LG G2 Ye Güncelleme Desteği Verir Mi?

/xo/

Dekan
Reaksiyon puanı
226
Htcden şaşmayın lafını sensation ve xe kullananlara söyledin mi?
Söylediğini kabul ederek cevap vereyim; hiçbir şekilde htc tavsiye etmiyorum artık.
Alacaksam samsung alırım diyordum g2yi görene kadar.
Çoğu marka güncellemeyi bir yere kadar veriyor, mesela s4teki özellikler s3e gelecekmiş güya. Bunlar gelse niye s4 alsın millet.
Bunun gibi örnekler çoğalır.
Her marka illa yarı yolda bırakıyor.
Nokia 3 senelik 5800a güncelleme verdiğinde herkes helal olsun diyordu.
Çoğu marka 1 sene güncelleme veriyor, sonradan yavaş yavaş kesiliyor bence.

Sensation Xe konusunda haklısın. 1.5 ghz 2 çekirdek, beats audio lu çok sağlam, kaliteli bir cihaz bile Ics de bırakılmaz, Samsung bırakmadı mesela. Samsung u güncelleme konusunda beğenmeyen gitsin Iphone kullansın.

pcwolf

Dekan
Reaksiyon puanı
33
Sensation Xe konusunda haklısın. 1.5 ghz 2 çekirdek, beats audio lu çok sağlam, kaliteli bir cihaz bile Ics de bırakılmaz, Samsung bırakmadı mesela. Samsung u güncelleme konusunda beğenmeyen gitsin Iphone kullansın.
One s gibi bir cihazın da güncellemelerini çekti, ey gidi htc...
One gibi bir cihaza iyi bakmazsa bu sefer ayvayı yedi.
Ayrıca kimse samsunga güncelleme konusunda laf söylemesin adamlar cihazlara güncelleme veriyor.
Lg de geç olsa da sağlam güncelleme veriyordur, bildiğim kadarıyla yazılımları stabil.

CTRL+W

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ya g2 nin işlemcisi şuanda en iyi işlemci ama s4ünde g2 nin işlemcisinde kalır bi yanı yok yani g2 ile rahat yaptıgın şeyi s4 lede rahat yaparsın aralarında çok ufak bir fark var ufak bir fark g2 önde oda önemli deil 5s e girme derim iphone alcaksan az daha bekle fiyatları düşsün 5 al ama iphona girme derim.

ŞONUÇ: g2 de alsan s4 de alsan bütün işlerini rahatlıkla yaparsın.

ben hala LG nin tam oturmadığını düşünüyorum...

LittleMonster

Profesör
Reaksiyon puanı
33
Eski LG idi o. Artık 1 ghz ve üstü her telefonu 4.1.2 güncel sürümde. Biraz araştırmanı tavsiye ederim. LG artık akıllandı.
4.1.2 nedir arkadaşım ? 4.4 Android Kitkat çıkacak şaka mı yapıyorsun diğer firmalar çoktan güncelledi bile

- - - Mesaj Güncellendi - - -

en güçlü cihazı olduğu için güncelleme gelecektir ama maksimum 1-2 versiyon güncellemesi bekliyorum sonrası muallak. Androidd adamakıllı güncelleme veren bi samsung var sadece, sony, lg istedikleri kadar açıklama yapsınlar hikaye. Andorid kullanacaksan nexustan şaşmayacaksın bunu anladım.
LGnin güncelleme vermediğini herkes biliyor ama Sony e çamur atma arkadaşım :) 2.5 - 3 yıllık modellere bile güncelleme gönderdi bu son 2 ayda sony hani birde fanboyluk yapıyorsunuz ya bilip bilmeden konuşmalar sizin şu yazdığınız hikayeleri firmalar görse komisyon verir

/xo/

Dekan
Reaksiyon puanı
226
4.1.2 nedir arkadaşım ? 4.4 Android Kitkat çıkacak şaka mı yapıyorsun diğer firmalar çoktan güncelledi bile

- - - Mesaj Güncellendi - - -

LGnin güncelleme vermediğini herkes biliyor ama Sony e çamur atma arkadaşım :) 2.5 - 3 yıllık modellere bile güncelleme gönderdi bu son 2 ayda sony hani birde fanboyluk yapıyorsunuz ya bilip bilmeden konuşmalar sizin şu yazdığınız hikayeleri firmalar görse komisyon verir

4.1.2 orta segment bir cihaz için gayet de yeterli, eski de değil. Ayrıca o övdüğünüz sony bırakın 3 yılı, Xperia S, Xperia ION a yeni güncelleme getirdi.

