900 tl ye kadar telefon ?

arkadaşlar 900 tl ye kadar telefon

• Kullanılan toplam oy
    51
  • Anket kapatılmış .

ysfakbas

Asistan
Reaksiyon puanı
1
konu nerden nereye geldi ama hepinizin yorumları önemli :yes:
root atmayı bilsem her türlü s3 :)

fatihrednight1

Doçent
Reaksiyon puanı
1
konu nerden nereye geldi ama hepinizin yorumları önemli :yes:
root atmayı bilsem her türlü s3 :)

Haklısın vallaha,kusura bakma kardeşim.Biz kaptırdık gidiyoruz. :)
Yavaş yavaş öğrenirsin kardeşim.Ama olabilir,illa atamam diyorsan o zaman ya Gmd al ya da S3 al.Ama bence S3 al.Çünkü;Gmd,aslında uzun kullanım için uygun değil.Hiç olmazsa 1 seneden fazla kullanım için uygun değil.

blackdown

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Hocam bide birşey sorucam:Htc One'da,bazı yerlerdeki denilenler gibi aşırı ısınma ve şarj sorunu var mıydı ?

Evet alüminyum olduğundan dışı ısınıyordu 15-20 dk kullan anında ısınıyordu sonra 4.2 ile daha iyi oldu çok beğeniyordum ama maddi sıkıntılardan sattım

ysfakbas

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Haklısın vallaha,kusura bakma kardeşim.Biz kaptırdık gidiyoruz. :)
Yavaş yavaş öğrenirsin kardeşim.Ama olabilir,illa atamam diyorsan o zaman ya Gmd al ya da S3 al.Ama bence S3 al.Çünkü;Gmd,aslında uzun kullanım için uygun değil.Hiç olmazsa 1 seneden fazla kullanım için uygun değil.
estağfurullah
hepinizin yorumları önemli :),

general mobile discovery 1 sene daysa yeter hemen alırım ama çin malı abi :)

ysfakbas

Asistan
Reaksiyon puanı
1

fatihrednight1

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Evet alüminyum olduğundan dışı ısınıyordu 15-20 dk kullan anında ısınıyordu sonra 4.2 ile daha iyi oldu çok beğeniyordum ama maddi sıkıntılardan sattım

Tamam hocam saol.Biz bu sohbete özelden devam edelim istersen.Yoksa arkadaşın konusunu hepten işgal etcez. :) Soru soruyorum,çünkü;almayı düşünüyorum.Çok hoşuma gidiyor.Bir aralar alma kararı almıştım,ama ısınma ve şarj sorunu yüzünden vazgeçmiştim.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

estağfurullah
hepinizin yorumları önemli :),

general mobile discovery 1 sene daysa yeter hemen alırım ama çin malı abi :)

Saolasın.Ona bakarsan Samsung'ta çin malı. :)

blackdown

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Tamam hocam saol.Biz bu sohbete özelden devam edelim istersen.Yoksa arkadaşın konusunu hepten işgal etcez. :) Soru soruyorum,çünkü;almayı düşünüyorum.Çok hoşuma gidiyor.Bir aralar alma kararı almıştım,ama ısınma ve şarj sorunu yüzünden vazgeçmiştim.

Tamam bekle çünkü PM yi açmam lazımbide laptopa format attım 1-2 dk bekle

ysfakbas

Asistan
Reaksiyon puanı
1

Saolasın.Ona bakarsan Samsung'ta çin malı. :)

kendi konunuz gibi konulun ve tartışın :)

fatihrednight1

Doçent
Reaksiyon puanı
1

ysfakbas

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Yok saol kardeşim,o kadarda yaparsak hepten ayıp olur sana.Zaten deminki kusurumuzuda,kendimizi konuya kaptırdığımız için yapmıştık.Biz burda sana yardımcı olmak için varız kardeşim.Biz konumuzu sonra konuşuruz |Elusive| ve blackdown ile.

Eyvallah hocam. :)

işte sdn forumun sıcaklığı :)

Elusive

Dekan
Reaksiyon puanı
260
Beyler ben s3 ten yana değilim. Temiz bir nexus 4 bulunur mutlaka. Hem kasma donma sıkıntısı çekmez. 2gb ram var zaten. Bence en mantıklısı nexus 4.

ysfakbas

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Beyler ben s3 ten yana değilim. Temiz bir nexus 4 bulunur mutlaka. Hem kasma donma sıkıntısı çekmez. 2gb ram var zaten. Bence en mantıklısı nexus 4.
nexsus 4 sıfır 950-100 arası satılıyo benim bildiğim 2el ise 600 700 tl bulunur ama ben 2.el cihaz almam
2 .elin kaçıncı el olduğu belli değil ..