Odin Çalışmayı Durdurdu !

qRunt.

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Merhaba Arkadaşlar. Ben Samsung Galaxy W telefonuna sahibim. Bu telefona rom atmak istiyorum. Tabi clockworkmod yüklemem gerekiyor önce. Gerekli dosyaları odinde yerleştiriyorum tam md5 uzantılı dosyayı ekliyorum ve BAM!! Çalışmayı durdurdu. Xda da bunun çözümünü aradım ama İngilizce olduğu için pek bişi anlamadım. Yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler.

EDİT : Telefon bağlı değil. Hatayı almadan önce takılıydı gene aynı sonuç. Çözümü bulana kadar çıkardım telefonu. Önceden rom yüklemiştim clockworkmod 6.0.1.9 galiba sorunsuz kurmuştum ve rom u sorunsuz yüklemiştim. Biraz yükseltmek istedim sürümü buda 6.0.3.x ve üstü sürümleri gerektiriyormuş.

uu60y.png

Snipertr

Profesör
Reaksiyon puanı
6
başka bir odin versiyonuyla denedin mi? başka sürüm bir odinle root atma ve rom yüklemeyi dene bakalım. bulamazsan yollarız sana dosyayı..

qRunt.

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
başka bir odin versiyonuyla denedin mi? başka sürüm bir odinle root atma ve rom yüklemeyi dene bakalım. bulamazsan yollarız sana dosyayı..
Denedim tabikide. Ama gene aynı sonuç değişen bir şey olmadı

Snipertr

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Denedim tabikide. Ama gene aynı sonuç değişen bir şey olmadı

aradım taradım bulabildiğim öneriler şunlar:

* kies i kaldır ve son sürümünü yükle
* odin i kaldır ve tekrar yükle
* ve bilgisayarındaki başka bir usb portundan bağlanmayı dene
* ve bununla root atmayı dene. odin3-v.3.07

sen bunların hepsini tek seferde dene, olmazsa daha derin bir araştırma yaparız inşALLAH

qRunt.

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
aradım taradım bulabildiğim öneriler şunlar:

* kies i kaldır ve son sürümünü yükle
* odin i kaldır ve tekrar yükle
* ve bilgisayarındaki başka bir usb portundan bağlanmayı dene
* ve bununla root atmayı dene. odin3-v.3.07

sen bunların hepsini tek seferde dene, olmazsa daha derin bir araştırma yaparız inşALLAH
çok teşekkürler yalnız verdiğinz linkten odin indridim gt s5830cim yazıyor bir problem olmaz değilmi ?

Snipertr

Profesör
Reaksiyon puanı
6
bilmiyorum. ama sorun olacağını da sanmıyorum.

hardrock

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Normalde odin i indirdiginizdr yaninda .dll dosyasida olur 1 adet rar icerisinden onunla beraber cikarin sorun cozulur buyuk ihtimalle

/xo/

Dekan
Reaksiyon puanı
226
Odin 1.85 kullanın. Telefonu bağlamadan önce Samsung Sürücüleri yüklü olması lazım, kontrol edin.

qRunt.

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Odin 1.85 kullanın. Telefonu bağlamadan önce Samsung Sürücüleri yüklü olması lazım, kontrol edin.
Sürücüler tam herşey tam odin 1.85 benim telefonuma uyumlumu ancora ops yeri yok ayriyetten md5 one packe yeride

/xo/

Dekan
Reaksiyon puanı
226
Sürücüler tam herşey tam odin 1.85 benim telefonuma uyumlumu ancora ops yeri yok ayriyetten md5 one packe yeride

Fark ettim de, kullandığınız odin versiyonu samsung tarafından dağıtılan değil, üzerinde oynanmış, elinizde bulunan Custom romu telefona yüklemek için yapılan bir Odin. Buraya kadar Yanlışım var mı?

qRunt.

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Fark ettim de, kullandığınız odin versiyonu samsung tarafından dağıtılan değil, üzerinde oynanmış, elinizde bulunan Custom romu telefona yüklemek için yapılan bir Odin. Buraya kadar Yanlışım var mı?
Onu tam bilemicemde xda a da beğendiğim bir rom da vardı bu odinin linki vardı ordan indirdim

qRunt.

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Custom odin ise yardımcı olamayacağım, sisteminiz ile uyumsuz olabilir.
Teşekkürler. Sistem uyuyumluluğuna baktım win 7 64bit kulanıyorum bu odinle daha önce clockword 6.0.1.9 bunu sorunsuz yükledim ama bu 6.0.4.4 te bu hatayı alıyorum değişik yerlerden indirdim gene aynı

qRunt.

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Aklıma gelene herşeyi yaptım ama olmadı md5 uzantılı dosyadamı sorun var anlamadım