ProRat`
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 11

Gülmekten çatladım şu gif'e.

Şu YouTube kanalının reklamını yapmak için sağı solu çöplüğe çevirenlere ayar olduğumu daha kaç kere yazacağım buraya?
Sözde para kazanma uğruna kanal açıp, her türlü videoyu oraya yükleyip sonra başta forumlar olmak üzere her yere link atanları kastediyorum ben.
Ufo mu o :huh: :mrgreen:
![]()
Biz de seni özledik yav. Sınavların filan ne durumda bu aralar, müsait misin haftaiçi? Bi Ankara buluşması yapalımForuma giremez oldum ya, özledim :O
benim öyle bir şansım yok. sabah saat 8 de dershane başlıyo. 13.15 de mola var. 14:25 de soru kampı var. taaa akşam saat 18:30 a kadar.Sonunda hafta sonuna geldik, biraz dinlenme vakti![]()
Zamanımda bende öyleydim. Çalış Çalış nereye kadar diyeceğim sonu yokbenim öyle bir şansım yok. sabah saat 8 de dershane başlıyo. 13.15 de mola var. 14:25 de soru kampı var. taaa akşam saat 18:30 a kadar.
artık x ler y ler rüyalarıma giriyo![]()
bizim rehberlikçi sağolsun her gittiğimde 200 sayfa ödevi yapıştırıyoZamanımda bende öyleydim. Çalış Çalış nereye kadar diyeceğim sonu yok![]()
Anlıyorum durumunu Allah kolaylık versin. İnşallah istediğin yerlere girersin.bizim rehberlikçi sağolsun her gittiğimde 200 sayfa ödevi yapıştırıyonası yapıcın demiyo.
oda haklı. bir net fazla çıkaralım diye canımız çıkıyo. bari işe yarasın.
şu okul bi biteydi
sabahları kafa yorgunluğundan insan gözünü açamıyor yav. :crying:
sağol. inşallah kimsenin emeği boşa çıkmaz.Anlıyorum durumunu Allah kolaylık versin. İnşallah istediğin yerlere girersin.
Matematik ve geometriyi bitirdikten sonra diğerlerini kafaya takmasağol. inşallah kimsenin emeği boşa çıkmaz.
birde ben geriden geliyorum. millete yetişmeye çalışıyorum. dershaneye sorunlar yüzünden geç yazıldım. aslında yazılmakta istemiyordum ama kaynak sıkıntısı vardı. matematik ve geometriyi bitirdim ama fen için aynı şeyi söyleyemem![]()
bende öyle düşünüyorum ama kimyayı bitir diye başımın etini yiyorlarMatematik ve geometriyi bitirdikten sonra diğerlerini kafaya takma![]()
Ne yapacaksın 6-7 ay dişini sıkacaksınbende öyle düşünüyorum ama kimyayı bitir diye başımın etini yiyorlar
ben bilmediğime çalışacağıma bildiğim derse çalışırım ve elimden geldiğince soru kaçırmadan sınavımı bitiririm![]()
biyoloji ye de çalışam mıNe yapacaksın 6-7 ay dişini sıkacaksınAyrıca kimyayı bitirdikten sonra fiziği de bitir :4:
:clap:biyoloji ye de çalışam mı
mf4 ile gideceğim ben.![]()
oOo adam mı öldürdün hacı![]()
Creative clouds olacak değil ya :mrgreen:E postalardaki Cc Copy Carbon kelimelerinden geliyormuş :huh:
Adam öldürsem iyi SerhatBu arada şafak 140mış
Yanlış saydım sabah sabah
Sana da hayırlı olsun Nidadan aldım haberlerini![]()
Ne bileyim daha farklı birşey olmasını bekliyordum benCreative clouds olacak değil ya :mrgreen:
BitmeeeeeezzzzzAtarsa 142 baska da yok![]()