4G si var lütfen cevaplayınn http://www.ebay.de/itm/APPLE-IPHONE...31114360380?pt=DE_Handy_s&hash=item35cf7d463c

- - - Mesaj Güncellendi - - -

İos 5 ile gelen 4s ler eski üretimdir ios 6 çıktıktan sonra üretilen iphone4s ler ios 6 ile gelir.ama 5 ile gelen 4s bulursanız direk ios 7 ye yükseltmeniz gerekir. Yada ios 5 de kullanmanız gerekiyor yani anlıyıcağınız telefonun ne zaman üretildiğine bağlı
acaba eski mi yeni mi olduğunu nasıl anlayabiliriz 4G desteği olunca yeni mi oluyor çünki gördüğüm kadarıyla bazılarında 4G desteği varken bazılarında yok acaba şu yeni üretim olabilirmi 4G si var lütfen cevaplayınn http://www.ebay.de/itm/APPLE-IPHONE-...item35cf7d463c

VincentVega

Profesör
Reaksiyon puanı
3
acaba eski mi yeni mi olduğunu nasıl anlayabiliriz 4G desteği olunca yeni mi oluyor çünki gördüğüm kadarıyla bazılarında 4G desteği varken bazılarında yok acaba şu yeni üretim olabilirmi 4G si var lütfen cevaplayınn http://www.ebay.de/itm/APPLE-IPHONE...31114360380?pt=DE_Handy_s&hash=item35cf7d463c

acaba eski mi yeni mi olduğunu nasıl anlayabiliriz 4G desteği olunca yeni mi oluyor çünki gördüğüm kadarıyla bazılarında 4G desteği varken bazılarında yok acaba şu yeni üretim olabilirmi 4G si var lütfen cevaplayınn http://www.ebay.de/itm/APPLE-IPHONE-...item35cf7d463c

yeni eski farketmez aynı telefondur. aynı şekilde ios 7 yükleyebilirsin. iPhone 4s'te 4g yoktur.

Abdüsselam FCB

Doçent
Reaksiyon puanı
1
çok yardımcı oldunuz ancak bir sorum daha olacak benim bildiğim güncelleyince ios 7 ye güncelliyor ios 6 ya nasıl güncelleyebiliyoruz açıklarsanız sevinirim güncellerken öyle bir seçenekmi var? çok teşekkürler

çok yardımcı oldunuz ancak bir sorum daha olacak benim bildiğim güncelleyince ios 7 ye güncelliyor ios 6 ya nasıl güncelleyebiliyoruz açıklarsanız sevinirim güncellerken öyle bir seçenekmi var? çok teşekkürler

ios 6ya da yükseltebilirsin. ancak şu an sıfır iphone 4s alırsan ios 7 yüklü gelir. bana sorarsan ios 7 kullanmanı öneririm.

ios 6ya da yükseltebilirsin. ancak şu an sıfır iphone 4s alırsan ios 7 yüklü gelir. bana sorarsan ios 7 kullanmanı öneririm.

msamci

Asistan
Reaksiyon puanı
0
hocam zaten apple bütün uygulamaları ios 7 üzerine çıkarıyo yani ios 7 yte mecburen geçirmeye çalışıyo bu yüzden ben de ilk başta ios 7 yi yüklemedim fakat sorun olacağını anladığım için ios 7 yi yükledim.zaten makine ios 7 ile gayet hızlı çalışıyor.

Abdüsselam FCB

Doçent
Reaksiyon puanı
1
hocam zaten apple bütün uygulamaları ios 7 üzerine çıkarıyo yani ios 7 yte mecburen geçirmeye çalışıyo bu yüzden ben de ilk başta ios 7 yi yüklemedim fakat sorun olacağını anladığım için ios 7 yi yükledim.zaten makine ios 7 ile gayet hızlı çalışıyor.
teşekkürler

SmokeXD

Dekan
Reaksiyon puanı
1,876
Elimde var 700 e veririm isteyenlere