• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Juventus'tan Galatasaray'a şok suçlama

IThelp

Profesör
Reaksiyon puanı
19
[h=2]İtalyanlar, Galatasaray hakkında UEFA'ya şok bir dilekçeyle gidiyor![/h]
juventus-tan-galatasaray-a-sok-suclama-3873819.Jpeg

İtalyanlardan şok hamle! İtalyan gazetesi Tuttospor'un ortaya çıkarttığı görüntülerden Juventus'un UEFA'ya başvuracağı iddia ediliyor!
İtalya'nın önde gelen spor gazetelerinden Tuttosport, Galatasaray'ın Juventus'un atak yapacağı tarafı bilerek sabotaj ettiğini, sahanın o bölümünü bilerek tahrip ettiğini ortaya attı. İddiaların dayanağı fotoğraflarla birlikte, Galatasaray'ın malum bölüme 15, Juventus'un ise 45 dakika atak yapması gösteriliyor.
İtalyan ve İngiliz basınında çıkan haberlere göre Juventus'un UEFA'ya konuyu götüreceği ve maçın iptalinin isteyeceği iddia ediliyor. İtalyanlar aynı zamanda Galatasray'a ceza verilmesi gerektiğini söylüyor.

La Gazzetta dello Sport’ta da yer alan haberde Galatasaray Juventus maçında sahanın bir bölümü temizlenirken, Juventus’un atak yaptığı tarafın kasıtlı olarak bozulduğu iddiası ortaya atıldı. Bu yüzden haksız rekabet ortaya çıktığı belirtilerek yetkililerin olaya el koyması gerektiği savunuldu. Geçen sezon Cim-Bom’un, Cluj ile oynadığı maçta benzer görüntülerin yaşandığı belirtildi.

Torino merkezli Tuttosport ise Galatasaray’ın zemini temizlemekle görevli personelinin sahanın bir kısmını kasten bozduğunu iddia etti. Sahanın yarısının kasıtlı olarak deforme edildiği savunuldu.

Kaynak

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Werder Bremen, Tromsö maçlarını iptal edemeyenler buna hiçbir şey yapamazlar. :)

Tuttosport'a da akıllı olun artık demiştim ama dinlemiyorlar beni. :D

Karargaht

Dekan
Reaksiyon puanı
112
O değilde harbiden orayı o hale nasıl getirmişler? Sabri'mi temizledi acaba orayı:D

Pazartesi kura var. Bi cacık olmaz.

arla

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hee Zaten Galatasaray kesin ilk yarı sol kanattan ikinci yarı sağ kanattan gelirler diye sahanın sadece o tarafını tahrip etti.. Bullshit :D

Wolker

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Maç günü ben bile dedim , bizim uyanıklar bilerek bozmuşlar diye :D

BlackXr

Profesör
Reaksiyon puanı
32
galatasaray kaybetse galatasaray uefaya dilekçe verirdi :D

Ali TEMEL

Profesör
Reaksiyon puanı
92
Hakemler zamanında zemini kontrol etselerdi o zaman :)

friendly

Rektör
Reaksiyon puanı
671
Juventus daha çok ağlar..
O değil de o stadın hali gerçekten kötüydü ama.

Niye üstünü kapamamakta inat ediyorlar ilginç.

Karargaht

Dekan
Reaksiyon puanı
112
Juventus daha çok ağlar..
O değil de o stadın hali gerçekten kötüydü ama.

Niye üstünü kapamamakta inat ediyorlar ilginç.

Stad yapılrken üstü kapatmak için gerekli olan araçları takmamışlar. Şuanda teknik açıdan imkansızmış. Yapmaya kalkarlarsa stadda bi kaç ay maç oynanamazmış.

Tatmin oldun mu? :D

Mert Ahmet

Dekan
Reaksiyon puanı
41
bizim basına da hastayım, "juventus 45 dakika burada oynayacak diye bu bölgenin galatasaray tarafından bilerek tahrip edildi diye iddia atıldı"yı bize 3 paragraf okuttu

friendly

Rektör
Reaksiyon puanı
671
Stad yapılrken üstü kapatmak için gerekli olan araçları takmamışlar. Şuanda teknik açıdan imkansızmış. Yapmaya kalkarlarsa stadda bi kaç ay maç oynanamazmış.

