Tamam peki saolun.Bide aynen;korkutucu ve zor duruyor.
- - - Mesaj Güncellendi - - -
Aynen.
hTC de çok zor mesela bootloader kilidini açmak için bir taraflarımı yırttım
Tamam peki saolun.Bide aynen;korkutucu ve zor duruyor.
Aynen.
Galaxy gio,hTC One şu an iphone 5
konu nerden nereye geldi ama hepinizin yorumları önemli :yes:
root atmayı bilsem her türlü s3![]()
Hocam bide birşey sorucam:Htc One'da,bazı yerlerdeki denilenler gibi aşırı ısınma ve şarj sorunu var mıydı ?
estağfurullahHaklısın vallaha,kusura bakma kardeşim.Biz kaptırdık gidiyoruz.
Yavaş yavaş öğrenirsin kardeşim.Ama olabilir,illa atamam diyorsan o zaman ya Gmd al ya da S3 al.Ama bence S3 al.Çünkü;Gmd,aslında uzun kullanım için uygun değil.Hiç olmazsa 1 seneden fazla kullanım için uygun değil.
Yok hocam estafurullah.Boşver et.Hem bizlerin sayesinde,ek bilgilerde öğreniyor.Demi ysfakbas kardeşim ?Sonuna kadar haklısın hatta bunu başlatan benim banlasınlar beni![]()
öğrenmeye başlıcamÖğrenirsin merak etme çok zor değil
tabiki bişeyler öğreniyorumYok hocam estafurullah.Boşver et.Hem bizlerin sayesinde,ek bilgilerde öğreniyor.Demi ysfakbas kardeşim ?Ama tabi,bizimde hatalarımız var.Konu hakketten nerden nereye geldi
![]()
Evet alüminyum olduğundan dışı ısınıyordu 15-20 dk kullan anında ısınıyordu sonra 4.2 ile daha iyi oldu çok beğeniyordum ama maddi sıkıntılardan sattım
estağfurullah
hepinizin yorumları önemli,
general mobile discovery 1 sene daysa yeter hemen alırım ama çin malı abi![]()
Tamam hocam saol.Biz bu sohbete özelden devam edelim istersen.Yoksa arkadaşın konusunu hepten işgal etcez.Soru soruyorum,çünkü;almayı düşünüyorum.Çok hoşuma gidiyor.Bir aralar alma kararı almıştım,ama ısınma ve şarj sorunu yüzünden vazgeçmiştim.
Tamam bekle çünkü PM yi açmam lazımbide laptopa format attım 1-2 dk bekle
Tamam hocam saol.Biz bu sohbete özelden devam edelim istersen.Yoksa arkadaşın konusunu hepten işgal etcez.Soru soruyorum,çünkü;almayı düşünüyorum.Çok hoşuma gidiyor.Bir aralar alma kararı almıştım,ama ısınma ve şarj sorunu yüzünden vazgeçmiştim.
Saolasın.Ona bakarsan Samsung'ta çin malı.![]()
Hocam şuan sohbete devam edemicem bende.Çünkü,çıkıcam az sonra.Kısmetse sonra konuşuruz.Olur mu ?![]()
aslında ben de s3 den yanayım s3 biraz daha ucuzlasa hemen alırımHala S3 ten yanayım
kendi konunuz gibi konulun ve tartışın![]()
Olur olur istediğin zaman gel![]()
işte sdn forumun sıcaklığı![]()
Tabii ne sandınişte sdn forumun sıcaklığı![]()
nexsus 4 sıfır 950-100 arası satılıyo benim bildiğim 2el ise 600 700 tl bulunur ama ben 2.el cihaz almamBeyler ben s3 ten yana değilim. Temiz bir nexus 4 bulunur mutlaka. Hem kasma donma sıkıntısı çekmez. 2gb ram var zaten. Bence en mantıklısı nexus 4.
Tabii ne sandınsdn nin reklamını da yaptık beyler gider ayak
![]()
Forever Sdn Forum :thumbup1:
1.Forever:Nokia 3310![]()
2.Forever:Sdn Forum.
reklam iyidir iyi :thumbup:Tabii ne sandınsdn nin reklamını da yaptık beyler gider ayak
![]()
3310 candır hale var bende))))
aynen muhavaza ediyorum.kavgada işe yarıyoVay,iyi.Eser olarak sakla onu.Kimseye vermeForever o sonuçta.
![]()
aynen muhavaza ediyorum.kavgada işe yarıyo=))
aynen muhavaza ediyorum.kavgada işe yarıyo=))
Gösterdiğin anda kaçarlar![]()