Htc one x kamera sorunu

hiqhpower

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar öncelikle herkese merhaba ben one x telefon kullanıcısıyım ve telefonumun 4.1 versiyonunda gayet güzel çalışan kamerası ne olduysa 4.2 jb'ye güncelledikten sonra bozuldu ve yazılımsal olduğunu düşünüyorum çünkü kamera açılıyor ama 3 4 saniye sonra kırmızı yeşil şeritler falan çıkıyor hemde telefon asla hasar almadı yani öyle tahmin ediyorum düzeltmelerinizi de bekliyorum.Ne yaptıysam kamerayı düzeltemedim bende rootlamadan custom rom flashlamadan 4.1 stock roma dönebilir miyim sorusunun cevabını merak ediyorum yada önerileriniz olabilir bu arada telefonumu aldıktan sonra (2. el) imei'sinin başka bi telefon olarak kayıtlı olduğunu gördüm (motorola) bu bi sorun yaratır mı yada custom rom atsam imei silinme gibi bi sorun olabilir mi biliyorum çok dağıttım ama yardımlarrınızı bekliyorum arkadaşlar çok teşekkür ederim

hiqhpower

Asistan
Reaksiyon puanı
0
yardımcı olacak kimse yok mu arkadaşlar ?

/xo/

Dekan
Reaksiyon puanı
226
Efs yedeği aldıktan sonra imei silinse bile bir şey olmaz, geri yuklersiniz. Bi deneyin, sorun Yazılımsal olabilir. Çakma imei li Galaxy Note uma kendi romumu yaparken en az 10 kez rom atmışımdır, hiç bir zaman silinmedi.

hiqhpower

Asistan
Reaksiyon puanı
0
hele şükür ilgilenen birisi çıktı çok teşekkür ederim efs yedegi derken biraz acar misiniz

/xo/

Dekan
Reaksiyon puanı
226
hele şükür ilgilenen birisi çıktı çok teşekkür ederim efs yedegi derken biraz acar misiniz

İmei yedeklemesine deniyor. Cihazı rootlayıp system klasörü içinden efs klasörünü alıp başka bir yere yedek olarak kopyalayacaksınız.

yigott

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bence telefonu bi sıfırla bende one x kullanıyorum hic oyle birsey olmadı yani...

hiqhpower

Asistan
Reaksiyon puanı
0
İmei yedeklemesine deniyor. Cihazı rootlayıp system klasörü içinden efs klasörünü alıp başka bir yere yedek olarak kopyalayacaksınız.

teşekkür ederim çok deneyecegim

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Bence telefonu bi sıfırla bende one x kullanıyorum hic oyle birsey olmadı yani...

sorma kardeşim ya herseyiyle gayet memnunum bende de sorun yoktu guncellemeyi baya geç yaptım ışte 2 hafta önce falan ilk gün çalıştı 2. gün bi değişik şeyler oldu telefonu kaç kere sifirladim 2 3 saat calisiyor sonra yine aynı

S

SDN Okuru

SDN Okuru
aynı sorun bende de oldu nasıl hallettin buldunmu bi çaresini anlatırsan sevinirim camera cılıyor kırmızı mavi seritler oluyo yada üzgünüz htc ye bildirim göndertcez diye uyarı cıkıyor. nasıl hallettin bana da yardım cı olursan cok sevinirim

hiqhpower

Asistan
Reaksiyon puanı
0
yok kardeşim daha halledemedim inan halletsem söylerdim sorun aynen devam ediyor bayada canımı sıkıyo inşallah halledersem söylicem söz