Öneri ve yardım !

oosende

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba Arkadaşlar ;Ben yeni telefon alma arefesindeyim ve daha önce hiç telefon kullanma gereği duymadığım için ne ile başlamam gerektiğini bilmiyorum , Bana kalsa hala kullanmıyo olurdumda aile baskısı arayınca ulaşamıyorlar felan ...Neyse arkadaşlar aradığım özellikler; -Oyun çok fazla oynarım -Sosyal Ağlarda çok takılırım - Film ve anime izlemeyi çok severim ve surekli olarak bunları yapıcam -1000-1450 Arası bütçem bulunmakta - bide stabil olsun 1000tl veripte 1 sene sonra donsun istemiyorum 2 - 3 sene kullanabilmek istiyorum rahatlıkla Şimdiden teşekkur ederim arkadaşlar :)

What The Hell

Profesör
Reaksiyon puanı
9
ip4s çok saçma bir tercih olmazmı 2 3 sene kullanayım demişim ki ip4s henuz ios7yi bile zor çalıştırıyor yani.

lg g2 gibi ust duzey bir telefon varken neden htc one mini sizce

4s kullanıyorum ios 7'yi zor çalıştırdığı falan yok ama bu saatten sonrada alınmaz. En aşağı iphone 5 alınmalı.

G2 güncelleme sıkıntısında boğuşurken 2-3 yıl kullanmak hayal

Kadima

Rektör
Reaksiyon puanı
841
LG G2 yada Sony Z1 (ikinci el) alabilirsin

oosende

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
4s kullanıyorum ios 7'yi zor çalıştırdığı falan yok ama bu saatten sonrada alınmaz. En aşağı iphone 5 alınmalı.

G2 güncelleme sıkıntısında boğuşurken 2-3 yıl kullanmak hayal
İphone 5c mi alsam diye düşünüyorum o nasıl sizce

LittleMonster

Profesör
Reaksiyon puanı
33
Sony xperia z nin fiyatları 1400 seviyelerine indi
Htc One Mini olabilir
S4 ü de bazı mağazalar 1350-1500 arası satıyorlar
ama bana sorarsan xperia z en iyisi bu 3ü arasında

- - - Mesaj Güncellendi - - -

İphone 5c mi alsam diye düşünüyorum o nasıl sizce
İphone 5c İphone 5 in plastik kasa ile gelmiş içindeki tüm özellikleri aynı olan hali fiyatlarıda aşağı yukarı aynı ip5 ile bence 5c yerine 5 alman daha mantıklı olur eğer 5c almayı düşünüyorsan.

oosende

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sony xperia z nin fiyatları 1400 seviyelerine indi
Htc One Mini olabilir
S4 ü de bazı mağazalar 1350-1500 arası satıyorlar
ama bana sorarsan xperia z en iyisi bu 3ü arasında

- - - Mesaj Güncellendi - - -

İphone 5c İphone 5 in plastik kasa ile gelmiş içindeki tüm özellikleri aynı olan hali fiyatlarıda aşağı yukarı aynı ip5 ile bence 5c yerine 5 alman daha mantıklı olur eğer 5c almayı düşünüyorsan.

ip5 1800tl 5c 1599tl fark var baya neyse benım once android veya ios diyee karar vermem lazım sağlam olcanı bilsem android alıcam guncelleme felan ama iyi olsada napsam bilemedim