Oyun için laptop arıyorum.. Bütçem max 2600TL

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Timmy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Timmy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar 4-5 yıldır samsung r508 kullanıyorum artık ömrü tamamlandı diyebiliriz.. Kendime %99 oyun ağırlıklı bütçem maksimum 2600 tl civarı olan bir laptop arıyorum.. Önerilerinizi bekliyorum, bu hafta almayı düşünüyorum.. Ekran kartlarından anlamıyorum biraz açıklayarak tavsiye ederseniz çok sevinirim arkadaşlar..

osman_onat6161

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
kardeş bak sana samimi söylüyorum dikkate al bende ge 60 modeli var msinin. özellikleri i7 3 esil işlemci 2 gb gtx 660 ekran kartı 8 gb ram. avantajları var dezavantajlarıda var .örn crysis 2 rahat çok rahat oynuyorsun ama crysis3 te ekran çözünürlüğünü minimum indiriyorsun .farcry3 tede öyle düşürmek zorunda kalıyorsun calofdat hele kaldırmayacağını düşünüyorum.ayrıca hemen klavyenin üstünde turba fan (extrafan ekrankartının fanı) tuşu wirlees tuşu dvd rom kısa yol açma tuşu ve turbe işlemci tuşu var bunların wirles tuşu ve dvd rom açma tuşu belirli bi müdeten sonra çalışmıyor manuel kullanmak zorundakalıyorsun . ve ben kendi kendime şöyle diyorum 2000 tl ye bunu alacağıma (5 ay oldu alalı )1000 tl daha katarım paramın karşılığını sağlıyacak pc alırım bir laf var ucuz mal alacak kadar zengin deyilim :) ayrıca bir şey daha turbo işlemci ile oyun açıyorsun extra fanı devreye sokmadınmı 10 dakka sonra ekran kartını eline yanmış olarak alırsın bunuda düşün . kısacası 2013 favori oyunlarını bu leptop karşılamıyooor

efeoglu_yusuf

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
kardeş bak sana samimi söylüyorum dikkate al bende ge 60 modeli var msinin. özellikleri i7 3 esil işlemci 2 gb gtx 660 ekran kartı 8 gb ram. avantajları var dezavantajlarıda var .örn crysis 2 rahat çok rahat oynuyorsun ama crysis3 te ekran çözünürlüğünü minimum indiriyorsun .farcry3 tede öyle düşürmek zorunda kalıyorsun calofdat hele kaldırmayacağını düşünüyorum.ayrıca hemen klavyenin üstünde turba fan (extrafan ekrankartının fanı) tuşu wirlees tuşu dvd rom kısa yol açma tuşu ve turbe işlemci tuşu var bunların wirles tuşu ve dvd rom açma tuşu belirli bi müdeten sonra çalışmıyor manuel kullanmak zorundakalıyorsun . ve ben kendi kendime şöyle diyorum 2000 tl ye bunu alacağıma (5 ay oldu alalı )1000 tl daha katarım paramın karşılığını sağlıyacak pc alırım bir laf var ucuz mal alacak kadar zengin deyilim :) ayrıca bir şey daha turbo işlemci ile oyun açıyorsun extra fanı devreye sokmadınmı 10 dakka sonra ekran kartını eline yanmış olarak alırsın bunuda düşün . kısacası 2013 favori oyunlarını bu leptop karşılamıyooor

İşte MSI Kalitesi (Kalitesizliği) Arkadaşın Yazdığı Yorumdan Belli.
GTX 660M Ekran Kartı Teknik Olarak GT 550M Ekran Kartını Katlar.
Asus İ7-2630QM İşlemci - 6GB RAM - 2GB GT 550M Ekran Kartı İle Crysis 2 Full - Crysis 3 Ortanın Üstü Kalitede Oynuyorum.

Benim Tavsiyem Marka Olarak Lenovo.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

İşte MSI Kalitesi (Kalitesizliği) Arkadaşın Yazdığı Yorumdan Belli.
GTX 660M Ekran Kartı Teknik Olarak GT 550M Ekran Kartını Katlar.
Asus İ7-2630QM İşlemci - 6GB RAM - 2GB GT 550M Ekran Kartı İle Crysis 2 Full - Crysis 3 Ortanın Üstü Kalitede Oynuyorum.

