Windows 8.1 Pro RTM MSDN Volume Türkçe (Ojinal Final MSDN)

basbeLası

Dekan
Reaksiyon puanı
47
Kaynağın türkdepo olduğunu söyleseydin keşke...

Türkdepo üyeliği olanlar varsa kendi hesabından girip bu dosyayı indirsin aksi takdirde üstteki linkten indirip daha sonra da kendi Türkdepo üyeliğiniz ile bir şeyler indirirseniz iki farklı passkey aynı ip ile kullanılacağından 2 hesap kullanıyormuşsunuz gibi bir kanıya varılıp hesabınız silinebilir.

Başlıkta verdiğim ilk linkler de henüz türkdepo da yoktu, sonradan ekLendi..

Furkangok

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
REatil sürüm ne demek diğer konuadaki 17 ekim falan ne farkı var bunla onun

cexen

Asistan
Reaksiyon puanı
11
Bu iyi oldu 32 biti indirmiştim. 64 üde bu linkten alacağım kısmetse
teşekkür ederim tek torrent için. 1 M hızı gördüm biraz yavaş ama olsun diğerinden 1000 kat iyidir.

Yukarıda ki Mesaj da 32 Bit Gibi Tek Olarak verdim.

64 Bit İndirenler Buradan İndirsinler, Yabancı Siteler Bizimkini İndirmedikleri için Seed Olayı Gerçekleşmiyor..

64 Bit (Torrent)

http://s3.dosya.tc/server12/heKdni/W...N.torrent.html

32 Bit (Torrent)

http://s3.dosya.tc/server12/sEDYzG/O...t.torrent.html

basbeLası

Dekan
Reaksiyon puanı
47
Bu iyi oldu 32 biti indirmiştim. 64 üde bu linkten alacağım kısmetse
teşekkür ederim tek torrent için. 1 M hızı gördüm biraz yavaş ama olsun diğerinden 1000 kat iyidir.

İndirenler Direkt Siliyor, Kimse Seed vermiyor, Şu an birkaç Seed var, daha da hızlanacaktır.

ozerxcom

Profesör
Reaksiyon puanı
14
REatil sürüm ne demek diğer konuadaki 17 ekim falan ne farkı var bunla onun

VL eL değmemiş sürümdür, kuruLumda seriaL istemez..

Release Date: 10/17/2013

http://technet.microsoft.com/subscr...Languages=tr&PageSize=10&PageIndex=0&FileId=0

Diğer 17 Ekim isoya ayak mı değmiş :)

Pro VL sürüm şirketler için toplu lisanslama yöntemi kullanıp etkinleştirilen sürümdür. MSDN sürüm olduğu için son kullanıcı perakende sürüm değildir. Bir nevi beta gibi. Çünkü, üye developerslara gönderilir. (Geliştirici) İçerisinde Media Center yoktur. Kurarken lisans girmesenizde, kurduktan sonra bir lisans ile etkinleştirmek zorundasınız. Pro lisans yedekleriniz bunda çalışmaz. Pro sürüm lisanslarınız bu sürümü etkinleştirmez. İnternetten çalışan VL Mak key bulmak zorundasınız. Bulabilirseniz. Ayrıca MSDN sürüm olduğu için iso daha büyük. Çünkü gereksiz bir takım araçlar barındırır. Sonuç olarak isteyen istediğini indirir. El değmiş ayak değmiş :D

basbeLası

Dekan
Reaksiyon puanı
47
VL demek satışa sunulan sürüm, Yani başlangıçta diğer pro gibi key istemez.. Daha önceden windows 8.1 pronun lisans (backup) alan arkadaslar rahatlıkla VL sürümünü kurabilir, Lisans çalışıyor... OrjinaL FULL MSDN FİNAL sürümdür, Sadece media center, yoktur.. Pro sıfır bilgisayarda satılan sürümdür, Bu sürümden tek farkı VL'nin başlangıçta key istememesi. İnternette dolaşan bir sürü pro var, ancak bunların CRC32 MD5 SHA1 Değerlerini kimse yazmıyor, Şu an güvenilir ve beklenen sürüm bu..

