Max 1200 tl ye alınabilecek en iyi telefon

sevket_19

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Tamda 1200 liraya optimus g var hepsiburadada bence kaçırma fırsatı.16gb yetmez nexus 4 hafıza kartı da almıyor zaten en mantıklısı optimus g bence gene de sen bilirsin.

sevket_19

Doçent
Reaksiyon puanı
0
güncelleme alıyo mu optimus g
Orası bilinmez ben pek takmıyorum bu güncelleme olayını telefon mevcut sürümde düzgün çalışıyorsa gerek yoktur zaten güncellemeye.Mesela g2nin bir güncelleme alması şart kamerasında birkaç ufak tefek sorun var ama gyi bilemem onu kullanan arkadaşlara sormak lazım.

berktan1203

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Orası bilinmez ben pek takmıyorum bu güncelleme olayını telefon mevcut sürümde düzgün çalışıyorsa gerek yoktur zaten güncellemeye.Mesela g2nin bir güncelleme alması şart kamerasında birkaç ufak tefek sorun var ama gyi bilemem onu kullanan arkadaşlara sormak lazım.
soralım burdan

- - - Mesaj Güncellendi - - -

optimus g de 3 gb hafıza vardı dimi bide microsd kart takılamıyor

S

SDN Okuru

SDN Okuru
16 GB'ın yetmiyecek bir tarafı yok bence. Galiba nexus 4'de 12 GB boş oluyor. Bir real racing 3 yüklesen bir asphalt 8 bir kaç da basit oyun yüklesen 6-8 GB yer kalır. Senin müzik arşivin ne kadar? Video arşivin ne kadar? Ne kadarını telefonuna atacaksın? Ona göre hesapla. Benim saydığım oyunlarla ilgin yoksa çok rahat yeter bence. İlgin yoksa zaten git Lumia al. ister Lumia 720 ister Lumia 925....

K /\ /\ N

Profesör
Reaksiyon puanı
84
3 mü ben 32 diye biliyorum.

32 ise micro sd ye gerek yok bence :)

berktan1203

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
3 mü ben 32 diye biliyorum

ben yanlış yazdım 32 evet

3 mü ben 32 diye biliyorum.

32 ise micro sd ye gerek yok bence :)
evet 32 ben yanlış yazdım

O zaman bir günü çıkarmaz.Ama ikişer saat dersek belki.
peki optimus g 3 er saatten 1 günü çıkarabilir mi

berktan1203

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hayır.Eğer uzun ömürlü(Batarya olarak.) bir telefon istiyorsan Note 2'e bak derim.Sesi,kamerası falanda gayet güzel.Ama fiyatı 1350 Tl ve civarı.
note 2 yi beğenmedim bide samsung malum plastik resmen güvenemiyorum optimus g de 1 günü çıkaramazsa nexus 4 alıyım daha iyi hemde bench marklarda nexus 4 önde

K /\ /\ N

Profesör
Reaksiyon puanı
84
note 2 yi beğenmedim bide samsung malum plastik resmen güvenemiyorum optimus g de 1 günü çıkaramazsa nexus 4 alıyım daha iyi hemde bench marklarda nexus 4 önde
Evet ama s4 minide pil 2 gün gidiyor ben 2-3 hafta sonra almayı düşünürum hepsiburadadan. Hem kızıl ötesi portu var hemde kutudan kulalık çıkıyor hemde 950 tlye 1.5 gb ram 1.7 çift çekirdek li telefon alıyorsun.

Ayrıca pil değiştirilebilir olduğundan pili çıkartak yolculukta daha iyi olur ve 64 gb a kadar micro sd desteğide var.

berktan1203

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Evet ama s4 minide pil 2 gün gidiyor ben 2-3 hafta sonra almayı düşünürum hepsiburadadan. Hem kızıl ötesi portu var hemde kutudan kulalık çıkıyor hemde 950 tlye 1.5 gb ram 1.7 çift çekirdek li telefon alıyorsun.

