boncuk2009
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 1
1500 tlye kdr dev ekranlı telefon önerir misiniz
1500 tlye kdr dev ekranlı telefon önerir misiniz
Vala note II alacağıma çok daha üstün bir cihaz olan lg optimus g pro alırım 200 lira farka fazlasıyla değer.note 2 şuan 1400 civarı onu da düşün en büyük dev o
güncel oyunları ne kadar süre oynatırVala note II alacağıma çok daha üstün bir cihaz olan lg optimus g pro alırım 200 lira farka fazlasıyla değer.
samsungun yazılımsal özellikleri yeter benceVala note II alacağıma çok daha üstün bir cihaz olan lg optimus g pro alırım 200 lira farka fazlasıyla değer.
oynatmadığı oyun bilmiyorum şuandagüncel oyunları ne kadar süre oynatır
g2 16 gb yeterli gelirmiG Pro Note II Den Çok üstün bir cihaz evet. Fakat şöyle bir sorun var Full HD Ekranlarda 1920x1080 Gibi bir çözünürlükte Snapdragon 600 Bazen yetersiz kalabiliyor. Bundan dolayı Kadrajı 100 Tl daha arttırıp LG G2 Yi öneririm. 5.2 İnch Kamerası Gerçekten Güzel İşletim sistemi Muazzam. G2 Sizin İçin en iyi tercih Olacaktır.
s4 active nasıldırG2 Nin SD Kart destegi yok. Yani 16 GB Lik versiyonda 10 Gb kadar bir alan size kalıyor. Size kalmış Fakat oyun oynıyacaksanız yeterli olmayacaktır. Bundan Dolayı 32 GB lik versiyonu alın Eger Bütçeyi aşıyorsa G Proya yönelin SD Kart desteği var. Class 10 Hafıza kartı alıp Oyunlarınızı hafıza kartına taşırsınız.
S4 Activeyi Tavsiye Etmem. Tabikii Sizin zevkiniz G Pro gibi bir cihaz varken. Birde activenin Fiziksel tuşları berbat yapıyor görünümü oyuncak gibi duruyor. Kesinlikle G Pro Dostum.s4 active nasıldır
Nasıl yani Dostum En üst Segment 2.3 Ghz Snapdragon 800 İşlemci Adreno 330 Grafik birimi 2 GB Ram. G2 Nasıl iyi olmaz ne Dezavantajı var söylermisin bu cihazın ?g2 okadar da iyi degil
Nasıl yani Dostum En üst Segment 2.3 Ghz Snapdragon 800 İşlemci Adreno 330 Grafik birimi 2 GB Ram. G2 Nasıl iyi olmaz ne Dezavantajı var söylermisin bu cihazın ?
Göz var nizam Var Ve hala Önyargı Fan olduğumu sanıyorsunÖnyargı.
Göz var nizam Var Ve hala Önyargı Fan olduğumu sanıyorsunBen sadece arkadasa en iyi cihazı almasını öneriyorum 2014 Yılı Snapdragon 800 Çipsetli Cihazların yılı olucak.
Özür dilerimArkadaşın önyargısı var demek istedim. Bizim insanımız LG yi mobilde pek sevmiyor.
s4 pro ile gelecek diyorlar amaOne Max'i bekle ama en az 2000'den girer TR'ye.
? Ben 800 diye biliyorum. Ayrıca bu zamandan sonra S4 PRO ile gelmesi saçma olur.s4 pro ile gelecek diyorlar ama
aynen ama http://www.donanimhaber.com/cep-tel...C-One-Max-Snapdragon-S4-Pro-ile-gelebilir.htm? Ben 800 diye biliyorum. Ayrıca bu zamandan sonra S4 PRO ile gelmesi saçma olur.