Arkadaşın yayınladığı pro yu kuranlar orjinal lisasnlarını etkileştiremediklerini söylüyorlar.. Orta da CRC32 MD5 SHA1 Değerleri de yok..

http://technet.microsoft.com/subscriptions/downloads#searchTerm=&ProductFamilyId=524&Languages=tr&PageSize=10&PageIndex=0&FileId=0

ozerxcom

Profesör
Reaksiyon puanı
14
VL demek satışa sunulan sürüm, Yani başlangıçta diğer pro gibi key istemez.. Daha önceden windows 8.1 pronun lisans (backup) alan arkadaslar rahatlıkla VL sürümünü kurabilir, Lisans çalışıyor... OrjinaL FULL MSDN FİNAL sürümdür, Sadece media center, yoktur.. Pro sıfır bilgisayarda satılan sürümdür, Bu sürümden tek farkı VL'nin başlangıçta key istememesi. İnternette dolaşan bir sürü pro var, ancak bunların CRC32 MD5 SHA1 Değerlerini kimse yazmıyor, Şu an güvenilir ve beklenen sürüm bu..

Arkadaşın yayınladığı pro yu kuranlar orjinal lisasnlarını etkileştiremediklerini söylüyorlar.. Orta da CRC32 MD5 SHA1 Değerleri de yok..

http://technet.microsoft.com/subscriptions/downloads#searchTerm=&ProductFamilyId=524&Languages=tr&PageSize=10&PageIndex=0&FileId=0

PRO VL satışa sunulan sürüm mü demek. Arkadaşım bilmiyorsan herkesi yanlış yönlendirme :)

RTM sürüm senini o dedğin.

VL (Volume License).

17 ekim iso sadece orjinal lisansı olanların indirp kurabilieceği iso. Nette hiç bir yerde yok farkındaysan. MSDN sürüm olmadığı için SHA1 değerlerini karşılaştıramazsın. MSDN sürüm olmadığı için tercih edilir o. :)

Hayır burda sanki benm paylaştığım isoyu daha çok kişi indirince para mı veriyorlar bana. Fakat bilgi verirken yanlış bilgi verme.

basbeLası

Dekan
Reaksiyon puanı
47
PRO VL satışa sunulan sürüm mü demek. Arkadaşım bilmiyorsan herkesi yanlış yönlendirme :)

RTM sürüm senini o dedğin.

VL (Volume License).

17 ekim iso sadece orjinal lisansı olanların indirp kurabilieceği iso. Nette hiç bir yerde yok farkındaysan. MSDN sürüm olmadığı için SHA1 değerlerini karşılaştıramazsın. MSDN sürüm olmadığı için tercih edilir o. :)

VL sürüm sadece technet üyeleri tarafından indirebiliyor, ilk satışa sunulan sürüm de budur.. Pro da sıfır bilgisayarda satılan sürümdür, yazmışım ama, anlamışsınız, Gelir gelmez, niye tutuştuğunuzu da alamadım. isteyen istediğini indirsin.

JohanGielen

Asistan
Reaksiyon puanı
2
bu konuda müzdarip olanlara programsız bir yöntem ile lisans süresi uzatma yolunu gösterebilirim p.m atın yeter.
1 gün boyunca uğraşıp yolunu buldum.skype ile full benim dediğim yöntem ise skype'i aramadan tıklama ile uzatır aylarca.

ustam banada pm atabilirmisin? bende 32bit sürümünü burdan indirmeye başladım :) şimdiden teşekkürler

- - - Mesaj Güncellendi - - -

öncelikle paylaşım için teşekkürederim ustam sorum olacaktı?

