LG G2 mi yoksa HTC One mı ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan oguztop
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

oguzaykut

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kardeşim bugün Teknbeosa'ya gittim ve baktım ikisine de. LG G2 açık ara hem samsung s4'ten hem de htc one'dan iyi. Hem ShiftDelete'nin kendi sitesinde LG G2 analizi var izle gör. G2'nin geçemediği tek telefon Note3 görünüyor o da normal yani. Biri 2400 Tl birisi 1600 TL. Karar senin. Hem şunu da söyleyeyim HTC One'ın arayüzüne alışmak biraz mesele istiyor.

vokeci

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
htc one kullanıyorum bende senin gibiydim daha yeni aldım htc oneyi elime aldıgımda ki o hissiyatı sana anlatamam kesinlikle HTC ONE

zr12345

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
HTC ONE tabi ki lg g2 diyenleri anlamadım hiç bir zamanda anlamayacagım sanırım ya zaten herşeye yetiyor htc one işlemcisi 800 diye bu htcnin kötü oldugu anlamına gelmez dizayn açısından zaten htc 5 gömlek daha üstün robot değilsiniz ya htc onenin yetmedigi bir insan robotdur bence.

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
HTC ONE tabi ki lg g2 diyenleri anlamadım hiç bir zamanda anlamayacagım sanırım ya zaten herşeye yetiyor htc one işlemcisi 800 diye bu htcnin kötü oldugu anlamına gelmez dizayn açısından zaten htc 5 gömlek daha üstün robot değilsiniz ya htc onenin yetmedigi bir insan robotdur bence.

Kardeş bu zevk meselesi. Şunu bi anlayamadınız gitti. Adam belki htc'nin tarzını sevmiyor ya da belki adam için tasarım önemli değil. Mesela ben..

zr12345

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kardeş bu zevk meselesi. Şunu bi anlayamadınız gitti. Adam belki htc'nin tarzını sevmiyor ya da belki adam için tasarım önemli değil. Mesela ben..
Yani mantığı olan bir insanda tasarım dizayn önemli olur atıyorum rr3 oynayacaksın bunu g2 de nasıl oynuyorsan htc onedede aynısını oynarsın oynamak zorundasın bizzat kendimden örnek veriyorum kusursuz bir cihaz htc one ne eskir nede altta kalır ama siz bir akıma kapılıp lg g2 lg g2 diyip diyip milletinde aklını karıştırıyorsunuz zaten bu lg g2 diyenlerin yarıdan coğu lg g2 kullanmıyor bile :)

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Telefonun tasarımına bakarak alan adam süs için alır ve bu daha büyük mantıksızlıktır benim açımdan. İnsanların zevklerine mantıksızlık demen senin ne kadar mantıksız düşündüğünü gösterir.

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Mesela benim hiç hoşuma gitmiyor sense arayüzü. Zevk benim düşünce benim sanane. Sen benim zevkime hangi hakla mantıksız diyebilirsin bilader? Ayrıca rr3'ü G2'de oynadığın gibi Htc'de oynayamazsın.

vokeci

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Mesela benim hiç hoşuma gitmiyor sense arayüzü. Zevk benim düşünce benim sanane. Sen benim zevkime hangi hakla mantıksız diyebilirsin bilader? Ayrıca rr3'ü G2'de oynadığın gibi Htc'de oynayamazsın.
mantığı olan bir insanda tasarım ve dizayn önemli olur demişim sen bana gelmiş sen benim zevkime nasıl karışırsın diyorsun tabi bu senin kafa yapında biten birşey buna karışamam okuduğunu anlıyamıyorsan :( mantıklı insan dizayna tasarıma önem verir önem veren insan kesimide eğer gözlerinde bir problem yoksa durum ortada yani. rr3ü aynı oynayamaz demişsin htc one ile rr3 oynadın mı ki acaba hiç şahsen ben oynadım hem lg g2 hemde htc one ile bunu eğer ısınmaya dayanarak söylüyorsan 10dk oyunu oyna her 2 telefon ile belki htc one biraz daha fazla ısına bilir ama 2dk masanın üstüne koy 2 telefonu htc bum buz iken lg g2 de menüye geçtiğinde bile hala sıcaklığı hissediyorsun eğer performans açısından dediysen ki sanmıyorum bu tamamen asılsız ve karalamak adına birşeydir. Oyun oynuyorsun abicim ya altı üstü bu yorumunu görende 5 sec fln delay giriyor htc one cihazına sanacak :) Senin şuan yaptığın yorumlara cevap bile vermeme lazımdı ama bak sana dolu dolu cevap yazdım okuda bilgilen kulaktan dolma işler yapma. iyi forumlar

