Ve Aziz Yıldırım yeniden başkan!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mazruf
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Fenerbahceee

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Şike olmasaydı şikeyi ağızlarına almazlardı değil mi? :)

İşte böyle taraftarlar olduktan sonra şike normal karşılanır.

emenikenin para sayarken görüntülerini koy ortaya, para dolu çantayı ispatla bende kabul edeyim, 19 maç şike yapıldığına dair ortaya atıldı bu sayı 3 maça düştü. Şimdi diyeceksin ki uefa şikeyi kabul etti, uefa zaten yıllardan beri kirli işler yapıyor, örneğin lyon - kiev maçı lyon 7-1 yenmeseydi 2.sıraya çıkamıyacaktı, bu skoru alarak avaraj ile 2.sıraya yükseliyor ve gruptan çıkıyor platini ise bunu görmezden geliyor.

bana kanıt göster öyle ağzınıza sakız edip aynı şeyi tekrarlamayın, şimdi siz bana maç videolarının kanıt gibi gösterirsiniz kaleci hataları falan, filan diye. bende galatasarayın rakip kaleye attıkları ve kalecinin çok basit kolay goller yediği ispatını yaparım tabi işinize gelirse

pumperking

Profesör
Reaksiyon puanı
3
bu sene her dalda şampiyon olacağız beyanatını veriyor.sonra bize şikeciyiz demesinler diyor.
uefa ve cas onaylı yaptıklarını tekrarlamayacağı ne malum?

Fenerbahçeliler adına üzüldüm.Kurtulamadılar bu şikeci damgasından.

TheTruth

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kendimi bildim bileli başkan Aziz Yıldırım.Umarım gelecek seçimde Ali Koç girer seçime.

Fenerbahceee

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bu sene her dalda şampiyon olacağız beyanatını veriyor.sonra bize şikeciyiz demesinler diyor.
uefa ve cas onaylı yaptıklarını tekrarlamayacağı ne malum?

Fenerbahçeliler adına üzüldüm.Kurtulamadılar bu şikeci damgasından.

niye diyemezmi sizin niye bu kadar zorunuza gidiyor, sizin eski galatasaray başkanı adnan polat "20.45'te şampiyonuz" derken iyi oluyor.

Son_Mohikan

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Aziz Başkan'ın yeniden başkan seçilmesini tebrik ediyorum...

[video=youtube;zWysUI7V4rI]http://www.youtube.com/watch?v=zWysUI7V4rI[/video]

Da Vinci's

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Uefa cAS şikeyi onadı diyosunuzda ,uefa cas neye göre karar verdi kısmını es geçiyorsunuz.
UEfa gelipte ülkede delil toplamadı veya delillerin doğru mu yanlışmı diye bir araştırma içine girmedi.
Uefa ve casın önüne polis raporları kondu bu raporlarda fenerbahçe dahil olmak üzere bir kaç anadolu takımının daha şike yaptığı kanaati çok açık yazıyordu. Ayrıca Uefaya türkiyeden bir avuç insan tarafından binlerce farklı isimde şikayet e postaları ,gazete manşetleri gönderildi. UEFa ve cas kısmen türk polisine güvenerek, kısmen bu eposta ve gazete manşetleriyle kendisine yapılan baskıyla bu kararı aldı.

Uefanın buraya kadar yaptıkları kendine göre doğruydu ama uefa bir noktada yanlış yaptı.
Eğer Uefa 0 toleranstan bahsediyorsa diğer anadolu klublerine de ceza vermeliydi.
Bu sene UEFA ya gitmemiş olabilirler ama önümüzdeki yıl bu hakkıkazanıp gitmeyecekleri ne malum. Ozaman mı sorguya çekeceksin diğer takımları.
Eğer UEFA gerçekten adil kararlar veren bir kuruluş olsaydı ,diğer lerine de men cezası verecekti, ne zaman UEFAya gitmeye hak kazandılar bu ceza devreye girip gidemeyeceklerdi.