Tatmin oldun mu? :D

Olmadım. :)

Çünkü Spor Bakanının bizzat açıklamasına göre stadın üstü kapanmaya müsait, zemininde üstü kapanacağı hesap edilerek yapıldığını söylüyor zamanında.

GS yönetiminin üstünü kapamaya gerek görmediğini de ekliyor. 2 yıl süre verilmiş ve o süre 2013 itibari ile bitmiş.

Ben bu durumda bir ihmal olduğunu düşünüyorum.

Ay Parçası

Profesör
Reaksiyon puanı
27
ona bakarsan salı geceside o kadar karlı değildi sahanın içi hakem oynatmadı biz itiraz etmedik çarşamba günü hakemler sahayı kontrol için sahaya geldiler hemde uefa heyetiyle onlarda sahanın durumunu gördüler heyet bile oynanmasında bir sakınca görmedilerse değil juventus kralı gelse maçı iptal ettiremezler

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
bi fenerbahçeyle bide juventusla yıldızımız hiç barışmayacak heralde... ortak yönleri olan takımlar tabi.

neskalii

Profesör
Reaksiyon puanı
23
yav hehe juventus yenilmiyeydin şimdi ağlama :D

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Maçta yenemedileri masa başında kazanamaya çalışıyorlar. Standart Avrupalı yalvarışı taktiği.
Not:Fenerbahçeliyim

NecronomicoN

Profesör
Reaksiyon puanı
12
Olmadım. :)

Çünkü Spor Bakanının bizzat açıklamasına göre stadın üstü kapanmaya müsait, zemininde üstü kapanacağı hesap edilerek yapıldığını söylüyor zamanında.

GS yönetiminin üstünü kapamaya gerek görmediğini de ekliyor. 2 yıl süre verilmiş ve o süre 2013 itibari ile bitmiş.

Ben bu durumda bir ihmal olduğunu düşünüyorum.
[MENTION=23713]Karargaht[/MENTION]

stadın üstünü kapatmak için en az 12 milyon dolar para harcaması gerekiyor galatasaray kendi cebinden. bu yüzden kapatmamakta ısrar ediyor

li10sKing

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Harcasın arkadaş o zaman. Neyden kaçıyor bunlar yahu, sadece futbol oynanmayacak o komplekste. Her türlü çıkarır parasını.

o kadar kolay değil devlet çatı için gereken parçaları takmamış... bu işlerin yapılması yarım sezona mal olacağı için ilerleyen zamana ertelendi..

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
açılış maçında başbakan ıslıklandığı için stada bir çok hizmet verilmiyor yada geciktiriliyor yönetimde bu sebepten başka şeyleri geciktiriyor yani ortada bi restleşme yıllardır var ama öyle yada böyle o stadın çatısı yapılacaktır bu yönetim yapmassa bir yönetim illaki yapar, en başından üstü kapalı planlanan bir stad. Olay sadece para olayı değil o çimler her yıl komple değişmek zorunda kalıyor bedava da değil dünya para.

Ay Parçası

Profesör
Reaksiyon puanı
27
Harcasın arkadaş o zaman. Neyden kaçıyor bunlar yahu, sadece futbol oynanmayacak o komplekste. Her türlü çıkarır parasını.
aynen katılıyorum hocam aldıkları gelirler ve şampiyonlar liginden vs gelen paralarla her türlü kapatılabilir üstü yönetimin salla başlığı kapanmazsa ceza gelecekmiş spordan sorumlu bakan açıkladı bakalım o zaman ne yapacaklar

NecronomicoN

Profesör
Reaksiyon puanı
12
aynen katılıyorum hocam aldıkları gelirler ve şampiyonlar liginden vs gelen paralarla her türlü kapatılabilir üstü yönetimin salla başlığı kapanmazsa ceza gelecekmiş spordan sorumlu bakan açıkladı bakalım o zaman ne yapacaklar

bana kalırsa gelen ceza 12 milyon dolardan çok daha az bir miktar olur :)