Z 1 ses kalitesi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan magina
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

magina

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar merhaba.Yeni bir telefon almayı düşünüyorum ve olası ihtimaller LG G2 ve Xperia Z1.Müzik dinlemeyi ve yüsek sesle dinlemeyi çok seviyorum.Xperia Z modelinin videolu incelemesinde kulaklıklara eksi puan verilmişti.Acaba Z1 modelinde kulaklık ve ses kalitesi nasıl.Yardımcı olursanız çok sevinirim.

basbeLası

Dekan
Reaksiyon puanı
47
Arkadaşlar merhaba.Yeni bir telefon almayı düşünüyorum ve olası ihtimaller LG G2 ve Xperia Z1.Müzik dinlemeyi ve yüsek sesle dinlemeyi çok seviyorum.Xperia Z modelinin videolu incelemesinde kulaklıklara eksi puan verilmişti.Acaba Z1 modelinde kulaklık ve ses kalitesi nasıl.Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Hoparlör'ü malesef vasat..

Konu taze, ses kaLitesi iLe iLgiLi bilgileri paylaşımda görebilirsiniz..

http://forum.shiftdelete.net/telefon-tavsiyeleri/342441-hangi-telefonu-secmeli.html

LittleMonster

Profesör
Reaksiyon puanı
33
Vasat falan değil Xloud , Walkman , ClearBass , ClearAudio ve birçok yenilik var milletin lafına aldırma en iyi ses kalitesini Sony markası verir dünyada . Bunun yanısıra Xperia Z de yeterli ses veriyordu ortanın bir tık üstü bundaki hoparlör telefonun alt kısmına yerleştirilmiş stereo bir hoparlör ve Zden kat kat daha büyük yaklaşık 10-15 kat . Yani hem kaliteli hem yüksek sesde müzik nette araştır Htc One a yakın sesler veriyor youtube da speaker testlerde.

Kaya26

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
550
Hoparlör vasat değil, ama o kadar da büyütülecek bir hoparlörde değil. LG G2 ile aynı performansı verir. Ses diyorsanız HTC One'ı tercih ediniz.

LittleMonster

Profesör
Reaksiyon puanı
33
Hoparlör vasat değil, ama o kadar da büyütülecek bir hoparlörde değil. LG G2 ile aynı performansı verir. Ses diyorsanız HTC One'ı tercih ediniz.
Yok speaker testlerde Htc One da çift stereo hoparlör var bunda 1 stereo hoparlör var aralarında 2desibel fark oluyor çok birşey yok :D Ama Beats e de sözüm yok zaten Sony , Beats vs firmalar ses konusunda lider

Kaya26

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
550

CorozeB

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bende xperia İON var bu telefondan gemileri yaktım.aklımda 3 model var.

1 Ağırlıklı olarak HTC One

2 Kararsızlık olarak İhone5

3 Xperia z1 yada z1f bundaki problem ise yine ses olayı sony'den soğudum stabilitesi bir dert güncelleme beklemesi daha ayrı bir dert

şimdi htc alırsam pişman olurmuyum. İphone5 alsam İON kadar şarzı gidermi Z1'i sormuyorum:)

Yalnış yere yazmış olabilirim düşüncemdeki soruları affaola,ama bana bir fikir verin lütfen

/xo/

Dekan
Reaksiyon puanı
226
Z nin ses kalitesi çok iyiydi, kulaklıklara da eksi veren telefondan anlamıyor, kusura bakma. Kulaklıkları harikaydı. Z nin hoparlörü küçüktü ve oyun oynarken vs kapanıyordu kullanıcının eli tarafından. Z1 de hoparlör altta, dışa sesi daha iyi verecektir Z ye göre. Müzik dinlerken de bayağı zevk alırsınız çünkü kullanıcıya zevk aldırmak için her teknolojiyi kullanmış sony Mühendisleri. Sony nin ses kalitesini bi Samsung ile kiyaslamayin mesela, Sony bayağı iyi.

Lg nin de geliştirdiği ve telefonlarda bir ilk olarak kullandığı yeni bir ses kartı var, bit değeri yükselmiş. Kulakların da çok iyi olduğunu söylüyorlar.

Her iki telefon ile de müzik dinlemedim, kullanmadım ama bence sony ye yönel. Ses ve görüntü konusunda uzmanlaşmış bir marka sonuçta.

LittleMonster

Profesör
Reaksiyon puanı
33
Z nin ses kalitesi çok iyiydi, kulaklıklara da eksi veren telefondan anlamıyor, kusura bakma. Kulaklıkları harikaydı. Z nin hoparlörü küçüktü ve oyun oynarken vs kapanıyordu kullanıcının eli tarafından. Z1 de hoparlör altta, dışa sesi daha iyi verecektir Z ye göre. Müzik dinlerken de bayağı zevk alırsınız çünkü kullanıcıya zevk aldırmak için her teknolojiyi kullanmış sony Mühendisleri. Sony nin ses kalitesini bi Samsung ile kiyaslamayin mesela, Sony bayağı iyi.

Lg nin de geliştirdiği ve telefonlarda bir ilk olarak kullandığı yeni bir ses kartı var, bit değeri yükselmiş. Kulakların da çok iyi olduğunu söylüyorlar.

Her iki telefon ile de müzik dinlemedim, kullanmadım ama bence sony ye yönel. Ses ve görüntü konusunda uzmanlaşmış bir marka sonuçta.
Benimde anlatmak istediğim bu ses seviyesi ile ses kalitesini birbirine karıştırıyorlar Znin hoparlörü küçük ama her zaman ki gibi sony cihazı kaliteli ses veriyor Z1 de alta stereo yerleştirmişler Zdekine göre aşağı yukarı 10-15 kat daha büyük zaten ses kalitesinde sıkıntı yoktu önceki cihaza göre şimdi ses seviyesinide artırdılar. Zaten Beats , Sony gibi birkaç marka dışında kulaklıkta alınmaz hakkaten Znin kulaklığı süper ya :D

/xo/

Dekan
Reaksiyon puanı
226
Benimde anlatmak istediğim bu ses seviyesi ile ses kalitesini birbirine karıştırıyorlar Znin hoparlörü küçük ama her zaman ki gibi sony cihazı kaliteli ses veriyor Z1 de alta stereo yerleştirmişler Zdekine göre aşağı yukarı 10-15 kat daha büyük zaten ses kalitesinde sıkıntı yoktu önceki cihaza göre şimdi ses seviyesinide artırdılar. Zaten Beats , Sony gibi birkaç marka dışında kulaklıkta alınmaz hakkaten Znin kulaklığı süper ya :D

Apple earpods daha iyi ama :thumbup

CorozeB

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Evet bu akşam Z1'i inceledim ses olayı vasatın üstü kulağımın dibine soktum tık yok ne kadar ayarı varsa kurcaladım yok bir cacık olmaz gerçekten. hemen arkasından Htc one'ye baktım z1'e göre çok çok iyi amabana çok büyük göründü ikiside sonra LG G2'yi gördüm hemen sesini kontrol ettimki HTC ONE'den daha iyi ve LG G2 yi allah nasip ederse almaya karar verdim İON cihazımdan kurtuluyorum.

Şunuda söylemek istiyorum android tabanlı cihazların yazılımı aynı 4.1.2 veya 4.2.2 Z1'e baktığımda arkadaş bir zahmet edin şu arayüzde bir değişikliğe gidin ya bu kadar olmaz HTC'ye hayran kaldım bu nasıl bir arayüz zevk ile dolaşıyorsun LG'de öyle incelerken bile cihazdan zevk aldım xperia mini ile Z1 in simgelerinde hiç bir değişiklik yok tabiri caizze sap geldi saman gidecek sony

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ses konusunda SONY çok iyidir... konuyu açanı yanıltmayın... tabi PHILIPS kulaklıkla denerseniz daha iyi ses alırsınız... SHP-1900-10 gibi...

contempt

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Z1 bu akşam bende inceledim harbi ses ve kamerası beni hayal kırıklığına uğrattı. Gece bir kaç resim çekeyim dedim otomatik ayarlarda çektiği resim tam fiyasko ama sistem çık seri ve akıcı geçişler ve programların yanıt süreleri de çok seri.

DumDumaq

Dekan
Reaksiyon puanı
9
Ses istiyorsanız HTC one alıcaksın , z1 filan fasa fiso her yeni çıkan telefonada süper dmeeyi bırakın ne kadar değişik insnalar varya

Xperia z nin de sesine süper dıyorlardı kulaklıgı bir taktım walkman programı hariç bi cacık etmez s4 bile daha iyi ,

ProRat`

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Yine Fanlar gelmiş. :D Hoparlör konusunda SONY'nin telefonlarının vasat olduğunu anlarım da kulaklık ve Walkmanı kötülemekle bombalıyorsunuz. :D

Elusive

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
260
S4 ün sesi daha mı iyi ? :w00t: Yav arkadaş ses sistemi , hoparlör , kulaklık bunların hepsi Sony den sorulur sonye en kötü demişsiniz . Hadi Htc One deseniz anlarım da S4 nedir ya ? :D

ProRat`

Profesör
Reaksiyon puanı
11
S4 ün sesi daha mı iyi ? :w00t: Yav arkadaş ses sistemi , hoparlör , kulaklık bunların hepsi Sony den sorulur sonye en kötü demişsiniz . Hadi Htc One deseniz anlarım da S4 nedir ya ? :D

Hocam, kullanan biliyor, kullanmayqna anlatamıyorsun işte illa fanlık yapacaklar. :D

/xo/

Dekan
Reaksiyon puanı
226
Telefon daha çıkmadan hemen de nasıl kullanmışlar :D

Kamerası kötüymüş, ses kalitesi de berbatmış :)

Tarafsız olarak bakamıyorsunuz değil mi...

LittleMonster

Profesör
Reaksiyon puanı
33
Hoparlör , Kulaklık , Ses Sistemleri dünya genelinde Sony den sorulur =)) . Kedi ulaşamadığı eti mundar edermiş hey allahım s4 nedir ya ? fanboyluk yapıyım derken daha komik duruma düşüyorsunuz . Hadi Htc One çift stereo hoparlör Beats Audio tmmda S4 nedir ? nasıl saçmalayacağınızı şaşırdınız

CorozeB

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Telefon çıkmadan nasılda kullanmışlar diyen arkadaş,cihaz cıkalı 10 gün oluyor test ettim gözlerimle gördüm klaklarımla dinledim cihazım sesi fiyasko xperia'nın hemen hemen tüm modellerini kullandım ARC S ve RAY dışında hiçbirinin hoperlör sesi iyi değil hatta en vasat cihazı X10İ 'dir

An itibari ile LG G2 aldım kendimi cezaevinden çıkmış özgür biri olarak görüyorum.

contempt

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Ben telefon ile gece çekimi yaptım flaşlı veya flaşsız kamerasını beğenmediğimi belirtim. Ama tabii ki gündüz veya ışıklı çekimi ne olur bilemem. Sen buna fanlık diyorsan o zaman boş yere konulara yorum yapma özelliği konulmuş ;)