Ps3(xbox 360) artı vita mı yoksa ps4 mü almalıyım ?

(PS63)

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Bu arada ps4'te ile yeni ds4 geliyor
Bu eksiklik değil sadece özellik katmislar
Bu arada bi sony gelenegidir yeni konsol geliyorsa yeni joystic ile birlikte gelir

epzq

Doçent
Reaksiyon puanı
47
hangi cihaz daha kolay kırılabilir?? @(PS63 @ epzq

Kırdırma olayına hiç bulaşma bence.He illa kırdırmak istiyorsan Xbox daha kolay kırılıyor diye biliyorum.PS3 te kırdırmak istiyorsan 2.El alman daha sağlıklı olur.Direk kırılmış satıyorlar eminönünde falan.Yani bu konuda Xbox derim sana.Şahsen ben olsam öyle bir riske hiç girmezdim.

@yagizcan Sizin patlama noktanız ise
"Bence hiç Playstation e bulaşma tertemiz xbox al rahat et, görüntü kalitesi yaklaşık 4 katı ve ps te sadece pes için dizayn edilmiş bi yapıya sahip , xbox ın kolundan bile belli ediyor."
dediğiniz kısımdır.İnanın bana Benim patlamam sizin patlamanızın yanında daha naif kalıyor.

Ayrıca Burda kendimizce olan nedenleri verirsek konuyu açan arkadaşı yanıltmış olmazmıyız.Ben bu konuda gerçek neyse onu söylerim.Xbox ın da hakkını veririm PS ninde.İkisininde iyi ve kötü yanlarını söylerim ki alacak arkadaş ona göre alsın.Profil resmim sizi yanıltmasın.

Fakat ben şu arkadaşlarınla oynayacaksan PS3 almalısın dediğiniz yeri tam anlamadım.Xbox ın olunca olmuyormu bu işler.Yada PS si olan yanlız oynayamıyormu.Çünkü o yazdığınız şeyle bunu kastetmiş olamassınız sandım o yüzden Live dan bahsettim.Ha dersenki "Türkiyede en çok PS oynayan var arkadaşların Xbox a aşina olmadıkları için tökezleme olur." Orada haklısın.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Bu arada ps4'te ile yeni ds4 geliyor
Bu eksiklik değil sadece özellik katmislar
Bu arada bi sony gelenegidir yeni konsol geliyorsa yeni joystic ile birlikte gelir

Ama tip olarak tutuş olarak bayağı bir değişme var.PS2 ile PS3 gibi değişiklik değil bu.

harsh

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
1 sene bekle sonra al ps3 seni 1 yıl götürür

(PS63)

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Mecburi şekilde azbiraz büyüdü
Çünkü yeni ds4 baya işlevi olan bi joystick
Sony bu kol yapısından asla vazgeçmez çünkü ps kullanıcılarının bu kol yapısını çok sevdiğini biliyor
Dipnot
Hatta en ciddi rakibi microsoft ilk konsolunda bu kol dizayninin patentini istemisti sony'den sony kabul etmemişti

boncuk2009

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşlar siz burda neyi konuşuyorsunuz.

Biri Xbox ın kolu daha rahat demiş.------Göreceli bir kavram.Ama belki dediğinde haklı olabilirsin.Çünkü PS4 te farklı bir kol geliyorsa demekki bir eksiklik var.

Ben Xbox ı savunan arkadaşa şunu sormak istiyorum.Kinect te 6-12 yaş arasına hitab eden Star Wars ımı oynamak istersin Move de Killzone 3 mü.Yada Fight Lights out mı?Bak Move iyi yada Kinect iyi onu savunmuyorum.Kinect te daha çok bebe oyunları var.Ağır oyunlar gelecek deniyor.Bu saatten sonra xbox 360 a gelmeyeceği kesin.

Örnek verecek olursak gir Hepsiburada nın sitesine Konsol oyunlarından filitreden ayrı ayrı Sony nin ve Microsoft un oyunlarını seç.Burda oyun çokuğunu bir gör.Microsoft oyunlarının üzerinde Kinect yazar.Bu oyunların kinect desteği var demek.Bak oyunlar hangi yaşa hitab ediyor.Sony oyunlarının üzerinde ise Move yazar.Onlarda Move destekli olduğunu gösterir.Birde ona bak ne tür oyunları var.Hangi yaşa hitab ediyor.

Bunlar aralarındaki en bariz farklar.Diğer bir fark ise Exc. oyunları.
Sana Xbox alman için 3 tane önemli oyun söylerim.Halo-Gears of Wars-Forza.
PS3 te bu oyunların alternatifleri ve daha fazlası var.Atıyorum God Of War yada bir last of us oyununa karşı koyabilcek xbox 360 oyunu bulamazsın.

Ha birde arkadaş Xbox ın görüntü kalitesi PS3 ten 4 kat daha iyi demiş.Yoksa sende youtube ye xbox 360 vs PS3 yazanlardanmısın.Adamların saçmaladıkları o kadar barizki; kalkmış xbox daha parlak görüntü sunuyor PS3 karanlık görüntü veriyor demiş.Yav arkadaş Televizyonun ayarlarıyla oynarsan tabiki böyle olur.Yani kim inanıyor bunlara gerçekten komedi.

Diğer bir husus Xbox ı savunan arkadaş demişki Tek başına oynayacaksan Xbox al.Arkadaşlarınla oynayacaksan PS3.
Yani kusura bakma o kadar sallamışsınki Xboxçıların en büyük kozu olan LİVE yi bir anda köşeye atmışsın.Pes yani.

Konuyu açan arkadaş şunu unutmasın.Her iki konsolda iyi cihazlar.Yani birinde o var diğerinde yok diye bişey söz konusu değil.Her ikisindede aynı şeyleri yapabiliyorsun tek fark oyunların bolluğu ve multimedya araç gereçlerinin kullanımlarının basit veya zor olması.O kadar.
Örnek verecek olursak.Live PSN den daha iyi olabailir (kullanım açısından).Ama sonuçta her ikiside aynı görevi yapıyor.
psn üyeliği alırsak misal üyeliğimiz bitti o indirdiğimiz oyunları oynayabilirmiyiz /// psn den istediğim oyunu indirebiliyormuyum bi sınırı varmı///

Milton Sirotta

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Yerinde olsam PS4 alırdım çünkü aynı cihazı aynı anda oynamak gibi bir şansın yok ve gerek te yok. Ayrıca PS3 ile Vita aldığında seni 3 yıl götürecekse PS4 aldığında 10 yıl götürecek.

theotto

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Ps3 te olan birçok kullanışlı özellik ps4 te kalmış neler olduğunu hatırlamıyorum ama bulursun (bunlar oyun dışı kullanımlar) bence xbox tada exc lerin eksikliği ni farkedersin vitayı cebinin durimuna göre al

sero_749

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Xbox Playstation'la bence kıyaslanamaz bile.Xbox sahte oyun çalıştırıyor CD'den ama PS3 CD ile değil;Cobra ile çalıştırıyor.PS3 Blu-ray iken Xbox DVD.