General mobile discovery aldım pişmanım :(

Joker12

Asistan
Reaksiyon puanı
0
keşke almasaydım arkadasların yanına gidiom bakıolar marka ne diolar gm diyince dalga geçiolar s3mini alsaymısım daha iyiymiş dedim sdn forumda telefondan anlayanlar bana bunu önerdi dio internet sitelerindekiler anlamıyo bişeyden diolar keşke almasaydım :crying:

Theurer

Doçent
Reaksiyon puanı
2
onun bunun lafına bakarsan oo adım atamayız. ozaman telefona kapak al arkasına samsung yazdır soranlara samsung nexus özel seri dersin :)

jack bauer

Profesör
Reaksiyon puanı
1
hocam arkadaşların kız falan mı markayı bilmedikleri için dalga geçmişler.

ProRat`

Profesör
Reaksiyon puanı
11
S3 mini, o telefonun çeyreği bile olamaz. :) Kimin ne dediğine veya dalgasına bakma. Telefonun hızına bak bence.

Koca Adam

Profesör
Reaksiyon puanı
13
çok bilen arkadaşın olunca böyle oluyor :) Blue life play markasından dolayı çamur atılcak telefon değil bence...

eSa

Dekan
Reaksiyon puanı
352
4 çekirdek 1,2 mhz
8 mp kamera
42 mbit hsdpa
720*1280 çözünürlük
312 ppi piksel yoğunluğu
4,7 " ekran
7,59 mm kalınlık
1080p video kaydı

Bunların hangisini beğenmedin anlamadım. Birde s3 mini nin özelliklerine bak istersen.

Theurer

Doçent
Reaksiyon puanı
2
marka takıntın vardı madem neden aldın GMD

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Kardesim artistik icin alacagini bilseydik iphone derdik kör cahillerden gecilmiyor ortalik milletin dalgasini kafana takman da ayri bir ilginç sana en iyi telefonu onerdik burada pismanim diye konu acip alacak arkadaslarin kafasini bulandirma bence

AlperSad

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Siz performans, uygun fiyat, büyük ekran mı istiyorsunuz yoksa "hava" mı? Sanırım sizin o arkadaş ortamını iPhone'dan başkası kesmez.

erhan49

Asistan
Reaksiyon puanı
0
S3 mini tamamiyle fiyasko bence.GM Discovery f/p ürünü sayılabilir ama şüpheli bir cihaz bana göre.piyasada bilinirliği/günelirliği yok pek.bu riskleri göze alarak 600 lira ödüyorsunuz sonra da burda sızlanıyorsunuz.Bu cihaz çok bilinmeyi bir denklem bence her türlü uzak durulması gerekir.

ck-xe

Dekan
Reaksiyon puanı
39
Ya birisi çıkıp da S3 Mini'ye laf atsaydı, keşke öbürünü mü alsaydın diyecektin?

samet246

Asistan
Reaksiyon puanı
0
s3 mini kullanmadıgın için böyle konuşuyorsun alsaydın o zaman gerçekten pişmanlıgı yaşardın en iyisi haline şükret insanların lafına bakma =)

Theurer

Doçent
Reaksiyon puanı
2
takas düşünürsen illa değişecek vardır s3 mini-gmd yi :)

ykaduman

Asistan
Reaksiyon puanı
4
general mobile discovery alıp pişman olmak değil senin durumun bence marka telefon alıp hava atamadım o şekilde yazarsan insanlar da yanılmaz

TheOne12

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Biraz daha paran olsaydı en azından s3 mini alabilirdin

SDNTeknoloji

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Onların öyle düşünmesi sizi etkilemesin siz beğenipde mi aldınız ? Telefonunuzdan memnun musunuz ? Eğer bu soruların cevabı evetse sıkıntı yok demektir.Madem dalga geçiyorlar S3 Mini ile GM Discovery'i AnTuTu ve Quadrant gibi sentetik testlerde onların gözünün önünde karşılaştır bak o zaman ne kadar utanıyorlar.

watchers

Doçent
Reaksiyon puanı
9
çok ilginçmiş samsung apple htc fark etmez bunlar dan birini mi almak gerekiyor dalga geçilmemesi için gerçekten bende merak ettim yaş kaç

samet246

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Biraz daha paran olsaydı en azından s3 mini alabilirdin
bende şubat ayında alınma samsung türkiye garantili flip coverlı çiziksiz s3 mini var değişmek istersen başbaşa değişirim orjinal tüm kutu içeriği duruyor ben trabzondayım hepsiburadadan aldım cihazı da