Benim Tavsiyem Marka Olarak Lenovo.

Casper Tavsiye Etmiş Bi Arkadaş.
Eğer Teknik Servise Küfür Etmeyi, Arızalı Bilgisayarı Çöpe Atmayı İstiyosan Casper 1 Numara. Adamlar Küfüre Alışmış. Arızalı PC Yi Sağlam Die Geri Yolluyolar. :D

Lenovonun GT 750M SLI ekran kartlı Y510P modeli var, bayaa ilgi görüyor, incele derim..

http://www.pcdepo.com/lenovo-ideapad-y510p-59-380590-sli-notebook-cift-ekran-karti--urun10901.html (2600 TL)

Çok Güzel Bi Seçim.
İ7 4. Nesil İşlemci
8GB 1600Mhz RAM
Full HD Ekran
4GB GT750M VGA
1TB SSHD Disk

En Güzeli Bu Bence.

Candy_Man

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Grafik: nvidia gt650M 2 gb 128 bit. <-- gayet başarılı.
BELLEK : 8 GB 1600mhz
İŞLEMCİ : Intel Core i7 3630QM
İŞLEMCİ HIZI : 2,40 GHz (turbo boost olayı ile daha da yükseliyormuş benim ihtiyacım olmadı
SABİT DİSK : 1 TB 5400rpm + 8GB SSD ExpressCache--- pc 10 saniyede açılıyor express cache sayesinde
Bluray okuyucu var- JbL 2+1 ses sistemi var :) cod ghosts -mw 2- crysis 3 pes 2014 nfs run hepsi orta üstü özelliklerde çatir çatir oynatıyor. sıcaklıklar 80lere 90lara da gelse çökmeler donmalar kasmalar yok.1920/1080 çözünürlük desteklemiyor. Ancak tvye bağladığın zaman destekliyor. Samsungun kendi desteği de iyi. Samsgun apps. var samsung sinema var. cep telefonlarıyla iletişim felan komple güzel bir pc. Ben 2100 Tl ye almıştım mayıs ayında vatandan. Şimdi teknosada var sadece

http://www.teknosa.com/urunler/125032570/samsung-ativ-book-5-np550p5c-s04tr-notebookhttp://www.teknosa.com/urunler/125032570/samsung-ativ-book-5-np550p5c-s04tr-notebook

efeoglu_yusuf

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
3100 TL Ye Bu Samsungdansa 2600 Tl Ye Lenovo Daha İyi Bi Seçim.
1600X900 Değil - 1920X1080 Çünkü Lenovo.
VGA VB Üstünlüklerde Cabası.

Yazmayı Unutmuşum.

"1 TB with ExpressCache 8GB" Dediği Olay, 1TB SSHD Disk
Bu Hibrit Diskler 1 TB HDD Nin İçinde 8GB SSD Bulunduruyor.
Buda Gerçekten Büyük Bi Hız Katıyor Sisteme.

Candy_Man

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
3100 tL değil hocam 2100-tl ye almıştım. şimdi fiyatı yüksek nedenini bende bilmiyorum :D

kunyeci

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Merhaba arkadaslar.bende bi tavsiye almak istiyorum.dun aksam vatan bilgisayardan asagidaki iki urunu inceledim ve kararsız kaldım yardim edermisiniz.

Asus N550 JV - CN 239 H - Core i 7 4700 HQ 2.40 ghz- 12 Gb Ram-1 Tb-15.6"-4 Gb Gt750M-win 8 (3066 tl)

Msi GE 70-20E-201 TR -Core i 7 4700 HQ 2.40 Ghz-16 Gb Ram -1 Tb-17.3"-2 Gb GTX 765M-Blue Ray-win 8 (3380 tl)

Msi olan cihazin kasasi plastikmi yoksa aluminyummu.

iki cihazdada ssd yok takmak icin slot yeri varmi yada hdd yi cikarip yerine ssd takilabiliyormu.

sizler hangi cihazi onerirsiniz cevaplarinizi bekliyorum

Bütçe m 3400 tl