Outlast Oynuyorum Çok Korkuyorum!

Mert Ahmet

Dekan
Reaksiyon puanı
41
Outlast oynuyorum :) Gecenin bu saatinde ! :D İlk 1 saatte ne olacağını bilmeme rağmen acayip tırstım :D

[video=youtube;CrGa54rpvF4]http://www.youtube.com/watch?v=CrGa54rpvF4[/video]

Mert Ahmet

Dekan
Reaksiyon puanı
41
sandalyeden düştüm ben ya :D

rozabay

Dekan
Reaksiyon puanı
34
Turkce yamasi cikti. Turkce yamasiyla oynamani tavsiye ederim

EropaKING

Profesör
Reaksiyon puanı
17
Şu PewDiePie'a da acayip uyuz oluyorum.. Çok abartı tepkileri var ve videoları çoğunlukla cırtlak sesi yüzünden çekilmiyor.. Ama nasıl olduysa adamın 10 milyon üzeri takipçisi var..

Benim favorim kesinlikle RadBrad... The ChairThrower.. :D

Bu arada Outlast gerçekten işin hakkını vermiş.. Amnesia ile birlikte korku ve gerilim konusunda gayet iyiler..

Mert Ahmet

Dekan
Reaksiyon puanı
41
Şu PewDiePie'a da acayip uyuz oluyorum.. Çok abartı tepkileri var ve videoları çoğunlukla cırtlak sesi yüzünden çekilmiyor.. Ama nasıl olduysa adamın 10 milyon üzeri takipçisi var..

Benim favorim kesinlikle RadBrad... The ChairThrower.. :D

Bu arada Outlast gerçekten işin hakkını vermiş.. Amnesia ile birlikte korku ve gerilim konusunda gayet iyiler..
Amnesiayı yurtta oynamıştık 5 kişilik odada 25 kişi olduğumuzu hatırlıyorum 1 kişi oynuyor diğerleri izliyor :D ışıklar felan kapalı böyle içeri bi giriyosun 25 çift göz sana bakıyor ama farkında değilsin :D bu tip oyunlardaki gibi :D

Turkce yamasi cikti. Turkce yamasiyla oynamani tavsiye ederim
intermediate seviyede ingilizcem var :) ingilizcesiyle de gayet güzel oynayabiliyorum :)

Mai Nai

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
160
Gece oyuna başlayayım dedim. Işıkları söndürdüm, sesi açtım.
Başlayalı bir kaç dakika olmuştu. Laylaylom bir vaziyette ilerlerken kapının birinden girince önüme bir şey çıktı.
Kan beynime sıçradı. Nasıl korktum anlatamam :D Eğlenceli bir andı ama.

Oyun biraz monoton ilerliyor. Yapılan şeyler hep aynı.
Kısacası outlast bir amnesia değil. Fakat korku gerilim oyunların azlığından bu görmezden gelinebilir.

Mert Ahmet

Dekan
Reaksiyon puanı
41
Gece oyuna başlayayım dedim. Işıkları söndürdüm, sesi açtım.
Başlayalı bir kaç dakika olmuştu. Laylaylom bir vaziyette ilerlerken kapının birinden girince önüme bir şey çıktı.
Kan beynime sıçradı. Nasıl korktum anlatamam :D Eğlenceli bir andı ama.

Oyun biraz monoton ilerliyor. Yapılan şeyler hep aynı.
Kısacası outlast bir amnesia değil. Fakat korku gerilim oyunların azlığından bu görmezden gelinebilir.
ben işte orda sandalyeden düştüm :D nası fırladıysam 103 kiloyum şuan :D

Mai Nai

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
160
Genç arkadaşların önünü açmak lazım. O yüzden önde sen buyur Özkan :D [MENTION=64474]rozabay[/MENTION]
[MENTION=105356]Mert Ahmet[/MENTION] bilmiyorum oyunun neresindesin ama bazı yerlerde bildiğin yardırman gerek.
Bir de kaçarken arkana bakabiliyorsun. O çok zevkli :D

cholonya

Asistan
Reaksiyon puanı
0
bu genç yaşta öbür tarafa götürüecek bu oyun beni.
10 gün oldu başlayalı.günde maksimum 20 dakikaka dayanabiliyorum.afakanlar mı basıyor dersinizi terden sırılsıklam mı oluyorum dersiniz ne derseniz diyin hepsi mevcut.dişlerimi sıkıyorum bazen koşarken haha :) tek başına olmuyor bir kızın şefkatli elleri eşliğinde olur ancak 20 dakikayı 30 dakikaya çıkarmak :4: fena oyun.amnesia daha farklıydı