1 - indirdiğimiz ISO dosyasının CRC32 MD5 SHA1 değerlerini nasıl görebilirim yanlış anlama sana güvenmemek anlamında değil bundan öncede işletim sistemleri indiriyorum merak edityorum bir program varmıdır?

2 - etkinleştirme için bu konuda arkadaşın paylaştığı yöntem dışında başka bir yöntem varmı bildiğin?

basbeLası

Dekan
Reaksiyon puanı
47
ustam banada pm atabilirmisin? bende 32bit sürümünü burdan indirmeye başladım :) şimdiden teşekkürler

öncelikle paylaşım için teşekkürederim ustam sorum olacaktı?

1 - indirdiğimiz ISO dosyasının CRC32 MD5 SHA1 değerlerini nasıl görebilirim yanlış anlama sana güvenmemek anlamında değil bundan öncede işletim sistemleri indiriyorum merak edityorum bir program varmıdır?

2 - etkinleştirme için bu konuda arkadaşın paylaştığı yöntem dışında başka bir yöntem varmı bildiğin?

Burda ki programı indirip, kurduktan sonra, Buradan indirdiğiniz iso dosyanın üzerine sağ tıklayarak özellikler deyin, ikinci sıradan SHA1 değerlerinden bakabilirsiniz.. Bu değerler dijital parmak izi gibidir, hiç bir şekilde değiştirelemez.. Bu değerleri bildiğimiz için en güvenilir ve beklenen sürüm budur, Windows 7 çıktığında MSDN sürümünü yüklemiştim, hala da kullanıyorum, Bir kere bile format atmadım. VL sürümlerin diğer sürümlerden tek farkı, Media centerin yüklü olmaması. İnternette bir sürü windows 8.1 dolaşıyor ancak, bunların hiç birinin CRC32 MD5 SHA1 değerleri verilmiyor, Windows 8.1 17 ekimde ilk update yoluyla kullanıcılara sunuldu, 18 ekimde ise dijital satışa başlandı, Şu an ülkemizde DVD şeklinde windows 8.1 yok, o bakımdan en güvenilir sürüm bu.. Ayrıca MSDN sürümler, kurulumda key istemezler..

http://downloads.implbits.com/v1/content/g4LVQJ5NkVoeGeX3aTop6/HashTab v5.1.0.23 Setup.exe

Buradan değerleri karşılaştırın.. 32 Bit 64 Bit Değerleri farkLı oLur.. Crack işine karışmam..

http://technet.microsoft.com/subscr...Languages=tr&PageSize=10&PageIndex=0&FileId=0

21kl83r.jpg

basbeLası

Dekan
Reaksiyon puanı
47
Arkadaşımız beta dedi, Bir çok kişinin kafası karışmış olabilir, MSDN sürümler kesinlikle beta değil, final sürümlerdir, Pro VL iLe Pro arasında ki tek fark Pro VL de media center yok.. Bir diğer fark ise Pro VL toplu lisans sözleşmesi gerektirir Pro ise gerektirmez ve Pro VL kurulum da seriaL istemez..

Buradan karşılaştırmalara bakın. Enterprise de MSDN VL Sürümdür.. Gördüğünüz gibi VL sürümler bir beta olmadığı gibi diğer sürümlerden bir farkı yok, fazlalığı var.. Şu an piyasa da indirebileceğiniz en güvenli sürümünde bu olduğunu unutmayın..

tygj6.png

basbeLası

Dekan
Reaksiyon puanı
47
Bu konuda biraz daha detaylı bilgi vereyim, Kimsenin aklında soru işareti kalmasın.

