2 Tane Pc Var Aklımda Sizce Hangisi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Pacan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

basbeLası

Dekan
Reaksiyon puanı
47

Snipertr

Profesör
Reaksiyon puanı
6
bende şu anda [MENTION=84487]basbeLası[/MENTION]nın önermiş olduğu MSI model laptopu aldım ve şu an ondan yazıyorum. gayet memnunum. sizde gönül rahatlığıyla alabilirsiniz.

Pacan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

basbeLası

Dekan
Reaksiyon puanı
47
asusun 4gb ekran katına güvendım bende küçümsenmeycek bi model n55 gt 750m kullanıo . aklımda hala soru işaretleri var hangisi hangisi diye emin olamıorum.. .s

4 GB olması o laptopa ekstradan bir performans artışı sağlamaz, Günümüzde oyunlar için 1 GB ekran belleği yeterlidir, MSI'nın ekran kartı çok daha iyidir. Aynı anda 10 tane oyun açmayacaksanız 4 GB grafik belleği gereksiz.. Asusun ekran kartı grafiği isterse 6 GB olsun yinede MSI'da ki ekran kartından performanslı olamaz, çünkü önemli olan ekran kartının belleği değil, çekirdek ve bellek hızlarıdır..

RedDevil

Profesör
Reaksiyon puanı
19
4 GB olması o laptopa ekstradan bir performans artışı sağlamaz, Günümüzde oyunlar için 1 GB ekran belleği yeterlidir, MSI'nın ekran kartı çok daha iyidir. Aynı anda 10 tane oyun açmayacaksanız 4 GB grafik belleği gereksiz.. Asusun ekran kartı grafiği isterse 6 GB olsun yinede MSI'da ki ekran kartından performanslı olamaz, çünkü önemli olan ekran kartının belleği değil, çekirdek ve bellek hızlarıdır..

Aynen katılıyorum. Sen oyun için alıcaksan "MSI" almalısın. Adamlar oyun için üretiyor. Isınma problemi daha azdır.

berk evliya

Asistan
Reaksiyon puanı
0
asus tabii ki bu soruyu sormadın sayıyorum
birinde i7 diğerinde i5 var
asus 16 gb ram msı 8
ekran kartında gt 750 m daha iyidir
asus 1tb hdd msı ya fiyat performans olarak fark atmış

basbeLası

Dekan
Reaksiyon puanı
47
asus 16 gb ram msı 8

GT750M GTX660M'den daha iyi diyenide ilk defa görüyorum. GTX660 çok daha performanslıdır..

Asus da bir TB varsa MSI'de de 750GB artı 128 GB SSD var.. 128 GB SSD Sadece 300 Lira para... SSD bilgiayarın performansına işlemciden daha fazla katkı sağlar.

Şu Konuyuda Bakın..

http://forum.shiftdelete.net/dizust...aklimda-sizce-hangisi-yardim-edermisiniz.html

fwjdkw.png

s2ti0g.png

Pacan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bende MSI alma taraftarıyımda son bir sorum olucak.. asusun i7 işlemcısı msı'nın i5 fazla bi sıkıntı olurmu yani yetmemezlık felan olabılırmısı. zaten ramı 16 yapcam ama işlemcide sıkıntı çıkarmı diye dusunuorum.. ?

- - - Mesaj Güncellendi - - -

GT750M GTX660M'den daha iyi diyenide ilk defa görüyorum. GTX660 çok daha performanslıdır..

Asus da bir TB varsa MSI'de de 750GB artı 128 GB SSD var.. 128 GB SSD Sadece 300 Lira para... SSD bilgiayarın performansına işlemciden daha fazla katkı sağlar.

Şu Konuyuda Bakın..

http://forum.shiftdelete.net/dizust...aklimda-sizce-hangisi-yardim-edermisiniz.html

fwjdkw.png

s2ti0g.png

Bende MSI alma taraftarıyımda son bir sorum olucak.. asusun i7 işlemcısı msı'nın i5 fazla bi sıkıntı olurmu yani yetmemezlık felan olabılırmısı. zaten ramı 16 yapcam ama işlemcide sıkıntı çıkarmı diye dusunuorum.. ?

basbeLası

Dekan
Reaksiyon puanı
47

i7 de uygulamarı daha hızlı açarsınız, Msi'da ki SSD'de de bunu yapabilir. i5 3230M güçlü bir işlemci, 16 GB ramı ne yapacaksınız? render mi, yapacaksınız çizim mi? Bu Laptopu oyun için alıyorsanız MSI'yi aLın, render, çizim yapacaksanız Asus'u aLın..

