Max. 1000 TL Telefon tavsiyeleri

+bahadir

Asistan
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar kardeşime max. 1000 tl lik telefon bakıyoruz gm discovery hariç f/p cihaz önerirseniz çok sevinirim

wusti007

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bana nexus 4 önermişlerdi arkadaşım bir bak dedim ben para kıyıpta alamadım c6-01 nokia aldım özellikleri işimi görüyor diye

+bahadir

Asistan
Reaksiyon puanı
0
bana nexus 4 önermişlerdi arkadaşım bir bak dedim ben para kıyıpta alamadım c6-01 nokia aldım özellikleri işimi görüyor diye

evet arkadaşım bizde nexus 4 ve LG 4x hd üzerine yoğunlaşmıştık ama nexus 4 kamera bekleneni vermiyormuş ve konuşurken cızırtı geliyormuş

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Nexus 4, Xperia SP, Samsung Galaxy S4 mini. 1000TL'ye en yakın şu an nexus 4. Performansı iyi ama ses ve kamerada birazcık geri diyorlar. Ben açıkçası o fiyat bandında çok farkedeceğini düşünmüyorum. Bir de Lumia 720 var. O kamerada açık ara öndedir. Ses kalitesi de öyle. Ama pek oyunu yok.

fatihrednight1

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Bu konu ile ilgili bir sürü konu var.O konulara da bakmanı tavsiye ederim.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Öncelikle merhaba.. Ben Lumia alana kadar sık sık telefon değiştirirdim fakat lumia müthiş bişey piyasadaki lüx seviye android de denedim 4 ay galaxy s3 kullandım ikinci telefon almayı düşünüyordum lumia 520 aldım fiyatı çok olmasını istememiştim inan s3 ten daha iyi daha hızlı çalışıyor ve daha stabil şuanki f/p ürünlerinin en iyisi diyebilirim.. s3 kanser etti beni o yüzden sattım onu iyiki kurtulmusum:) Bugünlerde Lumia 925 almayı düşünüyorum malum iki telefon kullanmam gerekiyor :S şuan l520 var ve süper diyebilirim ama max 1000tl demişsin ben sana l720 yada l820 öneririm 720 pili daha iyi fakat teknik olarak 820 az daha üstün görünüyor :) 520ile 720 arasında hiç fark yok çünkü işlemci ve ram lari aynı.. windows phone alırsan Htc önermem çünkü harita konusunda ve kamera konusunda nokianın yanına yaklaşamıyor yani uzun lafın kısası Microsoft ile Nokia :thumbup:

melodileriyakar

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Nexus 4. Bi kere Nexus serisinden, değerinin altına satılan bi telefon bence. Ben olsam bunu alırdım, tam bir f/p telefonu.