Ayrıca pil değiştirilebilir olduğundan pili çıkartak yolculukta daha iyi olur ve 64 gb a kadar micro sd desteğide var.
ama nexus 2 gb ram 1.5 ghz canavar gibi telefon

bench marklarda s4 miniye fark atıyo

fatihrednight1

Doçent
Reaksiyon puanı
1

Tamam,peki.Testleri bir yana bırakalım.Güncelleme konusunu dert ediyorsan ve ses ile kameraya razıyım,katlanırım diyorsan Nexus 4 al.

berktan1203

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Evet ama biri 4 biri 2 çekirdekli.
öyle düşünürsen s4 mini almaktansa xperia sp alırsın

Tamam,peki.Testleri bir yana bırakalım.Güncelleme konusunu dert ediyorsan ve ses ile kameraya razıyım,katlanırım diyorsan Nexus 4 al.
ben hafta soonu bimeks e gittim inceledim nexus 4 ü kamerasını o kadar kötü bulmadım fakat pil konusu tamamen muamma

K /\ /\ N

Profesör
Reaksiyon puanı
84

Onunda ekranı tft kulalıkları vasat ve kamerası yetersiz denedim ve söylüyorum. Ayrıca s4 minide 1.5 sp de 1gb ram var s4 minide daha güçlü işlemcivar sp de sadece altta led var o kadar.

berktan1203

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Onunda ekranı tft kulalıkları vasat ve kamerası yetersiz denedim ve söylüyorum. Ayrıca s4 minide 1.5 sp de 1gb ram var s4 minide daha güçlü işlemcivar sp de sadece altta led var o kadar.
ama biri adrena 305 diğeri adreno 320 diye biliyorum

K /\ /\ N

Profesör
Reaksiyon puanı
84

ben hafta soonu bimeks e gittim inceledim nexus 4 ü kamerasını o kadar kötü bulmadım fakat pil konusu tamamen muamma

Eğer uzun ömürlü telefon istiyorsan pili çıkarılabilir al sırf bu yüzden htc one miniden vazgeçtim. Normal bir lityum ion pil 1-1.5 sene idare eder ama sonra pilin ömrü biter. Pili değiştirmek için verceğin paraya yazık.

K /\ /\ N

Profesör
Reaksiyon puanı
84
ama biri adrena 305 diğeri adreno 320 diye biliyorum

Evet evet haklısın. Ama herzaman üst model iyi çalışmaz her telefonda. Adreno 305 qhd ekranlarda kendini en iyi gösterir. Yani real racin 3 te falan takılma yapmaz.

berktan1203

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Eğer uzun ömürlü telefon istiyorsan pili çıkarılabilir al sırf bu yüzden htc one miniden vazgeçtim. Normal bir lityum ion pil 1-1.5 sene idare eder ama sonra pilin ömrü biter. Pili değiştirmek için verceğin paraya yazık.
s4 mini iyi güzel ama güncelliğini kaybedebilir yoksa benimde ilk istediğim telefon s4 miniydi

K /\ /\ N

Profesör
Reaksiyon puanı
84
Aynı şekilde adreno 320 -325 hd ful hd ekranlarda iyi performan gösterir ama 1 gb ram xperia sp de olmamış hele hele hd ektanlı iken.

fatihrednight1

Doçent
Reaksiyon puanı
1

Afedersin de,bütçen varken S4 mini almak tam bir saçmalık.Kesinlikle bütçeniz varken mini telefonlar almanızı tavsiye etmiyorum arkadaşlar.Boşa paranız gider.(Yalnız,bazı ayrıcalıkların dışında.Şöyle açıklıyım:S3 ile Htc One Mini'yi düşünelim.
Eğer performans,ekran istiyorsan S3.
Ama ses,stabilite,dayanıklılık istiyorsan Htc One Mini.)

berktan1203

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Evet evet haklısın. Ama herzaman üst model iyi çalışmaz her telefonda. Adreno 305 qhd ekranlarda kendini en iyi gösterir. Yani real racin 3 te falan takılma yapmaz.
benim telefona ilk yükleyeceğim oyun asphalt 7 s4 minide ufak kasmaları oluyomus fakat xperia sp de ekran yağ gii kayıyomuş

K /\ /\ N

Profesör
Reaksiyon puanı
84
s4 mini iyi güzel ama güncelliğini kaybedebilir yoksa benimde ilk istediğim telefon s4 miniydi
Emin değilim ama şöyle birşey var: telefonun hangi sürümde en iyi çalışıyorsa pilinde fazla gider performansıda iyileşir arayüzde hızlı çalışır. Onun için güncellemeyi kafana takma bence.

berktan1203

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Emin değilim ama şöyle birşey var: telefonun hangi sürümde en iyi çalışıyorsa pilinde fazla gider performansıda iyileşir arayüzde hızlı çalışır. Onun için güncellemeyi kafana takma bence.
güncellemeyi kafaya takmasam direk sp alırım