önce note 8 hocam![]()
Aynen hocam
önce note 8 hocam![]()
rehbere sorun bulmaları lazım gerçekten işlemciyle alakası yok heralde snapdragon800 lede oluyor
evet yanlış yazmışımçözüm demek istedin heralde![]()
Bence asıl senin okuduğunu anlamak için eğitim alman lazım. Kaça gidiyorsun? Ben sana en az iki saniyede rehber açılıyor demek ki demedim. Demek istediğim öyle yada böyle rehber açılışı 2 saniye bile sürebiliyor. bu konularda maksimum gecikmeyi ele alarak konuşursun. 2 saniyede de açılabiliyor demek ki 2 saniye olarak kabul etmelisin anlamında dedim.Dedim ki en fazla 2 sn. ilk okulda bile veriyorlar okuduğumuzu anlayalım derslerini. Kaldı ki htc one ile iphone 5 ile note u bir tutmak da anca zaten sana has birşeydir heralde. Tekrar söylüyorum umarım bu sefer anlarsın en fazla 2 sn sürüyor rehberin açılması. Bazen yarım bazen 1 bazen 1 buçuk bazen 2 sn![]()
Bence asıl senin okuduğunu anlamak için eğitim alman lazım. Kaça gidiyorsun? Ben sana en az iki saniyede rehber açılıyor demek ki demedim. Demek istediğim öyle yada böyle rehber açılışı 2 saniye bile sürebiliyor. bu konularda maksimum gecikmeyi ele alarak konuşursun. 2 saniyede de açılabiliyor demek ki 2 saniye olarak kabul etmelisin anlamında dedim.
Ayrıca cihazının videosunu çek, görelim kaç saniyede açılıyor. Videoda kesinti olmadan yeniden başlat cihazı açılsın. sonra rehbere gir bakalım.Hakikaten merak ettim.
Ben de 1980 doğumluyum. Karşımda bir yetişkinin olmasına sevindim. Her neyse. Benim yeniden başlat dememde ki kasıt rehber uygulamasının sistem de ilk defa açılıyor olmasını görmek istememdi. Tabi ki 2 sn içerisinde açılış süresi olmaz sadece rehber ikonuna tıklayınca süre başlar. Gerçekten merak ediyorum. Eğer video yayınlayabilirsen güzel olur bence. Ama hala diyorum 2 sn de açılmaz o rehberIsrarla yazdıklarımı anlamamakta direniyorsun... Tekrar okursan orada ***** Rehbere girişi ilk açış hariç en fazla 2 sn. ***** diye yazdım iyi oku ilk açış hariç ve sen kalkmış hayla bana cihazı başlat açılsın sonra rehbere gir diyorsun ve kalkmış birde kaça gittiğimi soruyorsunama madem sordun hemen cevap vereyim 17.09.1987 Bursa Gemlik doğumluyum okula gitmiyorum 2 yıl lojistik ön lisans okudum merak ettiğin başka bir şey varsa çekinmeden sorabilirsin.