giskur11
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 160
hangout's la sms gönderme başlamış :yes:
İkisini de kurdum sonra launcherı system/app klasörüne atıp yükledim yine işe yaramadı. Sony ile uyumsuz sanırım .
Launcher'ı system/apps'e attıktan sonra permissions/izinleri rw-r-r ayarlayaıp cihazı yeniden başlattın mı peki? Öyle atmakla çalışmaz o. Sony ile de uyumludur. Cihaz farkı yok burada. Android ise çalışır.
![]()
Izinler.
Apkyi app klasörüne atip yükledim. Daha sonra telefonu yeniden baslattim.
![]()
Launcheri sectigimde de google arama hata veriyor. Bu arada google aramanin en son surumunun yüklü olduğunu da belirteyim.
![]()
şu stock rom da yeniden başlat olayı neden yok. illa root yapıp 3.parti program mı yüklememiz lazım. aç kapa aç kapa tuşu bozucaz ya. yok mu bi çözümü. koskoca google bunu düşünemiyor mu. kesin android 4.4 te de yoktur. hiç umudum yok
Senin yaptığın klasör için yazma izinlerini değiştirmek. Yapman gereken uygulama için izinleri değiştirmek.
![]()
Root Explorer kullan. /system/apps klasörüne git. Google Home.apk üzerine uzunca dokun ve çıkan pencerede permissions seçip verdiğim resimdeki gibi ayarla.
- - - Mesaj Güncellendi - - -
Hayır yok. Custom ROM'larda olan birçok özellik yok zaten. Bildirim penceresindeki ayarlar düzenlenemiyor, ses tuşları ile şarkı değiştirme yapılmıyor. Benim için en önemli iki özellik. Neyseki bir geliştirici Nexus 4 için custom kernel yapmış da ekran renk ayarı ve ses geliştirmelerini aktive edebildim.
Haklisin usta fark etmedim ben onu ama root explorer parali. Ucretsizinde izinleri ayarlayamadim.
Bunu indirecegime altindakini indirmisim kafa iyice gidik benim gece gece , ayakta uyuyorumSagol hocam beni uyandirdigin icin
![]()
Ne demek. Yalnız kurmadan önce ilk attığını sil ve düz kurulum yaptıysan onu kaldır. Diğer türlü çalışacağını sanmıyorum. Temizleme işi bittikten sonra dediğim gibi yaparsın. Google Play Hizmetleri ve Google Arama direk kurulabiliyor, onlarda sıkıntı yok.
Sony'de nasıl görünür bilmiyorum ama ben Nexus 4'e 4.4 portunu kurdum (Google daha yayınlamadı güncellemeyi) ve çok hoş görünüyor.
![]()
Hayirli olsun . Da sorun çıktı yine ya. Apk izinlerini degistiryorum sonra hemen geri eski haline geliyor. Yani izinleri degistiremiyorum.
Programı ilk açtığında Download Utilites? diye soruyor. Onay verdin mi? Bir de izinleri ayarladıktan sonra kaydet dediğimde root izni istedi bende. Ona da onay vermen lazım. Root izni olmadan o ayarlar değişmez. Başka nasıl bir sorun olabilir bilmiyorum.
@memogoren contacts ve googledialer dosyaları bozuk. Nedir?
hocam sende ki saat widgeti nerden indirdin
Çok iyi çalışıyor kamera hata veriyor o kadar başka sorun yok teşekkürler![]()
Teşekkürler hocam![]()
Minimalistic clock
sende nasil 6 simge var bi satirda. bizde 4. nasil yaptin 6x6 yi ?