Fenerbahceee

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Uefa cAS şikeyi onadı diyosunuzda ,uefa cas neye göre karar verdi kısmını es geçiyorsunuz.
UEfa gelipte ülkede delil toplamadı veya delillerin doğru mu yanlışmı diye bir araştırma içine girmedi.
Uefa ve casın önüne polis raporları kondu bu raporlarda fenerbahçe dahil olmak üzere bir kaç anadolu takımının daha şike yaptığı kanaati çok açık yazıyordu. Ayrıca Uefaya türkiyeden bir avuç insan tarafından binlerce farklı isimde şikayet e postaları ,gazete manşetleri gönderildi. UEFa ve cas kısmen türk polisine güvenerek, kısmen bu eposta ve gazete manşetleriyle kendisine yapılan baskıyla bu kararı aldı.

Uefanın buraya kadar yaptıkları kendine göre doğruydu ama uefa bir noktada yanlış yaptı.
Eğer Uefa 0 toleranstan bahsediyorsa diğer anadolu klublerine de ceza vermeliydi.
Bu sene UEFA ya gitmemiş olabilirler ama önümüzdeki yıl bu hakkıkazanıp gitmeyecekleri ne malum. Ozaman mı sorguya çekeceksin diğer takımları.
Eğer UEFA gerçekten adil kararlar veren bir kuruluş olsaydı ,diğer lerine de men cezası verecekti, ne zaman UEFAya gitmeye hak kazandılar bu ceza devreye girip gidemeyeceklerdi.

hatta uefa ve cas fenerbahçenin neden şike yaptığına dair bir açıklama bekleniyordu, bir açıklamasıda yok.

Da Vinci's

Doçent
Reaksiyon puanı
5
niye diyemezmi sizin niye bu kadar zorunuza gidiyor, sizin eski galatasaray başkanı adnan polat "20.45'te şampiyonuz" derken iyi oluyor.

Ünal Aysalları Fatih terimleride dedi yıl üstüste şampiyon olacaz diye.
Ayrıca 4. yıldızı ilk biz takacaz da dediler. E bunları yapacakları şikeye mi güvenerek söylüyorlar. Demi ama

Kaldı ki Aziz dedi ama 3 yıl üstüste şampiyon olamadı daha önce. Eğer şike yapsaydık ne son maçta GS ye nede bursaspora şampiyonluk kaptırmazdık.

Fenerbahceee

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ünal Aysalları Fatih terimleride dedi yıl üstüste şampiyon olacaz diye.
Ayrıca 4. yıldızı ilk biz takacaz da dediler. E bunları yapacakları şikeye mi güvenerek söylüyorlar. Demi ama

Kaldı ki Aziz dedi ama 3 yıl üstüste şampiyon olamadı daha önce. Eğer şike yapsaydık ne son maçta GS ye nede bursaspora şampiyonluk kaptırmazdık.

ya hocam bunlarda fenerbahçe kompleksi var, fenerbahçe her dalda şampiyon olacağız demesi kadar doğal şey ne olabilir bunun arkasında art niyet arıyanlar çocuk gibi yorum yapıyorlar. Yorum seviyesini ve kalitesini düşürüyorlar, birazda mantıklı yorum yapsalar bir şey demiyeceğim

Paramore

Dekan
Reaksiyon puanı
27
Şike olayı kapansın artık. Fenerbahçe'yi değil Türk futbolunu geriye götürüyor. Farkında mısınız?

Kongre üyeleri ne kadar şikeye adı karışmış olsa da Aziz Yıldırım'a güveniyor. Çok güçlü bir isim. Futboldaki başarısından çok inşaat ve finans alanındaki başarısı ile övünüyor. Kongre üyeleri de bunu kabul etti. Artık bu saatten sonra söyleyecek hiç bir şey yok.

Mehmet Ali Aydınlar ise FB başkanı olmak için yeterli agresifliği gösteremedi. Çok farklı projeler sunamadı. Sadece FB'yi Aziz Yıldırım'dan kurtarmak için denedi ama olmadı. Ancak ben Mehmet Ali Aydınlar destekçisiydim. Fenerbahçe'nin ılımlı bir başkana ve yeniden başlamaya ihtiyacı var.

