15-20 yıldanda fazla gerek benceEn az bir 15-20 yıl lazım
al kardesim paran cebinde kalsın ama bence pek uzun süre dayanmaz max 1.5 sene diyorum ben. ayrıca 16gb olanlara rom atınca brick oluyor bence 4 gb al
aslında ben bi telefonu en fazla bi sene kullanuyorum sonra sıkılıyorum..al kardesim paran cebinde kalsın ama bence pek uzun süre dayanmaz max 1.5 sene diyorum ben. ayrıca 16gb olanlara rom atınca brick oluyor bence 4 gb al
burdaki satıcılara güvenmiyorum..Şurda nexus 4 1000tl bi bak istersen http://www.n11.com/lg-e960-nexus-4-cep-telefonu-P16101889
aslında ben dün saturn falan çok gezdim ama nexsus 4 tek bir yerde var ona 1400 tl..S3 veya GM Discovery mi derseniz kesinlikle S3 derim ama Nexus 4 900 TL Ye bulunamıyorsa S3 çok zor bulunur ama ikinci el Nexus lara bakabilirsin
Nexus 4'den sonra direk discovery'ye düşülür mü yahu. Naaptın sen? Arada kaç tane telefon var.
En başta daha S4 mini var.
Sony Xperia L var.
HTC Desire 500 var.
Sony Xperia M var.
nexsus 4 aldım 2 haftada beri kullanıyorum ama tam bir hayal kırıklığıDiscovery dördünden de çok daha iyi bir telefon
nexsus 4 aldım 2 haftada beri kullanıyorum ama tam bir hayal kırıklığı
Dostum neyi hayal kırıklığı bu telefonun??
Aynen meraktan çatladım şimdi
Telefonu bir hafta içerisinde almak istiyorum da, her yerde güzel telefon diye söylüyorlardı..
Az çok teknoloji mağazalarında da kullanma şansım oldu..
Bilmiyorum, bana güzel geldi, ama arkadaş biraz kafamı karıştırdı..
Benim de telefoncu bir tanıdığım var bazen 2. El telefonlar geliyor merak ettiklerimi 2-3 gün kullanıyorum Nexus 4 ü çok beğenmiştim
arkadaşlar inanmıyacaksınız ama telefonu alır almaz çok iyi telefon olarak bekliyodum ama tam bir hayal kırıklığıNeden yav
türkiyede 1400 tliphone 4s 16 gb yurtdışı pasaport kayıtlı siyah temiz 900 tl peşin fiyat 850 tl.
yurtdışı dediğim ingiltere
arkadaşlar inanmıyacaksınız ama telefonu alır almaz çok iyi telefon olarak bekliyodum ama tam bir hayal kırıklığı
1 real racing 3 ü hemen yükledim ve real racing 3 açıldığı gibi kapanması bir oldu .sonra tekrar teli resetledim
telefon açıldı tüm uygulamalar çökmüş
sonra 1-2 gün telefonculara falan götürdüm telefon eski haline geldi.sonra tekrar realracing 3 açyım yarış başladı telefon dondu ve telefon kapandı . telefonda menüler arası ve rehberde donmalar oluyo
gerçekten ben nexsus 4 de böyle bişe beklemiyodum :crying:
şuan onunla uğraşıyorum inşlah düzelir yoksa satıcamYazılımsal olabilir Custom Rom yüklemeyi dene