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Ben Pc oyuncusuyum ve GTA V yüzünden çok kötü bir durumdayım arkadaşlar, hergün yeni bi haber varmı diye bakıyorum ve dayanılmaz derecede bu oyuna şartlanmış durumdayım, dayanamıyorum gidip xbox almak istiyorum (jtag'li :mrgreen:), kendimi kontrol edemiyorum beklediğim bütün oyunlar ekim sonuna doğru çıkıyor, bf3 multi oynuyorum ondan bile zevk alamaz duruma geldim, lanet olası rockstar, "pc ve yeni konsollara gelecek mi?" sorusuna ucu açık yanıtlar veriyor, adam gibi açıklama yapmıyor. Şimdi gidip konsol alsam jtagli en ucuzu 650 tl. Almasam daha ne kadar dayanırım bilmiyorum. Bana bi yol gössterin. GTA V niye çıkmıyo pc ye yada yeni konsola!!!!

Mert Ahmet

Dekan
Reaksiyon puanı
41
[MENTION=39818]Mai Nai[/MENTION] akşama o lanet jeneratörü çalıştırmayı deneyeceğim :D

Mert Ahmet

Dekan
Reaksiyon puanı
41
Bir yerden sonra bağışıklık kazanmanız gerek ama ya :D Devamlı korkmak olur mu :D
Daha buralarda korkuyorsan oyunun sonunda naparsın bilemiyorum :D
yavaş yavaş oynıcam alışçam ya :D bende kaşınıyorum aslında geceleri oynamaya çalışıyorum :D

Kenpachi

Profesör
Reaksiyon puanı
26
Bir an Outlaws diye okuyup hala oynıyanı mı varmış dedim :D

Ben Kenobi

Dekan
Reaksiyon puanı
3,156
Bu çocuğun bir video serisi daha vardı.
Amnesia The Dark Descent
O olmasa o oyunu bitiremezdim. :D

Kenpachi

Profesör
Reaksiyon puanı
26
ben de arada outlaws diyorum karıştırıyorum dayaşın eğer 13se bilmen ilginç :)

Outlaws en sevdiğim oyunların başında gelir bende :) manevi değeri çok yüksek bir oyun.Ben daha 3-4 yaşındayken babamla oynadığımızı hatırlarım :)

El Padrino

Dekan
Reaksiyon puanı
70
Oynadığım ilk korku oyunu Condemned Criminal Origins idi.Amnesia ve Outlast'ı daha oynamadım ama videolarını izledim.Condemned'dan çok daha korkuttuğuna eminim.Ancak Condemned'daki havayı hiçbir korku oyununda alamadım.3-4 arkadaş toplanıp birbirimizi gazlayarak, cesaretlendirerek oynardık Condemned'ı.Çok güzel oyundu.Oynamayanlara tavsiye ederim.Bu arada Amnesia ve Outlast'ın videolarını ve incelemelerini okudum Amnesia hiçde öyle abartıldığı gibi bir oyun değil.Outlast bence daha iyi.En kısa zamanda oynucam Outlast'ı.

djvietnam

Profesör
Reaksiyon puanı
8
nasıl oynuyorsunuz o oyunu aklımın çıktığı bir sahne spoiler olurmu acaba kapıyı açıp cesedin önümde sallanması güm diye ses başımdan aşağı kaynar sular döküldü sandım 5+1de ses 25te üstelik bilmediğim duları anında ezberledim sübhanekeyi tersten bile okudum korkudan :) o korkuyla sildim tabi oyunu hiç bir güç bana o oyunu oynatamaz

djvietnam

Profesör
Reaksiyon puanı
8
ama ses efektleri ve müzikleriyle güzel bir korkı kısa film yapılır :)

akinov5

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Arkadaşlar Feardan daha korkunçsa indireceğim. :D