Genero

Profesör
Reaksiyon puanı
1
hadi bir kaç haini biliyordukta 2383 tane olduğunu bilmiyorduk.. iyi oldu böylece bazıları susmuş oldu..

umarım Aziz Yıldırım'ın dediği gibi bu sezon tüm branşlarda şampiyonluk yaşıyacağız ve gücümüzü herkese göstereceğiz...

bu arada izliyenler vardır kongreyi Vefa Küçük ,küçük bir espri ile göndermede yaptı.. stand üstünde fazla çıkan basın üyelerini aşağıya indirdikten sonra ''Bizi kimse yıkamadı şimdide siz yıkamazsınız'' dedi. :)

Reaksiyon puanı
10,315
hadi bir kaç haini biliyordukta 2383 tane olduğunu bilmiyorduk..

yok, o kadar da değil [MENTION=70290]Genero[/MENTION], onca kişinin içlerinden tek bir masum dahi olsa, genelleme yaptığın sebebiyle kul hakkı terettüp eder. kaldı ki o kişilerden hiç birinin hain olduğu kanısında değilim. ben de aziz yıldırım'ın kazanmasını istedim son tahlilde, ancak MAA ve ona oy verenleri de hain diye yaftalamadım. her karşıt görüşlüyü böyle itham edersek bu ülkede tek bir masum insan kalmaz sonra.

Paramore

Dekan
Reaksiyon puanı
27
hadi bir kaç haini biliyordukta 2383 tane olduğunu bilmiyorduk.. iyi oldu böylece bazıları susmuş oldu..

umarım Aziz Yıldırım'ın dediği gibi bu sezon tüm branşlarda şampiyonluk yaşıyacağız ve gücümüzü herkese göstereceğiz...

bu arada izliyenler vardır kongreyi Vefa Küçük ,küçük bir espri ile göndermede yaptı.. stand üstünde fazla çıkan basın üyelerini aşağıya indirdikten sonra ''Bizi kimse yıkamadı şimdide siz yıkamazsınız'' dedi. :)

Aklı başında Fenerbahçe'linin söyleyeceği şey değil bunlar. Aziz Yıldırım gibi düşünmeyin arkadaşlar. Herkesi düşman, hain vs. görmekten vazgeçin.

vimjunon

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Bir Galatasaray'lı olarak, Fenerbahçe Camiası için bu haberin hayırlı olmasını dilerim. Şike kararı tescillendi, ceza aldılar ona rağmen seçiyorlar vs. yorumları gereksizdir. Kongre üyeleri Aziz Bey'e güvendiyse ve onu destekliyorlarsa onların bileceği bir iştir. Beni ilgilendiren kısmı ise (bu lafım sadece Fenerbahçe yada Aziz Başkan'la alakalı değil, her takım için söylüyorum) lig maçlarında ya da uluslararası alanda ülke futbolunun zarar görmemesidir. Fenerbahçe'li olmayıp, bu seçime yorum yapan dış kapının mandalları, susmalıdır. Tekrar hayırlı olsun. Umarım Türkiye kazanır.

Edit: imla.

Fex

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bir Fenerbahce'li olarak bu adamın yine başkan seçilmesini anlamış değilim.Şike yaptı , Diğer takımlarla düşman etti ,Geldiği günden beri hep yanlış transferler yaptırarak kulubu milyon dolar zararlara soktu ( Siz teknikdirektor yaptı desenizde Aziz yıldırım yapar transferi coğunlukla ). Türk sporuna ve Fenerbahce'ye ne katkılar yaptı ? Kulubun sahibi gibi bir edayla calışanını azarlıyor ( kaba tabirlerle ) Her kelimesinde kin , öfke , düşmanlık var..Bundan 5 yıl öncesine kadar Fanatik Fenerbahce taraftarıydım bu adam yüzünden Futboldan ,Fenerbahceden soğudum :)