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
herkese güncelleme veriyor deyin eywallah ama sony demeyin kalbinizi kırarım. (xperia sola kullanıcısı)

LittleMonster

Profesör
Reaksiyon puanı
33
4.1.2 orta segment bir cihaz için gayet de yeterli, eski de değil. Ayrıca o övdüğünüz sony bırakın 3 yılı, Xperia S, Xperia ION a yeni güncelleme getirdi.
Sonuçta veriyor Sonynin LGden güncelleme konusunda daha iyi olduğunu herkes biliyor :) Optimus arayüzüde ayrıca Touchwiz kopyası :))

ProRat`

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Guncelleme konusunda samsung a mi guvenelim ?? 2 tane telefon aldim samsungdan biri note 2 biride wonder , wonder zaten fiyasko 2.3 de biraktilar.note 2 de daha cikmasindan 1 yil gecti ust segment bir telefon fakat hala 4.1.2 ve 4.4 kit kat cikmak uzere.Eger fikrimi isterseniz sony veya htc den sasmayin saglam olsun yeter zaten ozellikler eskiycek.(xperia z1 veya htc one)

Samsung'un galaxy Wonder gibi vasat telefona güncelleme vermemesi doğal. Güncelleme konusunda kazık atan Sony oldu bize. Sola'ya 4.1 Vericem dedi sonra vermedi. Bu yüzden SONY güncelleme konusunda güvenilir değil. Samsung en azından güncelleme verirse "veririm" diyor, vermezse "vermem" diyor. Bi' telefona aynısını HTC'de yapmıştı sanırım.

/xo/

Dekan
Reaksiyon puanı
226
Samsung'un galaxy Wonder gibi vasat telefona güncelleme vermemesi doğal. Güncelleme konusunda kazık atan Sony oldu bize. Sola'ya 4.1 Vericem dedi sonra vermedi. Bu yüzden SONY güncelleme konusunda güvenilir değil. Samsung en azından güncelleme verirse "veririm" diyor, vermezse "vermem" diyor. Bi' telefona aynısını HTC'de yapmıştı sanırım.

One S e 4.2 gelecek diyip sonra getirmemesi mi :)

CTRL+W

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bir tane daha vardı ya hatırlamıyorum adını.
Hocam ben z1 i bekleyemiycem ya s4 yada g2 alıcam ikşsşde aynı fiyat hemen hemen siz hangisini önerirsiniz?
ya da önerdiğiniz başka 1 telefon var mı?
(lise 1 deyim)

ProRat`

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Hocam ben z1 i bekleyemiycem ya s4 yada g2 alıcam ikşsşde aynı fiyat hemen hemen siz hangisini önerirsiniz?
ya da önerdiğiniz başka 1 telefon var mı?
(lise 1 deyim)
LG G2 Öneririm fakat lise de telefonu cebinden çıkarma hava atmak için. Dışarıda her şey var gerçekten.

cm0091

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
2 hafta sonra G3 cikar guncelleme filan da vermez 4.3 te birakir

CTRL+W

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
s4 e 4.3 geliyormuş s4 e daha yakın kafam

LittleMonster

Profesör
Reaksiyon puanı
33
Xperia Z1 al rahat et ya da direk Apple al sıkıntı çekme güncelleme konusunda HTC de veriyor ama beats ile anlaşması bitti şirket için karışıklık var uzun süre toparlanma sürecinde olacaktır yani başarılı sonuçlar elde edilemeyebilir Lg zaten güncelleme konusunda Android in en başarısız şirketlerinden biri geriyede Samsung kalıyor ama ben şahsen pek sıcak bakmıyorum o firmaya Sony ya da Apple ile yola devam etmelisin