Pacan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
i7 de uygulamarı daha hızlı açarsınız, Msi'da ki SSD'de de bunu yapabilir. i5 3230M güçlü bir işlemci, 16 GB ramı ne yapacaksınız? render mi, yapacaksınız çizim mi? Bu Laptopu oyun için alıyorsanız MSI'yi aLın, render, çizim yapacaksanız Asus'u aLın..

tmm teşekkür ederim.. oyun icin alıcagım 2.400 tl. indirime grebılır bayramda belkı onu beklıorum zaten.. ınmessede alıcaz baska caresı yok.

BLACKPOWERTURBO

Profesör
Reaksiyon puanı
3
i7 li bişey al ekran kartida gt750m felansa kaçirma derim ram her zaman önemlidir fazla olmasi
i5 leptop hepsinde 2 çekirdek var i7ler 4 çekirdek ben olsam i5 felan almam yani asus leptobu alman daha iyi oyun için felan ayni zaten 2 leptopta ssd oyunda etkisi olmaz
fakat işlemci önemli ssd sonrada daha iyi bişe eklersin sen

x10minirom

Doçent
Reaksiyon puanı
0
i7 li bişey al ekran kartida gt750m felansa kaçirma derim ram her zaman önemlidir fazla olmasi
i5 leptop hepsinde 2 çekirdek var i7ler 4 çekirdek ben olsam i5 felan almam yani asus leptobu alman daha iyi oyun için felan ayni zaten 2 leptopta ssd oyunda etkisi olmaz
fakat işlemci önemli ssd sonrada daha iyi bişe eklersin sen
Arkadaşım Bende Nvidia GT630 Var 4GB.(Masaüstü)Ocak Ayında Almıştım.Ondan Önce Hd5570 1GB Ekran Kartı Vardı.İnanın Sırf Bellek Miktarından Başka Bir Şey Yok.
Ve Şunu Söyliyeyim Asus'ta 4.Nesil Core İ7 Msi'de İse 3.Nesil.Yani Onun Hızını Hissedebilirsin.Fakat Şunu Söyleyeyim MSi'nin Ekran Kartı Daha İyi.Fakat Çok Az Farkla.Ve Bu Arada MSi'de SSD Var.Ram 8gb Yeterli Zaten.

BLACKPOWERTURBO

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Arkadaşım Bende Nvidia GT630 Var 4GB.(Masaüstü)Ocak Ayında Almıştım.Ondan Önce Hd5570 1GB Ekran Kartı Vardı.İnanın Sırf Bellek Miktarından Başka Bir Şey Yok.
Ve Şunu Söyliyeyim Asus'ta 4.Nesil Core İ7 Msi'de İse 3.Nesil.Yani Onun Hızını Hissedebilirsin.Fakat Şunu Söyleyeyim MSi'nin Ekran Kartı Daha İyi.Fakat Çok Az Farkla.Ve Bu Arada MSi'de SSD Var.Ram 8gb Yeterli Zaten.
ssd sonradan ekler ama işlemci ekleyemez eklesede bir pc parasina gelir yeterli ram var fakat fazla olsa iyi olmazmi yani:D ekran kartida ayni gibi zaten
ssd mi yoksa işlemcimi gibi bir nokta var ve fazladanda ram olçak elinin altinda hangisi daha mantikli geliyorsa onu alsin

mekolac44

Doçent
Reaksiyon puanı
5
asus 16 gb ram msı 8
bir şey bilmiyorsanız öneri yapmayın

Pacan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

Msı daha iyi demi kardeşim çogu kişi MSI dedi zaten. Asusa brazda markaya para verirsin diolar. MSI oyun pc zaten.

x10minirom

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Evet MSi Daha İyi Fakat Kalite Olarak Bence ASUS.Yani Ben Hız İçin ASUS Demedim.Ama Hız Olarak MSi.