T800
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 6
Bu filmin reklamını çok yerde gördüm, Kişisel yorumunu alabilir miyim ona göre izlerim belki....
2013 yılında gittiğim ve izlediğim filmler içinde kesinlikle ilk 5'de yer alır bu yapım.![]()
Dün sinemadaydim imdb den 8.6 alan filmi görmek için.Etkileyeciydi bence ama 8.6 etmez.Ama izlediğim en iyi 3D lerden biriydi.
Sonuna kadar katiliyorum abi ama asıl soru 8.6 hak edip etmediği ? Biz 4 kişi gittik en çok ben beğendim içlerinde ama banada 8.6 dan çok 7.6 daha iyi olur gibi geldi2013 yılında gittiğim ve izlediğim filmler içinde kesinlikle ilk 5'de yer alır bu yapım.
tabi ki beğeniler tartışılamaz.Ancak 3D konusunda harikaydı.
bunun yanı sıra , kamera açıları çok iyi kullanılmış ve o atmosferde hissediyorsunuz kendinizi.
kişisel puanım 98/1004 yıllık ayrılıktan sonra, karısı Marie'nin çağırması üzerine Ahmad Tahran'dan Paris'e geri döner. Geliş amacı boşanma davasıyla ilgili belgeleri tamamlamaktır. Kısa süreliğine yaptığı bu ziyaret esnasında eski eşi Marie'nin kızı Lucie'yle son derece sancılı ilişkisinin farkına varır. Bu duruma el koyarak düzeltmek için çaba harcamaya karar veren Ahmad'in uğraşları, eski ve kuytuda kalmış bir sırrın ortaya çıkmasıyla sonuçlanacaktır.