LG G2 Ye Güncelleme Desteği Verir Mi?

CTRL+W

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar Telefonu Biraz İnceledim Hoş Bir Telefona Benziyor.
Almak İstiyorum Ama Güncelleme Vermez Diye Düşünüyorum Sizce Ne Kadar Süre Kullanabilirim Bu Telefonu LG Güncelleme Verir Mi?
Birde Batarya Değişmiyormuş Galiba Bozulduğunda Ne Yapacam Aydınlatırsanız Sevinirim Teşekkürler

/xo/

Dekan
Reaksiyon puanı
226
Güncelleme vermez diye kim dediyse size o adamı bulup telefondan anlamadığını söyleyin. Sizce bir firma en büyük kozuna güncelleme desteğini nasıl esirger? Tabi ki güncelleme verecek. En az 2 yıl diye tahmin ediyorum. Batarya konusunda ise servise verirsiniz, orada değiştirirler. Bir bataryanın 2 senede bittiğini düşünürsek batarya fiyatı max 100 tl olursa bu da büyük bir fiyat anlamına gelmiyor.

Mg.

Profesör
Reaksiyon puanı
24
Lg optimus Black ics almışken daha üstün ozellikli olan Galaxy Wonder ics almadı.. Geç geldi ama geldi. İki yıl rahat kullanırsin bu telefonu.. Güncelleme kesildiği zaman da rom lar işini fazlasıyla görecektir..

ahmeta

Profesör
Reaksiyon puanı
36
Verir ama LG yazılım konusunda Htc ve Samsung'un gerisinde daha önce LG kullanmış biri olarak her ne kadar donanım olarak güzel telefonlar üretsede yazılım desteği konusunda LG'den memnun kalmadığımı söyleyebilirim

emregunay

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Lg optimus Black ics almışken daha üstün ozellikli olan Galaxy Wonder ics almadı.. Geç geldi ama geldi. İki yıl rahat kullanırsin bu telefonu.. Güncelleme kesildiği zaman da rom lar işini fazlasıyla görecektir..

Alakasi yok. Samsungun ici yazilimlarla dolu ama ulkenizde kullanılamıyor diyor. Lg optimus g ile birlikte cok guzel yazilimlarla geliyor. Kameradan ing tr ceviricisi gibi. Default yazilimlar lg de daha kullanışlı.

windows8

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Bencede 2 yıl güncelleme verir bataryaya gelirsekte zaten çogu telefonda standartlaştı diyebiliriz

semih61

Profesör
Reaksiyon puanı
43
verir ama en kötü geç verir güncellemeyi.sırf günelleme için telefon seçimi yapmayın bence.üzerindeki sürüm iyi çalışıyorsa bence sorun yok.kaldıki g2 piyasanın en iyi telefonlarından ve rakiplerinde 300-400 tl daha ucuz birde kılıf veriyor teknosa (orjinal malum kılıfı)

tapmaz14

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bencede 2 yıl güncelleme alır almazsa bile s800 kullanan bir çok cihaz var piyasada birine bile güncelleme çıksa rahat rahat diğer s800 kullanan cihazlarda rom çıkartırlar

hamza5806

Profesör
Reaksiyon puanı
22
verse bile çok geç verir şahsen ben optimus g almayı düşünüyordum ama güncelleme çok sıkıntı lgde o yüzden nexus 4 e yöneldim çünkü android 4.3.0 gelmesi acaip önemli benim için sonuçta open gl 3.0 oyun teknolojisi android 4.3 ile gelecek ve ben sırf oyun için alıcam telefonu

kadirirdem

Dekan
Reaksiyon puanı
708
Güncelleme vermez diye kim dediyse size o adamı bulup telefondan anlamadığını söyleyin. Sizce bir firma en büyük kozuna güncelleme desteğini nasıl esirger? Tabi ki güncelleme verecek. En az 2 yıl diye tahmin ediyorum. Batarya konusunda ise servise verirsiniz, orada değiştirirler. Bir bataryanın 2 senede bittiğini düşünürsek batarya fiyatı max 100 tl olursa bu da büyük bir fiyat anlamına gelmiyor.

galiba sen LG nin güncelleme sabıkalı oldugunu bilmiyorsun.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Arkadaşlar Telefonu Biraz İnceledim Hoş Bir Telefona Benziyor.
Almak İstiyorum Ama Güncelleme Vermez Diye Düşünüyorum Sizce Ne Kadar Süre Kullanabilirim Bu Telefonu LG Güncelleme Verir Mi?
Birde Batarya Değişmiyormuş Galiba Bozulduğunda Ne Yapacam Aydınlatırsanız Sevinirim Teşekkürler

pil bozuldugunda tamir olcak pil deişcek güncelleme az gelir belli bir süre gelir sonra gelmez LG nin bu konuda sabıkası var.

arıza vermezse bozulmassa 2-3 sene kullanırsın.

ahmetfx

Doçent
Reaksiyon puanı
18
LG güncelleme verir kesin ama ne kadar süre verir bilmiyorum, G3 diye bir şey çıkartırsa G2'ye bi çizik atar :)

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
LG'nin sağı solu belli olmaz ben hala şüpheliyim bu konuda ama umarım yanılırım.

ProRat`

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Güncelleme konusunda Samsung hariç hiçbir firmaya güvenme. :)

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
en güçlü cihazı olduğu için güncelleme gelecektir ama maksimum 1-2 versiyon güncellemesi bekliyorum sonrası muallak. Androidd adamakıllı güncelleme veren bi samsung var sadece, sony, lg istedikleri kadar açıklama yapsınlar hikaye. Andorid kullanacaksan nexustan şaşmayacaksın bunu anladım.