Senin yaptığın yorum ' belki adam için tasarım önemli değil. '
Ve benim cevabm '
Yani mantığı olan bir insanda tasarım dizayn önemli olur '
Senin buradan anladığın benim diğer insanların zevklerine mantıksız demem mi ? güldürdün gece gece :) :)

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
mantığı olan bir insanda tasarım ve dizayn önemli olur demişim sen bana gelmiş sen benim zevkime nasıl karışırsın diyorsun tabi bu senin kafa yapında biten birşey buna karışamam okuduğunu anlıyamıyorsan :( mantıklı insan dizayna tasarıma önem verir önem veren insan kesimide eğer gözlerinde bir problem yoksa durum ortada yani. rr3ü aynı oynayamaz demişsin htc one ile rr3 oynadın mı ki acaba hiç şahsen ben oynadım hem lg g2 hemde htc one ile bunu eğer ısınmaya dayanarak söylüyorsan 10dk oyunu oyna her 2 telefon ile belki htc one biraz daha fazla ısına bilir ama 2dk masanın üstüne koy 2 telefonu htc bum buz iken lg g2 de menüye geçtiğinde bile hala sıcaklığı hissediyorsun eğer performans açısından dediysen ki sanmıyorum bu tamamen asılsız ve karalamak adına birşeydir. Oyun oynuyorsun abicim ya altı üstü bu yorumunu görende 5 sec fln delay giriyor htc one cihazına sanacak :) Senin şuan yaptığın yorumlara cevap bile vermeme lazımdı ama bak sana dolu dolu cevap yazdım okuda bilgilen kulaktan dolma işler yapma. iyi forumlar

Ve benim cevabm '
Senin buradan anladığın benim diğer insanların zevklerine mantıksız demem mi ? güldürdün gece gece :) :)

Adam hala diyor ki mantığı olan adam tasarıma önem verir. Keyfimin kahyası mısın? Htc'nin tasarımı bana göre kötü bir tasarım olamaz mı? Senin beğendiğini ben beğenmek zorunda mıyım?
Kaldı ki hiçbir işe yaramayan telefonlara sırf tasarımı için para verenler mi daha mantıklı? Htc one demiyorum dikkat et. G2 benim her ihtiyacımı karşılıyor, tam anlamıyla özellikleri bana hitap ediyorsa tasarımının çok da bir önemi yok. Ki tasarımıyla bile benim için htc one'dan daha üstün bir telefon. Bir tek metal değil plastik. Metal cihaz sevmiyorum. Z1 ve iphone kasaları gibi cam kaplama ya da g2 kasaları hoşuma gidiyor. Tamamen metal kssa tercih etmiyorum. Sen benim tercihlerime saygılı olmak zorundasın.

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Adam Htc one övmek için çift hesap almış gelmiş. Böyle de takıntılı fanboylar var aramızda. :)

BlitzHan

Doçent
Reaksiyon puanı
18
O fiyat farkını ben olsam vermem . G2 al yada nexus 5 bekle

lpsln

Asistan
Reaksiyon puanı
0

Ve benim cevabm '

arkadaşlar lütfen kimse kimseyi üzmesin rencide etmesin,herkesin kendi hür iradesi var kimisi tasarım harikası kullanır,kimisi donanımı sağlam diye elinde çatırdayan kapaklı telefon kullanır,hTC one kullanıyorum,asla fan falan değilim ama insan yazışmaları görünce inanın üzülüyor..

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
arkadaşlar lütfen kimse kimseyi üzmesin rencide etmesin,herkesin kendi hür iradesi var kimisi tasarım harikası kullanır,kimisi donanımı sağlam diye elinde çatırdayan kapaklı telefon kullanır,hTC one kullanıyorum,asla fan falan değilim ama insan yazışmaları görünce inanın üzülüyor..

