önüne gelen sallamış. telefonun resmi fiyatı 1999 TL. sallayıp durmayın
Hayır gizli flaş var kameradaSony flaş koymayı unutmuş![]()
Gizli flaş mı ??Hayır gizli flaş var kamerada
Xperia Z ultra türkiyede ne zaman çıkacak tam bilgi varmı acaba.? fiyat aralığı 2200 üzeri olacağı konuşulmuştu doğrumu.
Evet birçok site flaşı yok diye tanıtıyor ama geçen ay xperiablog ta okumuştum gizli flaş olduğunu belirtiyorlar yani kameranın içinde olan bir özellikGizli flaş mı ??
Niye öyle bir fantazi yapsın ki sony anlamadım. Biraz daha araştırayım bakam.Evet birçok site flaşı yok diye tanıtıyor ama geçen ay xperiablog ta okumuştum gizli flaş olduğunu belirtiyorlar yani kameranın içinde olan bir özellik
Hayırlı olsun öncelikle. Döküman derken neyi kast ettiniz?Ben bugün aldım ultrayı çok z1 ile arasında kaldım ama ilk gün itibari ile deymiş diyebilirim note 2 den geçtim bu arada oldukça akıcı. öyle gizli flash faladna yok gece bi ... çektiği yokama bu telefona ilişkin yeterli döküman bulamıyorum nette nedendir bilemediöm...
http://forum.shiftdelete.net/androi...artina-uygulama-oyun-data-tasima-rehberi.htmlTeşekkür ederim note 2 deki gibi 32 gb lık hafıza kartıma oyunları taşıma yolu bulursam göbek atacağım most wantedı hiç bu kadar iyi oynamamıştım ps3 kumandası üzerinden![]()
Estağfurullah. Rica ederimadamsın profesörsün yazdığı gibisaol
şimdi gl2sd yi deneyim hemencik
![]()
Rica ederim.Ve oldu Teşekkürler![]()
Ben daha görmedim cihazı yakından![]()
Bende birazdan görücem inşallah![]()
Bu aralar pek azar işitecek durumda değilimküçük bir kutu açılım videosu olacak mı ?![]()