Iphone 5 mi Iphone5c mi almalıyım ?

IMassieair07

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Iphone 5s 32 gb biraz pahalı kaçıyor sizce beklemem mi gerekiyor ? fiyatın biraz düşmesi için yoksa 5c veya 5 almalımıyım?

Bakiye:2200 tl başka telefon önerebilirsiniz.

şimdiden destekleriniz için çok teşekkür ederim......

windows8

Profesör
Reaksiyon puanı
3
bekleyebilirsen 5s al sakın 16 gb alma boşuna para vermiş olursun ama 5s in 32 gb lık modeli 2220 tlye biraz zor düşer
Bence note 3 al bi telefondan beklediğinden fazlası var diyebilirim :D hem 32gb hem micro sd takılıyo vs vs

IMassieair07

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Note 3 bnm ilk tercihimdi ama samsunglar donuyor diyorlar yoksa ilk tercihim note 3 ama bn telefonu 2 sene kullanmayı planlıyorum sence kasar mı cevreme soruyorum kasmıyor diyorlar ama forumlarda hep kasıyo dıyorlar

kadirirdem

Dekan
Reaksiyon puanı
708
Iphone 5s 32 gb biraz pahalı kaçıyor sizce beklemem mi gerekiyor ? fiyatın biraz düşmesi için yoksa 5c veya 5 almalımıyım?

Bakiye:2200 tl başka telefon önerebilirsiniz.

şimdiden destekleriniz için çok teşekkür ederim......

bence 2200 tl ye note 3 ekran büyüklügü sorun olmazsa sorun olursa 5 al çünkü 5c de sadece renk farkı var degmez 5 daha saglam ve iyi.

boncuk2009

Asistan
Reaksiyon puanı
1
iphone 5 kolay çiziliyor bence 5s almıyacaksan g2 veya iphone 5c

windows8

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Note 3 bnm ilk tercihimdi ama samsunglar donuyor diyorlar yoksa ilk tercihim note 3 ama bn telefonu 2 sene kullanmayı planlıyorum sence kasar mı cevreme soruyorum kasmıyor diyorlar ama forumlarda hep kasıyo dıyorlar
Sen zaten 2 sene sonra ilk aldığın gibi bi akıcılık bekleme bunu hiçbir telefonda bekleyemezsin iphone da dahil bak 4s in haline herkes kasıyo donuyo diyo. 5.7 inç full hd ekran 3gb rem özelleştirilebilir bi arayüz ve işletim sistemi akıllı özellikler vs vs varken kendini 4 inç hiçbir özelleştirme bulunmayan arka plan hariç :D bi telefona sıkıştırmak pek mantıklı gelmiyo

boncuk2009

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Sen zaten 2 sene sonra ilk aldığın gibi bi akıcılık bekleme bunu hiçbir telefonda bekleyemezsin iphone da dahil bak 4s in haline herkes kasıyo donuyo diyo. 5.7 inç full hd ekran 3gb rem özelleştirilebilir bi arayüz ve işletim sistemi akıllı özellikler vs vs varken kendini 4 inç hiçbir özelleştirme bulunmayan arka plan hariç :D bi telefona sıkıştırmak pek mantıklı gelmiyo
adam haklı

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Android oyun oynamadığın sürece rahatsız etmez. Oyunlarda da kasacağından değil, oyuna uygun bir işletim sistemi değil o yüzden. Zaten Snapdragon 800'de de kasıyorsa millet hala niye android kullansın? S3 mini bile gayet akıcı. Menüleri biraz karışık sadece.
iphone'lar ise hem oyunda hem uygulamalarda daha iyi, güvenli ve kullanımı kolay. iphone'a ne yüklersen yükle zor çökertirsin öyle bir işletim sistemi var. iphone 5 ile 5C arasında kaldıysan hiç düşünme hangisi ucuzsa onu al. Çünkü aralarında hiçbir fark yok. Zaten bu yüzden yakında piyasada iphone 5 bulamayacaksın.