alexdemahsum

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Bir Fenerbahce'li olarak bu adamın yine başkan seçilmesini anlamış değilim.Şike yaptı , Diğer takımlarla düşman etti ,Geldiği günden beri hep yanlış transferler yaptırarak kulubu milyon dolar zararlara soktu ( Siz teknikdirektor yaptı desenizde Aziz yıldırım yapar transferi coğunlukla ). Türk sporuna ve Fenerbahce'ye ne katkılar yaptı ? Kulubun sahibi gibi bir edayla calışanını azarlıyor ( kaba tabirlerle ) Her kelimesinde kin , öfke , düşmanlık var..Bundan 5 yıl öncesine kadar Fanatik Fenerbahce taraftarıydım bu adam yüzünden Futboldan ,Fenerbahceden soğudum :)

Ben 5 senedir soğudum fenerden. En son hareketi Alexi göndermesi ipleri kopardı zaten. Şimdi kim sorsa takım tutmuyorum yada semtimin takımı kasımpaşalıyım diyorum. Gerçekten bu adamı seçenlerin anlayabildiğim tek nokta çıkar ilişkisi. 2005te çıkıp 2010a kadar 20. şampiyonlugumuzu alacağımıza söz veriyorum deyip sözünü yerine getirmeyen başkandan bişey beklenilmez.

yigott

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Fenerbahçe senin canını yaktı sanırım baya bi! Tuttuğun aciz takımının stresini anca Fener'e laf atarak mı üzerinden atıyorsun?

Ne alakası var anlayamadım ?Aziz yıldırım Şike yaptı bunu herkez onayladı UEFA,CAS,Türkiye Bilmem kaçıncı Ağır Ceza mahkemesi vs vs...

Mustafa denizli fenerbahceyi sampiyon yağtıgında Aziz Yıldırımın Çıkıp Sen Fenerbahceyi Mustafa Denızlımı Sampiyon yaptı Ben yaptım demesi ,Araba Çalmaya Gittiniz Anahtarı Soktunuz Çalıştırmadan Vazgeçip Geri Döndünüz Şimdi Bu Suçmu demesi bunlar sıke yaptıgının da ayrı bı kanıtı zaten...

Ayrıca Bi haber vereyim ben GALATASARAY lıyım Son 2 yılın Şampiyonu olan GALATASARAY pek aciz bi yanı yok...

Genero

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Aklı başında Fenerbahçe'linin söyleyeceği şey değil bunlar. Aziz Yıldırım gibi düşünmeyin arkadaşlar. Herkesi düşman, hain vs. görmekten vazgeçin.

gayet aklım başımda.. aday var aday var..maa'nın aday olması bile yüzsüzlüktür.3 temmuz sürecinde yapmadığını bırakmadığı gibi kulübe bir dünya maddi manevi sıkıntıya sokmuştur..

birgün çıkıpta bu kupada şaibe var diyen adam ertesi gün çıkıp ben adaydım kupa alın teridir diyor.. bu ne iş yani

Son_Mohikan

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bence Mehmet Ali Aydınlar beklediğinden daha fazla oy aldı.
Düşünün Aziz Yıldırım 1998'den beri Fenerbahçe başkanı, külubu değiştirmek için çok çok vakti olmuştur.
Delegeleri etkilemek için de, kendi adamlarını sağa sola yerleştirmek için de...
Mehmet Ali Aydınlar'dan daha düşük bir oy bekliyordum.
Kimse baştan yenildiğini kabul etmez, daha doğrusu bu kadar oy alacağını bilse bile alacam demez..

|BeyabaN|

Profesör
Reaksiyon puanı
9
sırf bu tür tartışmaların bitmesi için ve temiz bir sayfa açılması için adı hiç duyulmamış birisinin başkan olmasını istedim. (imkansız olsada)
ne diyelim, hakkımızda hayırlısı.

Dea

Profesör
Reaksiyon puanı
35
Boşuna Şeçmiyorlar Herhalde Para Var Huzur Var :D

Aretios

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Bu feneri zaten bı bu adam raya souyor arkadaş baskası hava aynı gs terim ikilisi gibi

hayırlı olsun ne dıyelım ....