Turuncu indirim diye bişey yok!

21olcaybaba21

Doçent
Reaksiyon puanı
2
arkadaşlar evet geçenlerde gezerken gördüm htc desire x vardı üstünde yüzde 50 indirim yazıyodu yaklaşık 1200 tl den 699 tlye inmiş yazıyodu bide lg tv vardı oda 2400 liradan 1200 e inmiş yazıyodu ulen dedim bu nasıl olur dedim tüm siteleri gezdim gezdiğim tüm sitelerde televizyonun fiyatları aynı nedenide şuymuş örneğin lg türkiye genel distirbütörü satıcıları diyomuş ki mesela lm615s televizyonunun fiyatını 1200 tl den 1000tl ye düşürün diyince herkes 1000tl satıyomuş yani turuncu indirim diye bişey yok fiyatlar her yerde aynı :)

faruk_ozk

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Teknosa ,Vatan Computer , Bimeks vb. önce fiyatları şişiriyorlar sonra indirim yaptık ayağına yatıyorlar. Fiyatlar piyasa fiyatı ama arada sırada güzel indirimleri de oluyor haklarını yememek lazım :)

21olcaybaba21

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Teknosa ,Vatan Computer , Bimeks vb. önce fiyatları şişiriyorlar sonra indirim yaptık ayağına yatıyorlar. Fiyatlar piyasa fiyatı ama arada sırada güzel indirimleri de oluyor haklarını yememek lazım :)
valla kardeş bi dediğin teknosada anca arada bir bi tane sehpa veriyolar tv nin yanında başka bişey yok oda elde kalan mallardan mış :D

Milton Sirotta

Profesör
Reaksiyon puanı
4
arkadaşlar evet geçenlerde gezerken gördüm htc desire x vardı üstünde yüzde 50 indirim yazıyodu yaklaşık 1200 tl den 699 tlye inmiş yazıyodu bide lg tv vardı oda 2400 liradan 1200 e inmiş yazıyodu ulen dedim bu nasıl olur dedim tüm siteleri gezdim gezdiğim tüm sitelerde televizyonun fiyatları aynı nedenide şuymuş örneğin lg türkiye genel distirbütörü satıcıları diyomuş ki mesela lm615s televizyonunun fiyatını 1200 tl den 1000tl ye düşürün diyince herkes 1000tl satıyomuş yani turuncu indirim diye bişey yok fiyatlar her yerde aynı :)
Harbi "ulen" dedin mi? :D

oraycan

Doçent
Reaksiyon puanı
0
o sehpalardan bitanede biz kaptık :D allah'tan şık bişey :D

firesocks

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bazı satıcıların ağzı çok iyi laf yapıyor ama. Hele alacağın ürün hakkında çok bilgili değilsen öyle bir anlatıyorlar ki, bi de üstüne turuncu mor lacivert indirim dediler mi hemen atlıyorsun.

blackdown

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Hiç bir mağaza doğru düzgün indirim yapmıyor ama napalım alacaksak başka çaremiz yok

Naaa

Profesör
Reaksiyon puanı
3
ttnet bir teknosa iki.. çok çok çok muhtaç kalmadıkça işim olmaz.

ttnetten fifa13 ü baya indirimli aldım orası ayrı :D

21olcaybaba21

Doçent
Reaksiyon puanı
2
ttnet bir teknosa iki.. çok çok çok muhtaç kalmadıkça işim olmaz.

ttnetten fifa13 ü baya indirimli aldım orası ayrı :D
onuda oyun rip falandır dikkat et :D sesleri falan yoktur oyunun :D ttnet bu herşey beklenir :D

Theurer

Doçent
Reaksiyon puanı
2
teknosa fiyatların normalde de yüksek, morSA bindirimini turuncu indirimle dengeliyorlar