İnceden de lafımı sokarım diyorsun yani :) Üstüne bir de nasihat ediyor sözde. Hey Allah'ım daha neler göreceğim. :)

blackdown

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Bana göre hTC One performans ve batarya dışında G2 den üstünbir telefon ama performans ve batarya çok önemli şeyler olduğu için daha fazla tercih edilir

fatihrednight1

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Tasarım meselesi göreceli bir durum.Kişiden kişiye göre değişir.
Sense arayüzüne alışmakta kişiye göre değişir:
Örnek;Touchwiz arayüzüne alışmış biri,Sense arayüzüne kolay kolay alışayamabilir.
Ama,daha yeni akıllı telefon alan kişi,nasıl Touchwiz'e rahat alışıyorsa,Sense arayüzüne de o denli alışır.Sense arayüzünden,Touchwiz'e geçen biride kolay kolay Touchwiz'e alışamaz.
Umarım ne demek istediğimi anlamışsınızdır.

blackdown

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Tasarım meselesi göreceli bir durum.Kişiden kişiye göre değişir.
Sense arayüzüne alışmakta kişiye göre değişir:
Touchwiz arayüzüne alışmış biri,Sense arayüzüne kolay kolay alışayamabilir.
Ama,daha yeni akıllı telefon alan kişi,nasıl Touchwiz'e rahat alışıyorsa,Sense arayüzüne de o denli alışır.Sense arayüzünden,Touchwiz'e geçen biride kolay kolay Touchwiz'e alışamaz.
Umarım ne demek istediğimi anlamışsınızdır.

En kullanışlı arayüzlerdendir Sense zaten Sense hTC nin en büyük 3 silahından birisi hele hele Sense 5 müthiş olmuştu bir de şu var kullanılması zor gibi gözüken ama aslında çok basit bir arayüz Sense bundan dolayı çok beğeniyorum

fatihrednight1

Doçent
Reaksiyon puanı
1
En kullanışlı arayüzlerdendir Sense zaten Sense hTC nin en büyük 3 silahından birisi hele hele Sense 5 müthiş olmuştu bir de şu var kullanılması zor gibi gözüken ama aslında çok basit bir arayüz Sense bundan dolayı çok beğeniyorum

Aynen öyle.

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
HTC'nin animasyonlarını, temasını, widgetlarını seviyorum ancak bir türlü ısınamıyorum, touchwiz virüs gibi bulaştı.

fatihrednight1

Doçent
Reaksiyon puanı
1
HTC'nin animasyonlarını, temasını, widgetlarını seviyorum ancak bir türlü ısınamıyorum, touchwiz virüs gibi bulaştı.

Olabilir.Eğer uzun süre Touchwiz arayüzüne alışmış biri isen,çok zor olur Sense arayüzüne geçmek.Alışmak baya zaman alabilir.

MustafaCoskun

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Brother senin gibiyim tam optimus g almayı düşünürken lg g2 denk geldim acayip hoşuma gitti htc one mi g2 düşünceme bu başlıkta epey bişeyler kattı.. Yani ben ne zaman htc one gitsem s400 s600 görünce sinirim bozuluyo birde fiyatı şimdi düştü biraz 2bin liraya satıyorlar yani htc one ile ilgili kötü yorum gördüm ama g2 ile ilgili henüz görmedim bende şu an bu ay içinde gelecekmiş siyah 32gb bekliyorum bende g2 alacam büyük ihtimal ama bakalım htc one dönmem bu saatten sonra s4 z1 falan istemiyorum zaten

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Şimdiden hayırlı olsun o zaman Allah kaza bela vermesin. :)

zerkara

Asistan
Reaksiyon puanı
0
G2 al, ses kalitesi haricinde One'ın bir artısı yok..

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Kulaklığı bence mükemmel :) hoparlörü de yeterli. Htc One ile karşılaştırmadım. Ama gayet tatmin edici hoparlörü var G2'nin. Isınması da yok denecek gibi. Normal bi ısınması var.

TURKER

Profesör
Reaksiyon puanı
11
G2 yeni nesil telefondur. Eğer tasarım ve ses kalitesi konuları senini için en önemli konlar değilse G2 almanı tavsiye ederim.

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
G2'nin tasarımını çok sevdim gerçekten kullanışlı. Arka tuşları tam yerinde olmuş. Tabi bu benim görüşüm tamamen.

