Tam performans alamıyorum

darturrr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar pc n550jv most wanted 2 oyununda grafikleri sona verdiğimde kasıyor bunun olmaması gerektiğini söylüyo bazı arkaşlar neden olabilir pc yi daha 7 gün önce aldım yani nasıl tam performans alabilirim (ssd takmak dışında)

pc özellikleri;

İşlemci : Intel Core i7 4700HQ 2.4 / 3.4 Turbo GHz 6MB L3 Cache
Bellek (Ram) : 12 GB DDR3 1600 Mhz
Ekran Boyutu : 15.6" 1920 x 1080
Ekran Kartı : Nvidia GeForce GT750M 4 GB Harici
Disk Kapasitesi : 1 TB 5400 Rpm
İşletim Sistemi : Windows 8

Bluetooth : var
Wireless : 802.11b/g/n
HDMI : Var
Ethernet : Gigabit Ethernet
Dahili Kamera : Var
Numerik Klavye : Var
Optik Sürücü : Blu-Ray sürücü (RW)
Usb Sayısı : 3xUsb 3.0
Parmak İzi Okuyucu : Yok
pil Süresi : 4 Hücreli
Ağırlık : 2.60 Kg

karacaerc

Profesör
Reaksiyon puanı
18
arkadaşlar pc n550jv most wanted 2 oyununda grafikleri sona verdiğimde kasıyor bunun olmaması gerektiğini söylüyo bazı arkaşlar neden olabilir pc yi daha 7 gün önce aldım yani nasıl tam performans alabilirim (ssd takmak dışında)

pc özellikleri;

İşlemci : Intel Core i7 4700HQ 2.4 / 3.4 Turbo GHz 6MB L3 Cache
Bellek (Ram) : 12 GB DDR3 1600 Mhz
Ekran Boyutu : 15.6" 1920 x 1080
Ekran Kartı : Nvidia GeForce GT750M 4 GB Harici
Disk Kapasitesi : 1 TB 5400 Rpm
İşletim Sistemi : Windows 8

Bluetooth : var
Wireless : 802.11b/g/n
HDMI : Var
Ethernet : Gigabit Ethernet
Dahili Kamera : Var
Numerik Klavye : Var
Optik Sürücü : Blu-Ray sürücü (RW)
Usb Sayısı : 3xUsb 3.0
Parmak İzi Okuyucu : Yok
pil Süresi : 4 Hücreli
Ağırlık : 2.60 Kg
Ekran kartın yeterli değil, ultra ayarlarda 20fps alırsın ve bu da takılma yapar. High ayarlara düşürürsen 35fps civarı alırsın ki bu da 40ın altında. Kısacası 7gün önce almışsın ama yanlış seçim yapmışsın. Oyun performansı idare eder ancak en yüksek ayarları hiçbir oyun için bekleme

darturrr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ekran kartın yeterli değil, ultra ayarlarda 20fps alırsın ve bu da takılma yapar. High ayarlara düşürürsen 35fps civarı alırsın ki bu da 40ın altında. Kısacası 7gün önce almışsın ama yanlış seçim yapmışsın. Oyun performansı idare eder ancak en yüksek ayarları hiçbir oyun için bekleme
ekran kartı daha kaç olabilirki

karacaerc

Profesör
Reaksiyon puanı
18
ekran kartı daha kaç olabilirki
4GB olması bir şey değiştirmez, 750m ve 755m modelleri 2. sınıf ekran kartları. Önemli olan ekran kartının çekirdeğidir. İşlemleri onlar yapar. Muhtemelen çok dolu bir bilgisayar aldığını düşündün ve de yüksek para ödedin. Burda sorsaydın yardımcı olurduk. Oyun bilgisayarı için en az 760m olmalı. Biraz araştır demek istediğimi anlarsın, basit bir site de vereyim www.notebookcheck.com

darturrr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
4GB olması bir şey değiştirmez, 750m ve 755m modelleri 2. sınıf ekran kartları. Önemli olan ekran kartının çekirdeğidir. İşlemleri onlar yapar. Muhtemelen çok dolu bir bilgisayar aldığını düşündün ve de yüksek para ödedin. Burda sorsaydın yardımcı olurduk. Oyun bilgisayarı için en az 760m olmalı. Biraz araştır demek istediğimi anlarsın, basit bir site de vereyim www.notebookcheck.com

hocam teşekkür ederim, ben müh. okuyorum çizimler için (solidworks,catia vb.) yeterli dimi, ve aslında pc normal çok iyi performans olmasada iyi ama dimi.

karacaerc

Profesör
Reaksiyon puanı
18
hocam teşekkür ederim, ben müh. okuyorum çizimler için (solidworks,catia vb.) yeterli dimi, ve aslında pc normal çok iyi performans olmasada iyi ama dimi.
Tabikide gayet iyi çünkü oyun ile iş dünyası bambaşka şeyler kullanıyor. Sana yeterli olacaktır