İlk Mobil Web Sitemi Hazırladım

ahmetfx

Doçent
Reaksiyon puanı
18
Birçok web sitesi masaüstü sürümlerinin yanı sıra telefonlar ve tabletlere özel daha basit görünümlü fakat küçük ekranlarda kullanışlı mobil web sitesi hazırlıyor.
Ben de Kişisel Bog ve Haber Sitemin mobil versiyonunu hazırladım. Böylece telefon ve tabletten içerik çok daha rahat okunabiliyor. İlk mobil web sitem hakkında yorumlarınızı bekliyorum. Telefon veya tablet ile gezinme imkanı olan arkadaşlar karşılaştıkları hataları, görüş ve önerilerini belirtirlerse sevinirim.

vnuyv.png

İlgili Konu ve Site Detaylar İçin: İlk Mobil Web Sitem Hazır
Mobil Web Siteme Ulaşmak İçin: m.biltek.info

enable

Profesör
Reaksiyon puanı
9
Hadi hayırlı olsun kardeşim ;) Mobil önemli artık trafiğin yarısına yakını mobil platformalardan geliyor.

drjacob

Profesör
Reaksiyon puanı
770
Güzel olmuş hatta mobil siteni daha çok beğendim

ahmetfx

Doçent
Reaksiyon puanı
18
Teşekkürler arkadaşlar, geliştirmeye devam ediyorum.

ahmetfx

Doçent
Reaksiyon puanı
18
bendede var wordpress dosyası m.siteadi.com nasıl çağırırız
m.siteadi.com isimli bir alt domain oluşturun, mobil dosyalarınızı oraya ekleyin. Yönlendirmeyi ekran genişliğe göre JavaScript ile yapabilirsiniz.

ProRat`

Profesör
Reaksiyon puanı
11
10 Numara 5 Yıldız olmuş, hayırlı olsun. :) Bu arada bloğunuzun teması da çok güzel gerçekten çok beğendim.

-Hewal-

Dekan
Reaksiyon puanı
11
Site güzel baya başarılı olmuş böyle devam edin.

Milton Sirotta

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Mobil sitelere göre oldukça başarılı olmuş.
SDN Ekibi'ne saygılar, aylardır değiştirecekler tasarımı...

v2beta

Asistan
Reaksiyon puanı
0
hayırlısı olsun ama ;

neye göre siteni ölçeklendirdin? width değerlerin yok. menüleri x bir px için bırakmıssın. sliderda ki resimlerinin boyutu mobil için uçuk. 410kb bir resim.

1 hafta çalısıp cıktıgım ajansın bir işiydi mobil sitesi pek uğraşmadım biraz incelemelisin, yatay ve dikey çevir ekranı ne demek istedigimi anlayacaksın.

http://www.inokscam.com/m/

ahmetfx

Doçent
Reaksiyon puanı
18
hayırlısı olsun ama ;

neye göre siteni ölçeklendirdin? width değerlerin yok. menüleri x bir px için bırakmıssın. sliderda ki resimlerinin boyutu mobil için uçuk. 410kb bir resim.

1 hafta çalısıp cıktıgım ajansın bir işiydi mobil sitesi pek uğraşmadım biraz incelemelisin, yatay ve dikey çevir ekranı ne demek istedigimi anlayacaksın.

http://www.inokscam.com/m/

Mobilde width değerleri kullanmak iyi değil bence, sabit width verdiğinde öğeler büyük ekrana geçtiğinde büyümüyor doğal olarak. (Javascript yazmazsanız) Slider resimlerini şu an boyutlandırmadan çekiyorum sunucudan, sunucu boyutlandırması kullanacağım orada, belirttiğiniz iyi oldu. "menüleri x bir px için bırakmıssın." bunu anlamadım?

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Siteyi inceledim, sizin slider yatayda ekrana genişlemiyor, her satırda bir menü olması da bence gereksiz yer işgali.

v2beta

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Mobilde width değerleri kullanmak iyi değil bence, sabit width verdiğinde öğeler büyük ekrana geçtiğinde büyümüyor doğal olarak. (Javascript yazmazsanız) Slider resimlerini şu an boyutlandırmadan çekiyorum sunucudan, sunucu boyutlandırması kullanacağım orada, belirttiğiniz iyi oldu. "menüleri x bir px için bırakmıssın." bunu anlamadım?

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Siteyi inceledim, sizin slider yatayda ekrana genişlemiyor, her satırda bir menü olması da bence gereksiz yer işgali.

bu yüzden incelemeni istedim :) slider baskasının eseri müdahale etmedim. menüler dikey bakarsan alt alta durur bu yüzden ekranı yatay çevirmeni istedim.

ahmetfx

Doçent
Reaksiyon puanı
18
Benim telefonda yatayda da alt alta oldu :) (4S)

ahmetfx

Doçent
Reaksiyon puanı
18
Facebook tarzında arama da yapılabilen açılır yan menü ekledim. Çalışmalar devam ediyor.

vr6d9.png