scofield3599
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 0
Ekran görüntüsünü buraya atamadım ama test sonuçlarını yazıyorum,indirme hızım 5,27 MBPS,yükleme hızım ise 0,68 MBPS,sizce nasıl arkadaşlar?
100 üzerinden 83 diyebiliriz.
Saniyede 600 kb maksimum indirir. dakikada 600x60 = 36 000 oda eşittir 35 mb dakikada 1024 mb için 30 Dakika gerekebilir.Tabi sürekli o hızda indirmek şartı ile. 800 kb a yaklaşabilir ama 700 ü geçmez gibi görünüyor.Bende 6.8 mbit gözüküyor 750 falan görüyor torrentler
Seed eden yoktur ondan.Ama dün bi Mw3 indirmeye kalktım 70'i geçmedi sorun izleyicilerdedir herhalde değil mi?
![]()
Bak, şuan ben Fiber internet kullanıyorum, sana tavsiyem 7 TL daha fazla öde daha hızlı gezin.![]()
Dostum para sorun değilde benim oturduğum yer,ilçede yeni yapılan yerler o yüzden fiber yok ne yazık ki,çok sordum aradım ama yok fiber :/
Dostum para sorun değildebenim oturduğum yer,ilçede yeni yapılan yerler o yüzden fiber yok ne yazık ki,çok sordum aradım ama yok fiber :/
Hocam, benim oturduğum semtte de fiber yoktu. Kablolar mı ne yanmış, değiştirip fiber döşemişler herhalde. :devil: