- Konuyu başlatan
berktan1203
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0
peki 16 gb haızanın kaç gb ını kullanır sistemBilgisayara USB yoluyla bağlayarak aktarabilirsin.
peki 16 gb haızanın kaç gb ını kullanır sistemBilgisayara USB yoluyla bağlayarak aktarabilirsin.
güncelleme alıyo mu optimus gTamda 1200 liraya optimus g var hepsiburadada bence kaçırma fırsatı.16gb yetmez nexus 4 hafıza kartı da almıyor zaten en mantıklısı optimus g bence gene de sen bilirsin.
Orası bilinmez ben pek takmıyorum bu güncelleme olayını telefon mevcut sürümde düzgün çalışıyorsa gerek yoktur zaten güncellemeye.Mesela g2nin bir güncelleme alması şart kamerasında birkaç ufak tefek sorun var ama gyi bilemem onu kullanan arkadaşlara sormak lazım.güncelleme alıyo mu optimus g
soralım burdanOrası bilinmez ben pek takmıyorum bu güncelleme olayını telefon mevcut sürümde düzgün çalışıyorsa gerek yoktur zaten güncellemeye.Mesela g2nin bir güncelleme alması şart kamerasında birkaç ufak tefek sorun var ama gyi bilemem onu kullanan arkadaşlara sormak lazım.
3 er saat desek daha dogru olur
3 mü ben 32 diye biliyorum
ben yanlış yazdım 32 evet
- - - Mesaj Güncellendi - - -
evet 32 ben yanlış yazdım3 mü ben 32 diye biliyorum.
32 ise micro sd ye gerek yok bence![]()
peki optimus g 3 er saatten 1 günü çıkarabilir miO zaman bir günü çıkarmaz.Ama ikişer saat dersek belki.
sen nexus 4 mü kullanıyosunnexus 4 kraldır baba
peki optimus g 3 er saatten 1 günü çıkarabilir mi
note 2 yi beğenmedim bide samsung malum plastik resmen güvenemiyorum optimus g de 1 günü çıkaramazsa nexus 4 alıyım daha iyi hemde bench marklarda nexus 4 öndeHayır.Eğer uzun ömürlü(Batarya olarak.) bir telefon istiyorsan Note 2'e bak derim.Sesi,kamerası falanda gayet güzel.Ama fiyatı 1350 Tl ve civarı.
Evet ama s4 minide pil 2 gün gidiyor ben 2-3 hafta sonra almayı düşünürum hepsiburadadan. Hem kızıl ötesi portu var hemde kutudan kulalık çıkıyor hemde 950 tlye 1.5 gb ram 1.7 çift çekirdek li telefon alıyorsun.note 2 yi beğenmedim bide samsung malum plastik resmen güvenemiyorum optimus g de 1 günü çıkaramazsa nexus 4 alıyım daha iyi hemde bench marklarda nexus 4 önde
ama nexus 2 gb ram 1.5 ghz canavar gibi telefonEvet ama s4 minide pil 2 gün gidiyor ben 2-3 hafta sonra almayı düşünürum hepsiburadadan. Hem kızıl ötesi portu var hemde kutudan kulalık çıkıyor hemde 950 tlye 1.5 gb ram 1.7 çift çekirdek li telefon alıyorsun.
Ayrıca pil değiştirilebilir olduğundan pili çıkartak yolculukta daha iyi olur ve 64 gb a kadar micro sd desteğide var.
bench marklarda s4 miniye fark atıyoEvet ama s4 minide pil 2 gün gidiyor ben 2-3 hafta sonra almayı düşünürum hepsiburadadan. Hem kızıl ötesi portu var hemde kutudan kulalık çıkıyor hemde 950 tlye 1.5 gb ram 1.7 çift çekirdek li telefon alıyorsun.
Ayrıca pil değiştirilebilir olduğundan pili çıkartak yolculukta daha iyi olur ve 64 gb a kadar micro sd desteğide var.
ama nexus 2 gb ram 1.5 ghz canavar gibi telefon
ama nexus 2 gb ram 1.5 ghz canavar gibi telefon
bench marklarda s4 miniye fark atıyo
note 2 yi beğenmedim bide samsung malum plastik resmen güvenemiyorum optimus g de 1 günü çıkaramazsa nexus 4 alıyım daha iyi hemde bench marklarda nexus 4 önde
öyle düşünürsen s4 mini almaktansa xperia sp alırsınEvet ama biri 4 biri 2 çekirdekli.
ben hafta soonu bimeks e gittim inceledim nexus 4 ü kamerasını o kadar kötü bulmadım fakat pil konusu tamamen muammaTamam,peki.Testleri bir yana bırakalım.Güncelleme konusunu dert ediyorsan ve ses ile kameraya razıyım,katlanırım diyorsan Nexus 4 al.
öyle düşünürsen s4 mini almaktansa xperia sp alırsın
ama biri adrena 305 diğeri adreno 320 diye biliyorumOnunda ekranı tft kulalıkları vasat ve kamerası yetersiz denedim ve söylüyorum. Ayrıca s4 minide 1.5 sp de 1gb ram var s4 minide daha güçlü işlemcivar sp de sadece altta led var o kadar.
öyle düşünürsen s4 mini almaktansa xperia sp alırsın
ben hafta soonu bimeks e gittim inceledim nexus 4 ü kamerasını o kadar kötü bulmadım fakat pil konusu tamamen muamma
ama biri adrena 305 diğeri adreno 320 diye biliyorum
s4 mini iyi güzel ama güncelliğini kaybedebilir yoksa benimde ilk istediğim telefon s4 miniydiEğer uzun ömürlü telefon istiyorsan pili çıkarılabilir al sırf bu yüzden htc one miniden vazgeçtim. Normal bir lityum ion pil 1-1.5 sene idare eder ama sonra pilin ömrü biter. Pili değiştirmek için verceğin paraya yazık.
Evet ama s4 minide pil 2 gün gidiyor ben 2-3 hafta sonra almayı düşünürum hepsiburadadan. Hem kızıl ötesi portu var hemde kutudan kulalık çıkıyor hemde 950 tlye 1.5 gb ram 1.7 çift çekirdek li telefon alıyorsun.
benim telefona ilk yükleyeceğim oyun asphalt 7 s4 minide ufak kasmaları oluyomus fakat xperia sp de ekran yağ gii kayıyomuşEvet evet haklısın. Ama herzaman üst model iyi çalışmaz her telefonda. Adreno 305 qhd ekranlarda kendini en iyi gösterir. Yani real racin 3 te falan takılma yapmaz.
Emin değilim ama şöyle birşey var: telefonun hangi sürümde en iyi çalışıyorsa pilinde fazla gider performansıda iyileşir arayüzde hızlı çalışır. Onun için güncellemeyi kafana takma bence.s4 mini iyi güzel ama güncelliğini kaybedebilir yoksa benimde ilk istediğim telefon s4 miniydi
güncellemeyi kafaya takmasam direk sp alırımEmin değilim ama şöyle birşey var: telefonun hangi sürümde en iyi çalışıyorsa pilinde fazla gider performansıda iyileşir arayüzde hızlı çalışır. Onun için güncellemeyi kafana takma bence.
benim telefona ilk yükleyeceğim oyun asphalt 7 s4 minide ufak kasmaları oluyomus fakat xperia sp de ekran yağ gii kayıyomuş