Tommy Vercetti

Profesör
Reaksiyon puanı
1,648
Kimsenin lafına kanma cihazına sahip çık bende cumartesi günü aldım beyazını mükemmel cihaz

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Onlar telefondan ne anlarmış sen şimdi ona 32 lik kart taksan dahili hafızan 32 gb oluyo bi anlamda çünkü uygulamaları karta kurabiliyorsun ben şu an 7 tane sağlam oyun kurdum problem yok s3 mini alsaydın ne olacaktı 5 gb hafıza ile geçinmek zorunda kalacaktın

RimeX

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Benimde bugün dalga geçtiler ama okula götürmedim kılıf la ekran koruyucu taktiktan sonra görücem ben onları emir ver bi kere ben oynuyim diğerleride aynı

İSS-1

Doçent
Reaksiyon puanı
6
Öncelikle şimdi General Mobile almayı düşünüp internette araştırma yapanlar bu başlığı görüp hemen içeriğine baktıklarında büyük bir hayal kırıklığı yaşayacaklar sanki önemli birşeyi varmış gibi telefonun, fikir edinemeyecekler heyecalandıkları ile kalacalar yazık :D

Yaş aralığı ya da teknoloji konusunda bilmiyorum ama o seni eleştirenler özenti, marka gençlik dediğimiz hiçbirşeyden haberleri olmayıp sadece kendilerine verilen marka isimleri ile teknolojinin ve dünyanın onlardan ibaret olduğunu sanan tiplemeler.

Android nedir desen o neki derler ama elinde Samsung telefon vardır o kadar yani bu tipler :D

Bildikleri marka isimleridir içeriğini bilmezler . . .

Kendileride sadece marka ismi ile ilgili fikir yürütüp , yorumda bulunup ne kadar engin bir bilgiye sahip olduklarını göstermişler (:

Bir çift lafta sana sen ne istediğini bilmeden karar vermişsin ya da elindeki cihazın özelliklerini tam kavrayamamışsın yok şu böyle dedi yok bu bunu dedi internette teknoloji sitesindekiler hiçbirşeyden anlamıyor gibi ucube düşüncelere kapılıp bence gereksiz bir konu açmışsın...

Sanırım liseli tayfasından malum okullarda açıldı ilk gün sıkıntıdan başka derin düşüncelerinizz yoktu :D

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
Nasıl bir ergenlik olmuş yav arkadaşları beğenmedi diye telefonu kötüleyenler, dalga geçtiler diye okula telefon götürmeyenler, kılıfa saklayıp götürenler. Sonra biz niye teknoloji üretemiyoruz e üretemeyiz tabi bizim teknoloji anlayışımız bu masaya koyayım millet görsün beğensin.
Önceden de vardı tabi ama ülkemizin en önemli bir kaç teknoloji sitesinden SDN'de bu duruma gelmiş böyle konuları gördükçe sitedeki varlığımı sorguluyorum. Foruma konu açmak bu kadar kolay olmamalı bir eleme olmalı artık.

RimeX

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Nasıl bir ergenlik olmuş yav arkadaşları beğenmedi diye telefonu kötüleyenler, dalga geçtiler diye okula telefon götürmeyenler, kılıfa saklayıp götürenler. Sonra biz niye teknoloji üretemiyoruz e üretemeyiz tabi bizim teknoloji anlayışımız bu masaya koyayım millet görsün beğensin.
Önceden de vardı tabi ama ülkemizin en önemli bir kaç teknoloji sitesinden SDN'de bu duruma gelmiş böyle konuları gördükçe sitedeki varlığımı sorguluyorum. Foruma konu açmak bu kadar kolay olmamalı bir eleme olmalı artık.

Ben okula kılıfla ekran koruyucu olmadığı için götürmedim zaten sd kart almadığım için oyunda yok. telefonumla ilgili bi sıkıntım yok maşallah 10 numara sadece telefonun ismiyle modelini söyleyince o ne lan gibisinden tepki verdiler okula götürünce anlarlar zaten önyargıyla yaklaşmamaları gerektiğini :)

windows8

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Bu marka takıntısı bendede var ama belirli şeylerde ayakkabı mesela ilk başta benim kuzenımde galaxy s2 alıcaktı onu caydırıp discovery aldırdım cok memnun hiç bi oyunda sorun yaşamadı

Senle dalga geçenlerde ne var merak ettim eger onlarda s3 mini varsa yada s2 git bi kapıştır görsünler günlerini :D

http://www.youtube.com/watch?v=xSxoLhvbt9s