s4 um var suan ekran karti yuzunden opengl es 3.0 destegi yok o yuzden g2 almayi dusunuyorum butce 1500 ve alti sizce ne yapayim
ben aldım mı bidaha uzun süre telefon almam sizce doğru bir seçim mi?
Ne güncellemeymiş arkadaş yaa. Telefon işimi görüyorsa banane güncellemeden. Onu bozuk telefon alanlar düşünsün Samsung gibi Sony gibi
Ben kullanıyorum saydığım sorunlar mevcut bir an önce stabilite güncellemesi alması lazım geç bile kaldı lg.Benim önceki telefonum discoverydi o bile aldı güncelleme gülermisin ağlarmısın.Benim bir sonraki telefonum kesinlikle sony olacak fakat sen neden sonyden vazgeçtin onu anlamadım.Hemen hemen her markayı kullandım ama sonylerin ayrı bir havası var.Sonylerin tek sevmediğim yanı bildirim çubuğu orda fazla ayar yok oda olursa 10 numara.G2 daha yepyeni ve firmanin amiral gemisi cihazi, illaki güncelleme alacaktir 4.4 olur 5 olur ama er gec olur buraya kadar sorun yok. Benim takildigim güncelleme gec geldikce düzenli güncelleme alan telefonlara bozuk olduklari için aliyorlar g2 sorunsuz oldugu için almiyor diyorsunuz sizin kadar bu işleri takip etmiyen insanlarda bu sözlere inaniyorlar bunlara gerek yok. Ben sony kullaniyorum siradaki telefonum sony olmayacak g2yi arkadaşa tavsiye ettim aldik bende lgye güvensem optimus g yada nexus 5 alacagim. Daha en yeni telefonuna bu kadar değer vermemesi hoş değil. Birini kullanirken diğerlerini kötülemek sizcede boş değilmi.
sola kullanıcılarına kazık attığı için bedava verse bile kullanmam, yemin ettim olay bitmiştir. Paramı sokağa attığımı hissetiren firmaya bir daha ne yaparsa yapsın para vermem. Ama bu benim şahsi fikrimdir sonyi kötülemeye yada kimsenin fikrini etkilemeye çalışmadım çalışmam. Aldığımız g2nin ekranı kırıldı ama bu hala z1den daha tercih edilebilir bir cihaz olduğu gerçeğini değiştirmiyor.
Mendocino.
Iphone nin stabilitesine ve akıcılığına kimsenin laf söyleyebileceğini sanmıyorum cihazıda kötülemeye gerek yok ama kendine bir sor o ekran büyüklüğü sana yeterlimi ve kullanıcısını kısıtlayan bir telefon sahibi olmak istermisin ben sırf 2 şık yüzünden ıphone tercih etmedim etmemde bluetoothtan birşey gönderip alamayacaksam ben o telefonu kullanmam ama yukardada belirttiğim gibi telefonun başka bişeyine söylenecek söz yok g2 yi kullanıyorum ve gayet memnunum ufak tefek sorunları yokmu elbette var ama bu bir kaç güncelleme ile giderilecek şeyler bide aradaki fiyat farkınıda hesap etmek gerekir tabi geriside sana kalmışCevap veren herkese Teşekkürler Acaba En İyisi Iphone 5s almak mı?
Iphone nin stabilitesine ve akıcılığına kimsenin laf söyleyebileceğini sanmıyorum cihazıda kötülemeye gerek yok ama kendine bir sor o ekran büyüklüğü sana yeterlimi ve kullanıcısını kısıtlayan bir telefon sahibi olmak istermisin ben sırf 2 şık yüzünden ıphone tercih etmedim etmemde bluetoothtan birşey gönderip alamayacaksam ben o telefonu kullanmam ama yukardada belirttiğim gibi telefonun başka bişeyine söylenecek söz yok g2 yi kullanıyorum ve gayet memnunum ufak tefek sorunları yokmu elbette var ama bu bir kaç güncelleme ile giderilecek şeyler bide aradaki fiyat farkınıda hesap etmek gerekir tabi geriside sana kalmış