IOS 7 ye Jailbreak yapıp IOS 6 sürümünü yüklenebilir mi

atakan92

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar İp4 iphone kullanıcısı olarak IOS 7 gerçekten çok yavaş.Acaba jailbreak yaptırdıktan sonra sürüm düşürebilir miyim??:confused1:

Ali TEMEL

Profesör
Reaksiyon puanı
92
Sanırsam hiçbir şekilde dönüş yapılamıyormuş :) Ama vardır belki bir çaresi :)

atakan92

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bir çaresi varsa lütfen yardımcı olun arkadaşlar :crying:

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,128
servisi ne diyor? ios'ta roomlama var mı? bence soft brick mi ne olan iphone'lara yapılan işlem varsa o olur belki.

atakan92

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
roomlama ıos a oluyor mu bilmiyorum ama soft brick için imzalar kapalı

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,128
o zaman iphone yetkili servislerde çalışanlara Allah kolaylık versin çoğu kişi düzeltirse servisi düzeltir deyip servise verip ios7'den kurtulmak istiyecek verilen olumsuz cevaplara sert tepki gösterirler...

atakan92

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yabancı bir form sitesinde okudum.Apple ın sitesinden onaylatamadığımız IOS sürümlerini apple sitesinin ip sini hosts üzerinden değiştirebilirsek ipsw yi onaylatabilecek bir siteye yönlendirebiliyormuşuz

drjacob

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
770
Arkadaşlar apple tüm imzaları kapattı ios 7ye geçtikten sonra ios 6 ya geri dönüş yok

ozkan003

Asistan
Reaksiyon puanı
2
[MENTION=368802]atakan92[/MENTION] siz daha önce cihazdan shsh kayıt yedeği aldınız mı eğer aldıysanız geri dönebilirsiniz.

blackdown

Profesör
Reaksiyon puanı
1
jb gelmesini bekle düzeltirsin hatta jb ile performans iyileştirmeleri falan yaparsın bence ios 7 4 ve 4s e çıkmamalıydı 512mb ram ve tek çekirdekli telefonda bu kadar muhteşem ve özellikli bir güncellemenin kasması çok doğal

Milton Sirotta

Profesör
Reaksiyon puanı
4
jb gelmesini bekle düzeltirsin hatta jb ile performans iyileştirmeleri falan yaparsın bence ios 7 4 ve 4s e çıkmamalıydı 512mb ram ve tek çekirdekli telefonda bu kadar muhteşem ve özellikli bir güncellemenin kasması çok doğal
İkisine de çıkması doğru bir adım bence. 4S'te şuan kasma olacağını sanmıyorum. 4'te çok kasma var ama güncellemeyle düzeltirler.

blackdown

Profesör
Reaksiyon puanı
1
İkisine de çıkması doğru bir adım bence. 4S'te şuan kasma olacağını sanmıyorum. 4'te çok kasma var ama güncellemeyle düzeltirler.
çıkması doğru ama çok hatalı bende güncelleme ile giderilir diyorum bu arada canlı duvar kağıdı hiç yok app store da sadece apple ın yaptıkları var ne zaman çıkar

atakan92

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
@atakan92 siz daha önce cihazdan shsh kayıt yedeği aldınız mı eğer aldıysanız geri dönebilirsiniz.

Yok hocam her yolu denedim shsh kaydım yok :)

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Benim de tek tesellim ilerde güncelleştirmeler ile bir çözüme bağlanacağı olması

pumperking

Profesör
Reaksiyon puanı
3
ios 7 ye jailbreak yapabilirsen bana da haber ver :D

konuyu açmadan google'a bir yazsan https://www.google.com.tr/?gws_rd=cr&ei=_lBRUuS9EomStQbY2IDAAg#q=ios+7+jailbreak+%C3%A7%C4%B1kt%C4%B1+m%C4%B1

göreceksin ki jailbreak yapılmıyor. o zaman sorun saçma oldu boş yere forum kirlenmedi.

gel gelelim ios7 den 6 ya dönüş var mı?