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Sahsen lgnin android 5.0 guncellemesi su anki tellere vermeyecegini düşünüyorum bence en son sürüm(4.x) neyse ki su an 4.4 ona guncelleme de verdikten sonra kesecektir

Elusive

Dekan
Reaksiyon puanı
260
[MENTION=56637]mendocino[/MENTION] ya kulak verin . Firmalar amiral gemilerine güncelleme elbette gönderir . Ama o da bir yere kadar. En iyisi Nexus almak. Baksanıza 4.3 çıktığı gibi Nexus kullanıcıları kullanmaya başladı biz hala güncelleme diye sürünüp duruyoruz. Bu yüzden sonraki cihazım kesinlikle Nexus olacak .

Koca Adam

Profesör
Reaksiyon puanı
13
Yarın G2 gelcek fiyatıda iyi ... gümcelleme konusunda düzelme olacağını söylemişti yetkililer bakalım ne olacak...

S

SDN Okuru

SDN Okuru
şifremi hatırlayamadım, buradan yazayım direkt :D lg ile çok iyi anılarım olmadı benim. lg optimus G iyi telefon, benim de hoşuma gitti, almayı düşünüyordum, 2012 de çıkmış bir telefon fakat 1200 lira civarında. yani bana göre alınabilir telefonların arasında. bazı forum sitelerinden bilgi topladım, kullanan arkadaşlara sordum. herkes bi güncelleme bekliyor. ama daha lg den bir hareket yok. kimisi ayyuka çıkarmış geliyor güncelleme haftaya diye, o yazdığı şeyin üstünden 5 ay geçmiş, yine güncelleme gelmemiş. lg yazılım desteği olarak gerçekten iyi değil, 1700 1800 lira verip hala acaba demek bana çok da doğru gelmiyor. ama G2 gerçekten iyi telefon, teknosa ön sipariş veriyordu galiba. alıp almama konusu size kalmış tabi ama..

kadirirdem

Dekan
Reaksiyon puanı
708
galiba sen LG nin güncelleme sabıkalı oldugunu bilmiyorsun.

hocam sabıkalı derken ?

- - - Mesaj Güncellendi - - -

O zaman en iyi tercih s4 almakmı ama o da 6 aylık bir telefon

güncelleme gelmese bile o fiyata g2 gayet güzel güncelleme gelir ama az gelir ya 1 ya 2 yada 3 kere fazla gelmez . yani güncelleme gelmese bile g2 alınır ama 1600 tl gibi bi fiyata telefon alıyosun bi kaç kere güncelleme alınca benim benim başım kelmi dersin o yüzden s4 güncelleme konusunda daha iyi dedim yanlış anlama.

CTRL+W

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
güncelleme gelmese bile o fiyata g2 gayet güzel güncelleme gelir ama az gelir ya 1 ya 2 yada 3 kere fazla gelmez . yani güncelleme gelmese bile g2 alınır ama 1600 tl gibi bi fiyata telefon alıyosun bi kaç kere güncelleme alınca benim benim başım kelmi dersin o yüzden s4 güncelleme konusunda daha iyi dedim yanlış anlama.

haklısınız aslında s4 ün işlemcisi g2 kadar iyi olmayabilir ama ne fark eder ki çok ağır işler yapmıycaz

fatihselimyakar

Asistan
Reaksiyon puanı
26
Guncelleme konusunda samsung a mi guvenelim ?? 2 tane telefon aldim samsungdan biri note 2 biride wonder , wonder zaten fiyasko 2.3 de biraktilar.note 2 de daha cikmasindan 1 yil gecti ust segment bir telefon fakat hala 4.1.2 ve 4.4 kit kat cikmak uzere.Eger fikrimi isterseniz sony veya htc den sasmayin saglam olsun yeter zaten ozellikler eskiycek.(xperia z1 veya htc one)

kadirirdem

Dekan
Reaksiyon puanı
708
G2 yle kıyaslamka olmaz tabi sonuçta 2.3 ama onun yaptıklarını yapar dimi? yada 5s le ?

ya g2 nin işlemcisi şuanda en iyi işlemci ama s4ünde g2 nin işlemcisinde kalır bi yanı yok yani g2 ile rahat yaptıgın şeyi s4 lede rahat yaparsın aralarında çok ufak bir fark var ufak bir fark g2 önde oda önemli deil 5s e girme derim iphone alcaksan az daha bekle fiyatları düşsün 5 al ama iphona girme derim.

ŞONUÇ: g2 de alsan s4 de alsan bütün işlerini rahatlıkla yaparsın.

pcwolf

Dekan
Reaksiyon puanı
33
Guncelleme konusunda samsung a mi guvenelim ?? 2 tane telefon aldim samsungdan biri note 2 biride wonder , wonder zaten fiyasko 2.3 de biraktilar.note 2 de daha cikmasindan 1 yil gecti ust segment bir telefon fakat hala 4.1.2 ve 4.4 kit kat cikmak uzere.Eger fikrimi isterseniz sony veya htc den sasmayin saglam olsun yeter zaten ozellikler eskiycek.(xperia z1 veya htc one)

Htcden şaşmayın lafını sensation ve xe kullananlara söyledin mi?
Söylediğini kabul ederek cevap vereyim; hiçbir şekilde htc tavsiye etmiyorum artık.
Alacaksam samsung alırım diyordum g2yi görene kadar.
Çoğu marka güncellemeyi bir yere kadar veriyor, mesela s4teki özellikler s3e gelecekmiş güya. Bunlar gelse niye s4 alsın millet.
Bunun gibi örnekler çoğalır.
Her marka illa yarı yolda bırakıyor.
Nokia 3 senelik 5800a güncelleme verdiğinde herkes helal olsun diyordu.
Çoğu marka 1 sene güncelleme veriyor, sonradan yavaş yavaş kesiliyor bence.