Enterprise'yi, Windows 7'nin ultimatesi gibi düşünebilirsiniz çünkü, daha gelişmiş özelliklere sahiptir, En büyük özelliği ise windows to go özelliğine sahip olması, windows to go özelliği ile, flash diskinize sisteminizi kopyalayıp, istediğiniz yere götürebilirsiniz, Başka birgisayarda bunu kullanabilirsiniz.. Pro VL gelince, Pro VL media center ekleyip kullanamazsınız, Aynı şekil de enterprise de kullanamazsınız, Media centeri sadece pro da kuLLanabiLirsiniz. Pro iLe Pro VL arasında ki tek fark bu ve lisanslama. Bunları söylememin sebebi Pro VL'nin söylendiği gibi bir beta olmadığını herkesin bilmesini sağlamak.

karaali63

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
iyi günler ben indirdim 64 bit olan sürümü kurdum sorun yok benim merak ettiğim bu VL sürümmü nasıl anlayacağız VL olduğunu + etkinleştirme nasıl olacak

basbeLası

Dekan
Reaksiyon puanı
47
iyi günler ben indirdim 64 bit olan sürümü kurdum sorun yok benim merak ettiğim bu VL sürümmü nasıl anlayacağız VL olduğunu + etkinleştirme nasıl olacak

Gerekli her açıklamayı yaptım, Sayfanın yukarısına bakın detaylı açıklama var, Bu yasal olduğu için paylaşımını yaptım, Bu sayfa aLtında etkinleştirme, aktivasyon, crack gibi istekler de buLunmayın Lütfen.

VL Sürüm olduğunu buradan bakabilirsiniz, Aynı şekilde SHA değerlerini kontroL edebiLirsiniz.. Bu konu hakkında yukarıda daha detaylı açıklamam var..

karaali63

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Windows 8.1 Pro VL (x64) - DVD (Turkish) 3640 MB

burda 3640 MB yazıyor ben indirdim rar dan çıkardım 3.55 mb yazıyor bu normalmı acaba

basbeLası

Dekan
Reaksiyon puanı
47
Windows 8.1 Pro VL (x64) - DVD (Turkish) 3640 MB

burda 3640 MB yazıyor ben indirdim rar dan çıkardım 3.55 mb yazıyor bu normalmı acaba

Güzel kardeşim, 3,55 MB değil, 3,55 GB yazıyor, Siz yanlış okumuşsunuz iyice bakın, MB olarak hesaplarsak 3640 MB oLuyor..

benianla

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Ben şimdi indireceğim ama kafam karıştı. Ben şimdi Pro mu indireceğim yoksa Pro VL mi? Pro VL mi üstün yoksa Pro mu?

karaali63

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ben pro vl sürümünü indirdim 64 bit ve şu ürün anahtarını NTTX3-RV7VB-T7X7F-WQYYY-9Y92F girdim değerlendirme kopyası.geçerlilik süre sonu 16.1.2014. yazıyor winver çalıştırdığımda bu ne anlama geliyor

basbeLası

Dekan
Reaksiyon puanı
47
ben pro vl sürümünü indirdim 64 bit ve şu ürün anahtarını NTTX3-RV7VB-T7X7F-WQYYY-9Y92F girdim değerlendirme kopyası.geçerlilik süre sonu 16.1.2014. yazıyor winver çalıştırdığımda bu ne anlama geliyor

Pro VL başlangıçta key istemez, O tarihten sonra etkinleştirme yapmazsanız bilgisayarınız saatte bir kapanacaktır..

alican266

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
s.a herkese iyi forumlar üstad torentleri yenilermisin rica etsem

basbeLası

Dekan
Reaksiyon puanı
47

alican266

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Linkleri yenilemeye gerek yok, Bir çok türk torrent sitesine yüklendi zaten. Enterprise sürümünü isteyen varsa http://thepiratebay.org/ sitesinde arama kısmından basbeLasi veya turkish olarak arattığında çıkacaktır. Linkleri yeniledim hesabım olduğu için kolay silinmeyecektir.

32 Bit

http://dc195.gulfup.com/B4h91.torre...12d33326269742d7475726b6973682e746f7272656e74

64 Bit

http://dc140.gulfup.com/vP5e1.torre...12d36346269742d7475726b6973682e746f7272656e74

saol hocam da bu enterprise sürümü hiç inmiyor bile seed yok heralde :)