yine google amcama sor

https://www.google.com.tr/?gws_rd=cr&ei=_lBRUuS9EomStQbY2IDAAg#q=ios+7+den+ios+6+ya+dönüş

ve yine göreceksin ki apple imzalamaları kapatmış ve hiçbir şekilde geri dönüş yok.
geri dönüş var diyenler ios7 betadan kalma haberler.o sıralar 6.1.4 ün imzası açıktı

Boş sorularla forumu kirletmenin anlamı yok.
Ha ios7 den ios6 ya dönmeye çalıştın hata ile karşılaştın gel sor başımızın üstünde yerin var.yardım ederiz ama bu yaptığın forum kirletmek.

atakan92

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

konuyu açmadan google'a bir yazsan https://www.google.com.tr/?gws_rd=cr&ei=_lBRUuS9EomStQbY2IDAAg#q=ios+7+jailbreak+%C3%A7%C4%B1kt%C4%B1+m%C4%B1

göreceksin ki jailbreak yapılmıyor. o zaman sorun saçma oldu boş yere forum kirlenmedi.

yine google amcama sor

https://www.google.com.tr/?gws_rd=cr&ei=_lBRUuS9EomStQbY2IDAAg#q=ios+7+den+ios+6+ya+dönüş

ve yine göreceksin ki apple imzalamaları kapatmış ve hiçbir şekilde geri dönüş yok.
geri dönüş var diyenler ios7 betadan kalma haberler.o sıralar 6.1.4 ün imzası açıktı

Ha ios7 den ios6 ya dönmeye çalıştın hata ile karşılaştın gel sor başımızın üstünde yerin var.yardım ederiz ama bu yaptığın forum kirletmek.

Sen çok zekisin ya senin bişeyden haberin yok iOS 7 jailbreak yolda senin Google amcan bunamış olsa gerek

FY2005

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
8

yine google amcama sor

İlla Google amcaya mı sorması lazım sdn dayısına soramaz mı? Bu forumun amacı belli: biliyorsan paylaş, bilmiyorsan sor!

pumperking

Profesör
Reaksiyon puanı
3
İlla Google amcaya mı sorması lazım sdn dayısına soramaz mı? Bu forumun amacı belli: biliyorsan paylaş, bilmiyorsan sor!

her önüne gelen konu açsın.
ios7 çıktı mı bilmiyorum.her gün konu açayım ben o zaman.uygun mudur?

Mustafa655

Asistan
Reaksiyon puanı
6
her önüne gelen konu açsın.
ios7 çıktı mı bilmiyorum.her gün konu açayım ben o zaman.uygun mudur?
Haklı olun ya da olmayın bir konu yüzünden bu kadar sert çıkmanız çok yanlış. Hakaret etmemişsiniz belki fakat yazıda mimiklermizi ifade edemediğimizden hakaret gibi gelebilir. ''Lütfen bir dahaki sefere Google'dan araştırıp öyle konu açın vb....'' kibar ifadeleri kullandığınızda kavgasız olarak konuşmaya devam edebilirsiniz. Sonuçta olan olmuş konu açılmış amacımız konu açana kızmak değil bir daha böyle bir yanlışın yapılmasını önlemek :)

melodileriyakar

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

yine google amcama sor

Konu kitlenmediğine göre söylediklerin doğru değil demek ki. Üstelik google ile olcak iş değil bu, bi teknoloji sitesine üye insanlar buldukları her türlü çözümü paylaşmıyorlar sonuçta. Dolayısıyla o bilgiler Google'da görünmüyor paşam. Senin mantığınla bakacak olursak sdn'deki neredeyse tüm içerik Google'da var. Öyleyse kapatıp gidelim hepimiz.

