Samsung Galaxy Note 8.0 Telefon(GSM) Özelliği Nasıl Açılır? Anlattık...

grup2008

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar dün yeni 5105 modeli note 8 aldım Bu cihaza nerden room yükleyebilirim ve nasıl root yapabilirim yardımcı olursanız çok sevinirim

marancı

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Merhaba arkadaşlar dün yeni 5105 modeli note 8 aldım Bu cihaza nerden room yükleyebilirim ve nasıl root yapabilirim yardımcı olursanız çok sevinirim

Konunun ilk mesajında telefon özelliğini açma var. Root yapmışta oluyorsunuz. Rom lar için xda da aratabilirsiniz. Epeyce rom var orada. Ben pek deneyemesemde. Ayrıca hayırlı olsun. Güle güle kullanın.

msubeydullah

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
c85w.jpg

http://imageshack.us/photo/my-images/12/c85w.jpg/

Cihaz cebimden çıkarırken düştü, kırıldı. Dokunmatik buz gibi kırıldı. Ama hala çalışıyor. Sorun yok. Dışarda 350 400e yaparım diyorlar. Daha ucuza istanbul içi bilen biri var mı?

grup2008

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar ilk mesajda 3. adımda bir rom verilmiş o rom hangi ülke romu acaba birde 5100 için hindistan ve endonezya 4.2.2 sürümleri çıkmış sammobile da gördüm bizim cihazlara olur mu acaba

grup2008

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar son çıkan almanya yazılımı N5100XXCMH2 sammobile dan indirdim ama odinle bir türlü kuramadım fail hatası veriyor Bu sürümü kuran varmı acaba

grup2008

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
5100 rom unu yüklerseniz telefon özelliğini açmış olursunuz. Onu da konunun ilk mesajında anlatılan şekilde yapmanız gerekmektedir.

Zaten ilk mesajdaki 5100 MH1 sürümü yüklü cihazda bu MH2 sürümü çıktı eylul sürümü onu yüklEmek istiyorum

Koca Adam

Profesör
Reaksiyon puanı
13
Sammobildeki dosyayı indirip öyle odinle kuramazsınız cihazı uçurmadığınız için şanslısınız...
Xda da çeşitli romlar var keyfinize göre indirip deneyebilirsiniz

grup2008

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sammobildeki dosyayı indirip öyle odinle kuramazsınız cihazı uçurmadığınız için şanslısınız...
Xda da çeşitli romlar var keyfinize göre indirip deneyebilirsiniz

Korktum hocam sen öyle deyince ellemiyeyim cihazı ilk mesajda anlattığınız gibi dursun Birde benim bir sorunum var Linkteki smart cover var bende ön kapağını arkaya getirince benim cihazı elle kontrol edemiyorum kitleniyor ama kalemle kontrol oluyor Neden böyle oluyor ki acaba

http://u1309.hizliresim.com/1f/q/sy3gr.jpg

Koca Adam

Profesör
Reaksiyon puanı
13
Korktum hocam sen öyle deyince ellemiyeyim cihazı ilk mesajda anlattığınız gibi dursun Birde benim bir sorunum var Linkteki smart cover var bende ön kapağını arkaya getirince benim cihazı elle kontrol edemiyorum kitleniyor ama kalemle kontrol oluyor Neden böyle oluyor ki acaba

http://u1309.hizliresim.com/1f/q/sy3gr.jpg
Aklıma gelen tek ihtimal varsa kılıfın üstündeki mıknatısdan olabilir... ayrıca romdan da olma şansı var ama çok küçük bir ihtimal

Koca Adam

Profesör
Reaksiyon puanı
13
Bu smart coverı kaça aldınız?

Alarmın çalmama sebebi smart cover kılıfların cihazı uyku moduna alması imiş... bu nedenle cihaz alarm çalmaya gerek duymuyormuş abi.. trust marka kılıf aldı abim 67 liraya aynı durum onda da var...

marancı

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Alarmın çalmama sebebi smart cover kılıfların cihazı uyku moduna alması imiş... bu nedenle cihaz alarm çalmaya gerek duymuyormuş abi.. trust marka kılıf aldı abim 67 liraya aynı durum onda da var...

Evet bu olayı çözmüştüm ben. Geçmiş mesajlarda yazmış olmam lazımdı. Belki de unuttum yazmayı. Alarm kurunca kapağı açık bırakıyorum ne zamandır.

grup2008

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bu smart coverı kaça aldınız?

n11 den kargo dahil 44 tl ye aldım hocam

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Aklıma gelen tek ihtimal varsa kılıfın üstündeki mıknatısdan olabilir... ayrıca romdan da olma şansı var ama çok küçük bir ihtimal

Cihazın kendi 5105 yazılımında böyle bir problem yok akşam denemek için 5105 yazılımına döndüm sorun yoktu ama bu 5100 yazılımını yükleyince ön kapağı arkaya getirince cihazı el ile kontol edemiyorum ama kalemle çalışıyor çözemedim gitti

Koca Adam

Profesör
Reaksiyon puanı
13
n11 den kargo dahil 44 tl ye aldım hocam

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Cihazın kendi 5105 yazılımında böyle bir problem yok akşam denemek için 5105 yazılımına döndüm sorun yoktu ama bu 5100 yazılımını yükleyince ön kapağı arkaya getirince cihazı el ile kontol edemiyorum ama kalemle çalışıyor çözemedim gitti

[MENTION=350549]marancı[/MENTION] abi hatırlar mısın ben internette donuyor bazen yazmıştım... kılıftaki mıknatıs yapıyor bunu son 4.2.2yi kurunca düzeldi bende