RunoadeS

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Aslında bende telefonu almadan önce bunu çok düşündüm. LG bu konuda çok kötü. Ama bu telefonla LG çağ atladı ve çok şeyler bekliyorlar. Amiral gemisi statüsündeki bu telefonuna en az 2 sene güncelleme vereceğini düşünüyorum. Ama kafanız rahat değilse Nexus 5 i bekleyin. İlk ona geliyor zaten.

Bu arada telefon muazzam arkadaşlar. Elime alırken düşürcem diye ödüm b.kuma karışıyor valla :D He ele oturuyor ve kesinlikle sağlam. Benimki psikolojik herhalde. Eşim tutarken bile kedinin ciğere baktığı gibi bakıyorum ne zaman bırakacak telefonumu diye :D Tek eksiği sd card desteği yok. 32 gb bile yetmeyebilir bana :(

Bu arada arkadaşlar. 3g araması nasıl yapacaz bilen varmı ben bulamadım :S

CTRL+W

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Aslında bende telefonu almadan önce bunu çok düşündüm. LG bu konuda çok kötü. Ama bu telefonla LG çağ atladı ve çok şeyler bekliyorlar. Amiral gemisi statüsündeki bu telefonuna en az 2 sene güncelleme vereceğini düşünüyorum. Ama kafanız rahat değilse Nexus 5 i bekleyin. İlk ona geliyor zaten.

Bu arada telefon muazzam arkadaşlar. Elime alırken düşürcem diye ödüm b.kuma karışıyor valla :D He ele oturuyor ve kesinlikle sağlam. Benimki psikolojik herhalde. Eşim tutarken bile kedinin ciğere baktığı gibi bakıyorum ne zaman bırakacak telefonumu diye :D Tek eksiği sd card desteği yok. 32 gb bile yetmeyebilir bana :(

Bu arada arkadaşlar. 3g araması nasıl yapacaz bilen varmı ben bulamadım :S

Hocam siz bu telefonda mı aldınız?
yani G2 mi Aldınız

bende almak istiyorum memnun musunuz?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Ben Optimus 3d kullanıyorum hala 2.3.5 var malesef ve LG globalden bu telefona yazılım desteği verilmeyeceğine dair yazı aldım. Bildiğim kadarıyla da cihazın işlemcisi 1.0 GHZ

LittleMonster

Profesör
Reaksiyon puanı
33
LG G2 yi 4.2 yüklü ile satışa sunmuş 4.3 ün garantisini vermiş ama gördüğünüz gibi Z1 , Note 3 android 4.3 ile birlikte geldi e HTC One geldi S4 bu ay geliyor Xperia Z de 1-2 aya gelecek dediler bu LG ne yapıyor ? Lg nin güncellemesine güven olmaz

pcwolf

Dekan
Reaksiyon puanı
33
Bugün g2yi kullandım gerçekten hoşuma gitti telefon, para yok ki almaya:)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
krdeş öyle deme biz aldık ama elimiz rahat olduğundan değil ..sende alırsın inşallah

S

SDN Okuru

SDN Okuru
cihaz okadar hoşuma gittiki sırf şu güncelleme vermemesi yüzünden beklemeye çekildim, daha ufacık bir optimizasyon güncellemesi bile vermemişken 4.3 4.4 bana hayal gibi geliyor

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
G2 güncelleme almasa da olur benim için. Telefonun şuandaki özelliklerini tamamen keşfettiğimde zaten 1 yıl geçmiş olur heralde. :) Oldukça stabil ve akıcı bir telefona neden güncelleme bekleyeyim ki? Bir tek kamera arayüzü hafif kasıntılı. O da çok önemli değil benim için. 0,5 saniye fazla beklerim sorun değil. :)