pumperking

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Haklı olun ya da olmayın bir konu yüzünden bu kadar sert çıkmanız çok yanlış. Hakaret etmemişsiniz belki fakat yazıda mimiklermizi ifade edemediğimizden hakaret gibi gelebilir. ''Lütfen bir dahaki sefere Google'dan araştırıp öyle konu açın vb....'' kibar ifadeleri kullandığınızda kavgasız olarak konuşmaya devam edebilirsiniz. Sonuçta olan olmuş konu açılmış amacımız konu açana kızmak değil bir daha böyle bir yanlışın yapılmasını önlemek :)

okuduysan hakaret etmediğimi göreceksin.Dikkatini çekerim deneyip hata alsa sorun çözümüne katkı sağlarım dedim.
öyle birşey ki bu " corsa 1.2 ye 22" jant takıp yakıt tüketimini nasıl düşürürüm?" gibi bir başlık.ilk bir sorgula 22" jant orjinal yaylarla kullanılabilir mi? araç o jantları çeker mi?

diyelim bunlar oldu.sonra gelip sorun çözümleri beraber üretelim.hayali birşey kurgulayıp tekrar ediyorum forumu kirletmenin anlamı yok.

Konu kitlenmediğine göre söylediklerin doğru değil demek ki. Üstelik google ile olcak iş değil bu, bi teknoloji sitesine üye insanlar buldukları her türlü çözümü paylaşmıyorlar sonuçta. Dolayısıyla o bilgiler Google'da görünmüyor paşam. Senin mantığınla bakacak olursak sdn'deki neredeyse tüm içerik Google'da var. Öyleyse kapatıp gidelim hepimiz.

sdn'de olan her içerik aramasını bilene google'da var.arkadaşın sorduğu temel birşey.ios7 untethered jb çıktı mı çıkmadı mı? yukarda benim yazdğım gibi extrem birşey değil.Her akla gelen soruyu konu olarak mı açsın insanlar?Bi yerde dur demeye başlamak gerek.

kaldı ki forum kuralları gereği yeni konu açmadan önce sitede arama yapıp benzer veya aynı konu varlığı araştırılmalıdır

http://forum.shiftdelete.net/sdn-haberleri-makaleleri-yeni/339638-ios-7%27den-geri-donus-yok.html

21.09.2013 konusu.anasayfaya girmiş bir konu.bir yol olsa yazarlarımız belirtirlerdi.
çok uzadı bu konu artık.

saygılarımla.

Mustafa655

Asistan
Reaksiyon puanı
6
okuduysan hakaret etmediğimi göreceksin.Dikkatini çekerim deneyip hata alsa sorun çözümüne katkı sağlarım dedim.
öyle birşey ki bu " corsa 1.2 ye 22" jant takıp yakıt tüketimini nasıl düşürürüm?" gibi bir başlık.ilk bir sorgula 22" jant orjinal yaylarla kullanılabilir mi? araç o jantları çeker mi?

diyelim bunlar oldu.sonra gelip sorun çözümleri beraber üretelim.hayali birşey kurgulayıp tekrar ediyorum forumu kirletmenin anlamı yok.

Mesajımı dikkatli okursanız hakaret ettiğinizi söylemediğimi ve sizi haksız bulmadığımı göreceksiniz. Sadece biraz daha kibar bir dille uyarılması gerektiğinden bahsediyorum lütfen beni doğru anlayın amacım kavga çıkarmak değil.

necessarily

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
müşteri odaklı bir sistem yok. her telefon kullanıcısı istediği versiyonu kullanır bu imza kapatma saçmalığını anlamış değilim. illa başka birşeylere zorluyorlar insanı

S

SDN Okuru

SDN Okuru
kimse demiyo iphone 4 ü bu sekilde ortadan kaldırıp yeni modelini almaya zorluyolar madem kaldırmayacagı bellı bu surumu neden gonderırsın be app... :hammer: :hammer: :hammer:

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşlar,
Bence bir kampanya başlatalım;
Yazılım nedeni ile telefon almak zorunda olan herkes iPhone dışında bir cihaz tercih etsin.
Bu nedir ya!...
İnsanların kanını emiyorlar
Cihazın hiçbir problemi yok, iki numaraçekip yazılım güncellemesi ile canavar gibi cihazlar elimizde patlıyor.
Bunu biz hep beraber başarabiliriz.
Herkes böyle yaparsa kime satacakalar telefonlarını ve yeni yazılımlarını.