RoyaLDeviL007

Asistan
Reaksiyon puanı
0
( PARANTEZLERE DİKKAT EDELİM ÖZELLİKLERİ KARIŞTIRMAYALIM BİR PARANTEZ KAPANDIKTAN VE DİĞER AÇILAN PARANTEZ DİĞER TELEFONUN ÖZELLİĞİDİR.)
Merhaba, Sırf şu HTC'yi LG G2'den daha iyi veya Kesinlikle HTC Al değen arkadaşlar ve HTC İle LG G2 yi kıyaslamaya bile kalkan arkadaşlara Güzel bir kapak olucağını düşünüyorum:
(Not: Samsung Galaxy Note 3 Kullanıcısıyım ve LG nin G2 Den önce cıkardığı hiç bir telefonu beğenmiyordum ve LG Fan'ıda değilim, LG firmasını veya telefonlarını Övmek içinde gelmedim sadece şurdaki Çok şey bildiğini idda eden fakat hiç bir şey bilmeyen bu yüzden cok kaybeden arkadaşlara Kapak etmek için üyelik aldım yok telefona doğurulama kodu gelicekti oydu buydu uğraştırdınız beni baya iyi dinleyin dediklerimi ve o HTC'yi öven arkadaşlar lütfen kaybolsunlar:
LG G2 Donanım ve diğer özellikleri : HTC ONE Donanım ve diğer Özellikleri:
(Pil Miktarı: 3.000 mAh) 2,300 mAh (G2 nin pil'i daha iyi ve daha uzun ömürlü kullandım.)
Bluetootv: (4.0 + Low Energy ) (4.0) (G2'nin bluetooth'u daha az enerji alıyor.)
Çipset: (Qualcomm MSM8974 Snapdragon 800) (Qualcomm APQ8064T Snapdragon600) (G2 ezer)
İşlemci hızı ve türü: (2.26 Ghz Krait 400) (1.7 Ghz Krait) (G2 ezmeye devam ediyor)
Ram: (2GB LPDDR3 800MHz) (2GB Ram) (G2 halen eziyor)
Ekran Kartı: (Adreno 330, 60FPS Oyun oynama) (Adreno 320) (G2 Eziyor hemde baya)
İşlemci (Çekerdek): (Dört) (Dört) (Eşit)
Ekran Boyutu: (5.2 İnç) (4.7 İnç)
Ekran Çözünürlüğü: (1080 x 1920) (1080 x 1920) (Eşit)
İnternet özellikleri: İnternet özellikleri:
HSDPA 42 Mbps, -- (yok) (G2 ezer)
HSPUA 21 Mbps: 4G
LTE Cat4 100 Mbps indirme
50 Mbps Yükleme hızı
Kamera Özellikleri: Kamera Özellikleri:
13 MP (OIS, Android telefonlarda 4.3 MP
bir ilk Optik Sabitleyici) 4.3 Ultrapiksel HTC Zoe Kamera.
Ekstra: Ekstra:
Parmak izi bırakmayan safir kristal ---(Yok)
Koruyucu cam, OIS- Optik Görüntü sabitleyici,
Belirli yere dokunarak otomatik odaklama
Aynı anda fotoraf ve video kaydı
Yüz ve Gülücük algılama.
Yazılım özellikleri:
(Android 4.2.2 Jelly Bean) (Android 4.1 Jelly Bean) Ekstra: 25GB Ücretsiz Dropboz bulut depo
lama alanı

Bekleme süresi: 900 saat Bekleme süresi: --- (Yok)
Konuşma Süresi: 17,5 saat Konuşma süresi: --- (yok)
Ve G2'nin ekranının yanındaki boşluklar %50 azaltılmış yani ekranın sağ ve sol tarafındaki o göze batan kalın yerler minumuma indirildi hatta hiç yok gibi anlamayanlara (Kısaca sağ ve sol tarafları full ekran :)

Evet arkadaşlar ben sadece şu HTC'nin veya diğer modellerinede baktım onlarıda G2yi geçtiğini düşünenler var Şu andaki dünyada en popiler telefonların karşılaştırıldığı bir tablo vardı aradım bulamadım fakat Dünyanın en iyi telefonu Samsung galaxy note 3 En iyi 2ci telefonu LG G2 Seçilmiştir.
Bir kaç video veriyorum ve halen dersini almayıpta HTC'yi öneren varsa bu videoları izleyerek G2 deki ne tür değişiklikler olmuş görebilirsiniz:
Hatta bu forum'un videosuymuş :) : http://www.youtube.com/watch?v=Eqwe9LiMUWU

- - - Mesaj Güncellendi - - -

(ARKADAŞLAR MAVİ RENK'TE YAZILMIŞ ÖZELLİKLER ''LG G2'' YE AYİTTİR.)
(ARKADAŞLAR YEŞİL RENK'TE YAZILMIŞ ÖZELLİKLER ''HTC ONE'' YE AYİTTİR.)
Mesajımı 1'den fazla değiştirme galiba yapamıyormuş'um bu yukarda yazdıklarımı ilk attığım mesajımın üstüne yazıcaktım ve ordaki ''bir parantezden sonraki açılan parantez diğer telefonun özelliklerini söyle mesajını silicektim ve böyle renk koyarak sizinde kafanızın karışmamasını sağlamak adına böyle birşey yapmaya karar verdim.